Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΓΥΠΑρογραφηματα

Ο χειρότερος κουφός είναι αυτός που δεν θέλει να ακούσει…

Διαβάζω την παρακάτω ανακοίνωση του Δ Σ του Ολυμπιακού Λουτρακίου 
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τους προπονητές κ. Τζαμουράνη Αθανάσιο και κ. Σκλία Νικόλαο.
Το Δ.Σ εκφράζει τις θερμές του ευχές για την συνεργασία και την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια και επιτυχίες στην προσωπική και προπονητική τους πορεία».
Αλήθεια θα ήθελα να ρωτούσα το συμβούλιο του Ολυμπιακού τιμούσαν τον προπονητή τους; Γιατί είναι πρωτόγνωρο να μαθαίνει στο γήπεδο ότι ο ποδοσφαιριστής Σομπότης δεν θα έρθει να παίξει επειδή το Δ Σ τον έχει τιμωρήσει. 


Στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας που οι ξενόγλωσσοι το ονομάζουν σούπερ λίγκα βρίσκεται στην 14 αγωνιστική ενώ τυπικά έχουμε εκκρεμότητα μια αγωνιστική που ακόμα δεν έχει γίνει. Και ο διαιτητής Καλογερόπουλος έχει διαιτητεύσει την ομάδα του Ολυμπιακού του Πειραιά με την Βέροια με τον Παναθηναϊκό και με τον Λεβαδειακό. Και οι Παππάς --Τριτσώνης --Σιδηρόπουλος--Λαμπρόπουλος --Μάνταλος --Αρετόπουλος --Δημητρόπουλος --Δασκαλόπουλος - Σπάθας --Κοτσιαύτης . Και μένουν οι παρακάτω 18 που είναι οι : Παπαπέτρου --Στυλιάρας --Ιωαννίδης --Δελφάκης --Θάνος --Κύζας--Καμπαξής - Μαντάκης - Μήτσιος- Κουκουλάκης- Κομίνης --Τοπούζης --Αρμπάκιολης - Ζαχαριάδης --Λιαχούδης --Ντίτσιος--Βοσκάκης -- Γιάχος  που δεν έχουν σφυρίξει τον Ολυμπιακό καθόλου. Και έχουμε τον Καλογερόπουλο τρεις φορές 
Αλλά και οι επόπτες που είναι 40 οι μισοί έχουν χρησιμοποιηθεί γιατί οι Καμπούρης --Γρεβενής --Καρατζίκας --Σταυρουλάκης σε δυο αγώνες και ο Γεωργαράκος σε τρεις. Αυτή είναι η Ελληνική διαιτησία Να την φτύσουμε για να μη την ματιάσουμε