Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Επέστρεψε στο σπίτι του ο ετοιμοθάνατος \

ΙΒΙΤΣ
Χωρίς τον Βλάνταν Ίβιτς είναι προγραμματισμένο να γίνει η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος τεχνικός επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και από το αεροδρόμιο Μακεδονία πήγε στο σπίτι του όπου θα παραμείνει όλη την ημέρα.

Έτσι την προπόνηση, με την οποία θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Δικεφάλου για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο θα την κάνουν οι συνεργάτες του. Πιθανότατα ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα επιστρέψει αύριο στα καθήκοντα του.
Σχολιασμός Νικηφόρου
Ο καυγάς για το πάπλωμα 
Αυτή η φράση συμφωνα με την παράδοση ξεκινά από τις ιστορίες του Ναστραντίν Χότζα του πανέξυπνου Ανατολίτη Φιλόσοφου  Λέει αυτή λοιπός η ιστορία ότι ο Χότζας κοιμότανε στο σπίτι του μαζί με την γυναίκα του. και ακούστηκε στο δρόμο ένας γερός καυγάς Ο Χότζας που είχε την συνήθεια να χώνεται δεν άντεξε στον πειρασμό κι αποφάσισε βα βγει στο δρόμο Στη βιασύνη του όμως και γυμνός που ήταν τυλίχτηκε με το πάπλωμα Αυτή που είχαν στήσει τον καυγά μόλις είδαν τον Χότζα σταμάτησαν τη συμπλοκή ρίχτηκαν απάνω του και του άρπαξαν το πάπλωμα και εξαφανίστηκαν Ντροπιασμένος γύρισε στην κάμαρα του και μόλις πήγε να ξαναχωθεί στο κρεβάτι του άκουσε την ερώτηση από την γυναίκα του " Γιατί μάλωναν Χότζα μου ;" "Χμ!Ο καυγάς ήταν για το πάπλωμα @!"
Και ο ετοιμοθάνατος προπονητής έφτασε στο σπίτι του μετά από μερικές ώρες 
Το παιχνίδι διεκόπη ενώ σε ένα άλλο αγώνα που διαιτητής ήταν ο Γιώργος Δούρος στο γήπεδο της Τούμπας είχαν σπάσει το κεφάλι του επόπτη αλλά ο αγώνας συνεχίστηκε  Όλα λοιπόν έγιναν  από τον κ. προπονητή για το πάπλωμα δηλαδή για την διακοπή του αγώνα και τον μηδενισμό του Παναθηναϊκού.