Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ΠΑΟ - Η μεταμεσονύχτια σύσκεψη, το σημερινό Δ.Σ. και οι πιθανές αποχωρήσεις


Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ΠΑΟ - Η μεταμεσονύχτια σύσκεψη, το σημερινό Δ.Σ. και οι πιθανές αποχωρήσεις
Τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και η οριστική διακοπή του αγώνα λόγω του τραυματισμού του Βλάνταν Ίβιτς προανήγγειλαν εξελίξεις στο τριφύλλι.
Μάλιστα περισσότερα θα γίνουν γνωστά μετά το Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγόπουλος.
Οι άνθρωποι του τριφυλλιού όμως είχαν μια πρώτη μεταμεσονύχτια άτυπη σύσκεψη τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λεωφόρο και συγκεκριμένα εντός του γηπέδου, στο γραφείο που βρίσκεται στην είσοδο της φυσούνας για τον αγωνιστικό χώρο.
Σε αυτή συμμετείχαν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού κ. Μαυροκουκουλάκης, ο Χρήστος Παναγόπουλος, ο οποίος είναι το δεξί χέρι του Γιάννη Αλαφούζου, ο αντιπρόεδρος των πράσινων Βασίλης Κωνσταντίνου και η Αθηνά Μπαλωμένου.
Οι τέσσερις συζητούν τις πρώτες κινήσεις που θα μπορούσαν να γίνουν αλλά και ποια θα είναι η στάση που πρέπει να ακολουθήσει από εδώ και πέρα ο Παναθηναϊκός ενόψει και του Δ.Σ. της Πέμπτης.
Ένα Δ.Σ. στο οποίο ακόμα δεν είναι γνωστή η ώρα όπως επίσης και το αν θα παραβρεθεί ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος άλλωστε την Πέμπτη θα παραστεί στην κηδεία του πατέρα του και αυτή η παράμετρος κάνει άγνωστο το αν θα μπορεί στην διάρκεια της ημέρας να ασχοληθεί με τα τεκταινόμενα στο τριφύλλι.
Φυσικά ο Χρήστος Παναγόπουλος έχει επικοινωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο μετά από όσα συνέβησαν και είναι προφανές ότι ο ισχυρός άνδρας των πράσινων είναι φορτισμένος, χωρίς όμως να έχει πάρει ακόμα κάποια δεδομένη απόφαση να αποχωρήσει η όχι από τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε δεν είναι ότι απλά έχει ένα πόστο στην ομάδα από το οποίο μπορεί να φύγει καθώς θα πρέπει να βρει και τον διάδοχό του.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι πλην της τετράδας των ανθρώπων του Παναθηναϊκού που βρίσκονται μεταμεσονύχτια στην Λεωφόρο στο γήπεδο είχε παραμείνει και ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης, ο οποίος δεν είχε αποχωρήσει μέχρι τις 1 τα ξημερώματα.