Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Απέτυχε παταγωδώς ο Κομίνης, ευθύνες και η ΚΕΔ

kominis
Μετά τα όσα έγιναν απόψε στη Λεωφόρο το να ασχοληθείς με τη διαιτησία μοιάζει αστείο. Αυτό, ωστόσο, δεν αλλάζει την πραγματικότητα. Ο Γιώργος
Κομίνης απέτυχε παταγωδώς. Και σε αυτό ευθύνες έχει και η ΚΕΔ που με την αλόγιστη χρησιμοποίηση τον έκαψε.
Ο διεθνής ρέφερι δεν πατούσε καλά και αυτό φάνηκε από την αρχή όταν δεν είδε το χέρι του Κουτρουμπή προ του Πρίγιοβιτς λίγο έξω απί την περιοχή.
Κι αν στην αποβολή του Βλαχοδήμου έχει δίκιο, αφού ο γκολκίπερ του ΠΑΟ ανατρέπει τον Ενρίκε, στη συνέχεια δεν δικαιολογείται που αφήνει μέσα τον παίκτη του Δικεφάλου, ο οποίος ενώ έχει κίτρινη μοιράζει κλωτσιές στον Εμποκού. Και τον εκθέτει ανεπανόρθωτα ο Ιβιτς, που αμέσως αλλάζει τον παίκτη του για να μην αποβληθεί.
Στο δεύτερο ημίχρονο, προφανώς ο Κομίνης έχει ενημερωθεί για το τι έχει γίνει και δείχνει... αποφασισμένος να επανορθώσει. Και αυτός που την πληρώνει είναι ο Ουάρντα, με τη δεύτερη κίτρινη που βλέπει να είναι ανέκδοτο.
Οσο για την συμπλοκή που προηγήθηκε της διακοπής, ο Κρέσπο με τον Μπεργκ που ξεκίνησαν τον σκηνικό γιατί πήραν μόνο κίτρινη και όχι κόκκινη, όπως οι Σάκχοβ και Κουλιμπαλί; Εκπτώσεις έγιναν και εδώ.