Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Η Θύελλα Κ. Διμηνιού αγωνίζεται για το γράμμα του κανονισμού. Σιώπησαν όμως όταν τους έδειρε ο κ. Γ@Μ@Ω

 Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν ...γνώστες του αντικειμένου. 

                                        

Διαβάζω

Η πρώτη «βόμβα» στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας «έσκασε», μετά από καταγγελία της Θύελλας Κάτω Διμηνιού σε βάρος του Άρη Βοχαϊκού!

Η Θύελλα κατήγγειλε τον Άρη για παράνομη χρησιμοποίηση του πρώην παίκτη της, Σπύρου Παπαδέλη σε φιλικά παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων», με την υπόθεση να δικάζεται από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κορινθίας.

Ο παίκτης, ο οποίος πέρυσι έπαιζε στη Θύελλα και αποκτήθηκε απ’ τον Άρη, αγωνίστηκε σε τρία φιλικά παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων», χωρίς να έχει θεωρηθεί το δελτιό του. Η Θύελλα προχώρησε σε καταγγελία και μετά την εκδίκαση της υπόθεσης, η συμμετοχή του Παπαδέλη κρίθηκε αντικανονική, για να έρθει την Παρασκευή (2/10) η «κάμπανα» της Πειθαρχικής Επιτροπής για τον σύλλογο του Βοχαϊκού.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Άρης δικάστηκε βάσει του άρθρου 19 του ΚΑΠ και τιμωρήθηκε χάνοντας στα χαρτιά το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Αυτό της 1ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Άσσου, στο οποίο επικράτησε με 4-0. Ο αγώνας κατοχυρώθηκε με 0-3 υπέρ του Ολυμπιακού, που πήρε το τρίποντο, με τον Άρη να χάνει τους 3 βαθμούς και να έχει πλέον 3

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Γνώριζα ότι η Πειθαρχική της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας συνεδριάζει κάθε Τετάρτη και εδώ έχουμε απόφαση την Παρασκευή 2-10. Και παρατηρώ ότι αυτός που μας το γνωρίζει γράφει κατά πληροφορίες. Τώρα ποιος του έχει δώσει τα νέα αυτά  μάλλον αυτός που πέτυχε τον μηδενισμό Και η ομάδα του κάτω Διμηνιού πρέπει  να έχει πολύ δυνατό άνθρωπο που γνωρίζει τους κανονισμούς. Γιατί δεν είναι τυχαίο να κάνεις ένσταση γι έναν παίκτη της Προόδου του Αγίου Βασιλείου που απουσίαζε η υπογραφή του γιατρού. Τώρα γιατί έκανε την ένσταση αυτή η ομάδα της Θύελλας Κ Διμηνιου κανένας δεν μπορεί να υποστηρίξει για να τηρηθεί το γράμμα του κανονισμού. Απλά για να σπάσουμε τον τσαμπουκά της ομάδας του χωριού του  Βοχαϊκού που τόλμησε να κάνει ομάδα και να κινδυνεύει ο Πέλοπας.