Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Κωνσταντίνου: «Ήταν προσχεδιασμένο - Άδειο το κουτάκι που χτύπησε τον Ίβιτς»


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Την άποψη ότι ο τραυματισμός του Βλάνταν Ίβιτς δεν ήταν σοβαρός και ότι παρουσιάστηκε με τρόπο που να εξυπηρετεί τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Βασίλης
Κωνσταντίνου.

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού μίλησε για προσχεδιασμένη κίνηση από την πλευρά των Θεσσαλονικέων και σημείωσε ότι το κουτάκι μπύρας που εκτοξεύτηκε στον Σέρβο προπονητή ήταν άδειο.

Παράλληλα, αμφισβήτησε ευθέως το κατά πόσο ο τραυματισμός του προήλθε απ’ αυτό, αναφέροντας ότι το σκίσιμο στο κεφάλι του είναι σε διαφορετικό σημείο από εκείνο που χτυπήθηκε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κωνσταντίνου

«Μίλησα με τους γιατρούς και μου είπαν ότι όλες οι εξετάσεις που έκανε ειναι καλές. Είχε απλώς μια αμυχή στο κεφάλι και του έβαλαν σκόνη για να σταματήσει το αίμα. Του ζήτησε ο γιατρός του ΠΑΟΚ να κάνει εισαγωγή για να αποφύγει τους δημοσιογράφους και τις ερωτήσεις και έτσι έγινε. Θα μείνει μέσα απόψε και αύριο θα δούμε.

Αναρωτιέμαι, ο Ίβιτς αν ήταν ακόμα ποδοσφαιριστής, θα συνέχιζε με αυτή την αμυχή ή όχι; Λυπάμαι γιατί ήταν ένας καλός παίκτης και ένας προπονητής που θέλει να κάνει καριέρα. Έτσι όμως δεν θα κάνει καριέρα.

Είμαι σίγουρος ότι ήταν προσχεδιασμένο. Είδαν ότι δύσκολα θα έπαιρναν το παιχνίδι και το σχεδίασαν. Ήταν ένα άδειο κουτάκι μπύρας και αν δείτε το ριπλέι, τον χτυπάει σε άλλο σημείο απ’ αυτό που υπήρχε η σχισμή με το αίμα»