Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Η τρίτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του τοπικού πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας

 Σημασία δεν έχει αν έχεις ομάδα. Αυτό που μετρά αν έχεις Κωνσταντόπουλο  


Αυτός ο παράνομος ορίζει τους διαιτητές και απαιτούμε να είναι αντικειμενικοί Αεροβατούμε 


Τρίτη αγωνιστικοί του πρώτου ομίλου


Π Α Σ Κύψελος --Σαρωνικός 

Στο γήπεδο του Συνοικισμού που ακόμα δεν μας απάντησε ο Δήμαρχος Κορινθίων για το ιδιοκτησιακό καθεστώς ο νεοφερμένος στην πρώτη κατηγορία Κύψελος που έκανε μια σωστή παρουσία με μια νίκη (Παννεμεατικός 3-1) και με ισόπαλο αποτέλεσμα ( Ισθμιακός 1-1) αντιμετωπίζει τον Σαρωνικό που έχει μια ισοπαλία με τον Ισθμιακό 1-1 και μια ήττα από τους Αγίους Θεοδώρους στο γήπεδο του  με 0-2 Παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον  και για τις δυο ομάδες αλλά περισσότερο από πλευράς Σαρωνικού. 


Τενεάτης --Ισθμιακός 

Στα Αθίκια ο τοπικός Τενεάτης που κάποτε τον καμάρωνα για την σπουδαία Ακαδημία που είχε και τροφοδότησε με πολλούς παίκτες το Κορινθιακό ποδόσφαιρο Και σήμερα προπονητής του Ατρόμητου Χιλιομοδίου  να είναι ο Σταύρος Τζαναβάρας που τον θυμάμαι μικρούλη να διδάσκει με το τεράστιο ταλέντο του το ποδόσφαιρο στην Κορινθία Και τώρα από διαφορετικό πόστο του προπονητή και πάλι διδάσκει. Θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του τον Ισθμιακό που έχει δυο ισοπαλίες Ενώ ο Τενεάτης έχει μια ήττα από το Λουτράκι και μια νίκη επι του Παννεμεατικού μέσα στην Νεμέα. 


Α Ο Λουτράκι-- Ολυμπιακός Λουτρακίου 

Είναι ένα τοπικό παιχνίδι που όμως αυτή την ομάδα που είδα στην ¨τηλεόραση " τον Α Ο Λ πολύ δύσκολα μπορεί να αντιμετωπιστεί έστω και να έχει διαιτητή τον Κωνσταντόπουλο Με μαέστρο τον Ηλία Σιώκο που φαίνεται ότι περνά την δεύτερη νιότη του. και ζωγράφιζε μέσα στο γήπεδο με αυτές τις πάσες ποίημα Αλλά και με τους άλλους παίκτες έμεινα με το στόμα ανοικτό. Με λίγα λόγια έχουμε τον Α Ο Λ μια ομάδα που νομίζω ότι πρώτη φορά έχει την αγωνιστική πληρότητα. Αλλά βρέθηκε ένα στραγάλι ( Κωνσταντόπουλος) και ο κ.Γ@Μ@Ω και αυτά που έφτιαξε ο Γιάννης Νούλας πήγαν περίπατο. Και ερχόμαστε στην ομάδα του Γιώργου Δέδε  γιατί έτσι πρέπει να ονομάζεται η ομάδα του Ολυμπιακού. Αφού αυτοί που διαχειρίστηκαν  ζωντανά εκατομμύρια αναπαύονται και άφησαν τον Δέδε να κρατήσει στη ζωή μι πεθαμένη ομάδα. Δημόσια τον συγχαίρω όπως οικτίρω αυτούς που τον οδήγησαν στην διάλυση

Άγιοι Θεόδωροι -- Κόρινθος 06

Την περασμένη αγωνιστική έγραψα 

Δημήτρη Μπινιάρη: Ο Νικηφόρος σε θαυμάζει για την προσφορά που είναι μάθημα στους εχθρούς που διοικούν το ποδόσφαιρο 

Και ορισμένοι νόμισαν  ότι είναι τα  λόγια μου  ειρωνικά και δεν κατάλαβαν ότι ήταν βγαλμένα από μέσα μου. Γιατί έπιασαν έναν άνθρωπο άσχετο με το ποδόσφαιρο και την κακοήθεια και τον λήστεψαν Αλλά αυτός έκανε μια ομάδα μαζί με τον Σταύρο Μπινιάρη που πολύ δύσκολα θα ξανά γίνει. Και έσπασε ένα παγκόσμιο ρεκόρ Έχασε το πρωτάθλημα αήττητη. Δεν έχω με τον πρόεδρο Μπινιάρη ούτε καλημέρα. Αλλά είμαι υποχρεωμένος να τα γράψω Παγκοριθιακέ υβριστή γιατί υπηρετώ την αλήθεια. . Η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων είναι πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα χωρίς δικό της γήπεδο κ.Γκιώνη δήμαρχε που έχεις πάρει διαζύγιο από τα έργα ποδοσφαιρικών γηπέδων.


Παννεμεατικός -- Π Α Σ Κόρινθος 

Η ομάδα της Νεμέας  έχει δυο ήττες από τον Κύψελο και τον Τενεάτη και πηγαίνει να τις κάνει τρεις αφού η ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος γνωρίζει πολύ καλά και το γήπεδο και τους παράγοντες Και τα ανδρείκελα της επιτροπής ορισμού διαιτητών να βάλουν τον Διαιτητή Φραντζή που και άλλοτε έχει σφάξει τον Παννεμεατικό και η τότε διοίκηση το βούλωσε. Ο ιστορικός Π Α Σ από την άλλη άστρο λαμπρό τους οδηγεί που είναι η Νοταρά 48