Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Θα αναγκαστείτε κ. εικονικε ή να με μηνύσετε ή να απαντήσετε.

Κι έκραξες:" Φωτιά! να κάψω την Παράδεισο !"
Κι έκραξες:"Νερό! την Κόλαση να σβήσω !"
                                                               Κωστής Παλαμάς

Αυτά κατά καιρούς έγγραφα για σας κ. εικονικέ και περίμενα ή να με οδηγήσετε στην Δικαιοσύνη η να εξαφανιστείτε από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Εσείς κάνατε κάτι πιο καλύτερο:Με κατηγορήσατε ότι έχω εμμονές και για να μη αναγκαστείτε και βρεθείτε στην δύσκολη θέση να δώσετε απαντήσεις με αποκλείσατε από την συνέντευξη αρχίζοντας αν είμαι δημοσιογράφος. 
Ποιον εμένα που έχω βγάλει δυο εφημερίδες στην Κόρινθο και άλλες δυο στην Αθήνα  και έχω ένα μπλοκ με 2500 επισκέπτες την ημέρα.Που η δική μου εφημερίδα σε βοήθησε στις εκλογές του 2009 για να βγεις πρόεδρος γιατί μου υποσχέθηκες  ότι θα καταργήσεις τα πληρεξούσια Βεβαία καμία υπόσχεση δεν τήρησες και από τότε κάθε μέρα ζητάω συγνώμη για το τεράστιο λάθος μου. Μετά το γυρίσατε ότι είμαστε τρεις από ένα συγκρότημα Και πήρατε την απάντηση από τον Θύμιο Κάπο που στην αρχή δεν τον γνωρίζατε με αποτέλεσμα να γελάσει κάθε πικραμένος.
Με την στάση σας δεν προσβάλλατε εμένα κ. εικονικέ αλλά την Δημοκρατία που  η σκέψης είναι ελεύθερη αρκεί να μη προσβάλει κανέναν όταν αυτή δημοσιοποιείτε. Τότε καταφεύγετε στην δικαιοσύνη Που ως έγκριτος νομικός καλά γνωρίζετε.Δεν θα ησυχάσω αν δεν πάρω απαντήσεις στα ερωτήματα μου.