Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Δέλλας: "Στον Άρη γεννήθηκα, στην ΑΕΚ μεγάλωσα"

ΔΕΛΛΑΣ
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, απαιτείται να μεταβεί είτε στις ΗΠΑ είτε στη Γερμανία για να υποβληθεί σε θεραπείες και χρειάζεται να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό για να καλυφθούν τα έξοδα.
Με αφορμή τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε στον "Arena FM 89.4" και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην συμπαίκτη του, αναφέρθηκε στη μάχη των playoffs, ενώ απάντησε για το αν θα αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία του Άρη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τη μάχη των playoffs: "Ακόμα είναι πολύ νωρίς, ο ΠΑΟΚ έχασε το προβάδισμα που είχε πάρει από την κανονική διάρκεια και νομίζω μέχρι την Κυριακή θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα".
Για τις απουσίες του Παναθηναϊκού: "Τα playoffs είναι μια επίπονη και πολύ δύσκολη διαδικασία. Παίζεις όλη την χρονιά σου μέσα σε 20 μέρες. Θα είναι καθοριστικές οι δυο επόμενες αγωνιστικές των πλέι οφ, για να δούμε ποιος, θα πάρει τι…".
Για το αν θα καθίσει στον πάγκο ομάδα της Super League: "Περιμένουμε…".
Για το αν θα αναλάμβανε τον Άρη: "Υπάρχει προπονητής εκεί, υπάρχει ομάδα, δεν μπορώ να πω κάτι. Στον Άρη γεννήθηκα στην ΑΕΚ μεγάλωσα. Η  Β’ Εθνική είναι πολύ δύσκολη κατηγορία, όσο πιο μεγάλο… καράβι είσαι , τόσο πιο δύσκολα είναι".
Για το φιλικό παιχνίδι για τον Αρτούρ Λεκμπέλο: "Εγώ με τον Αρτούρ έχω υπάρξει συμπαίκτης αλλά και φίλος . Από τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα  ήμασταν μαζί στον Άρη και αυτό που μετράει για μένα, είναι ότι είναι καταπληκτικό παιδί. Όταν ενημερώθηκα από τον Γιάννη τον Βένο για το πρόβλημα που υπάρχει με τον Αρτούρ αμέσως ενεργοποιήθηκα. Για αυτό το σκοπό και με τα άλλα παιδιά θα βρεθούμε την Τετάρτη εκεί να βοηθήσουμε σε αυτή την προσπάθεια ώστε να μαζευτούν κάποια χρήματα . Όλοι πρέπει να είμαστε δίπλα στον Αρτούρ και θέλω να κάνω έκκληση σε όλο τον κόσμο , ανεξαρτήτου χρώματος, να βρεθεί στο γήπεδο και να βοηθήσουμε όλοι όσο μπορούμε.
Εγώ δεν ξέρω αν θα παίξω γιατί έχω ένα πρόβλημα στο πόδι, θα φέρω μαζί μου μια δικιά μου φανέλα από την Ρόμα η οποία θα βγει σε δημοπρασία για καλό σκοπό. Εγώ δεν έρχομαι ως μεγάλος ποδοσφαιριστής , έρχομαι ως άνθρωπος για να τιμήσω ένα φίλο. Στην ζωή ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί, οπότε πρέπει να είμαστε κοντά ο ένας με τον άλλον και να βοηθάμε σε ότι χρειαστεί