Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Δημήτρη Μπινιάρη είσαστε μόνος στον αγώνα που δίνετε γιατί οι κοντινοί σας δεν λαμβάνουν μέρος για να μη εκτεθούν


Παρακολούθησα την συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος της Κορίνθου 06 και ομολογώ έφυγα από εκεί απογοητευμένος γιατί ενώ υπήρχε στην πρόσκληση η παράγραφος να ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι (;) ότι θέλουν και από άλλη  υπήρχε μια τόση παγωνιά όχι από τους δημοσιογράφους ( αυτό ήταν γνωστό )
αλλά και από τον ομιλητή που είπε πολλά και διάφορα εκτός από το θέμα που μας ενδιέφερε Και αυτό  ήταν ο τραυματισμός του παράνομα ευρισκόμενου στο χώρο της Διαιτησίας Δημήτρη Γκρούτση 
Ο Νικηφόρος έχει θέσει ορισμένα ερωτήματα ως προς τον τραυματισμό και καλά εγώ δεν εισακούομαι γιατί έτσι θέλουν οι αρμόδιοι Αλλά την ομάδα δεν μπορεί κανένας να την αγνοήσει γιατί είναι ένα ζωντανό κύτταρο του ποδοσφαίρου στο νομό μας.Δεν γνώριζα ότι υπάρχει χαρτί της Αστυνομίας με το οποίον ζητεί την διακοπή του πρωταθλήματος Εφόσον η διοίκηση της ομάδας το γνώριζε αυτό το πρωτάκουστο  έπρεπε αμέσως να ζητήσουν αντίγραφο από την αστυνομία και είμαι βέβαιος ότι θα υπάρχουν εκπλήξεις.
Αντί να πείτε κ. Πρόεδρε τόσα πολλά έπρεπε να περιοριστείτε στο βασικό θέμα που απασχολεί όχι  μόνο την ομάδα σας αλλά όλους τους φιλάθλους της Κορινθίας. Και αναγκάστηκε ένας παράγοντας που η προσφορά του στο ποδόσφαιρο είναι γνωστή ο Γιώργος Καραντάνης και να στείλει επιστολή στον Υπουργό Αθλητισμοί γιατί αμφισβητεί τον τραυματισμό. 
Και δίνει συνέντευξη ο πρόεδρος της ένωσης που δεν τολμά να με αντιμετωπίσει και μας λέει ότι η ανάκριση είναι μυστική αλλά αυτός κάτι άφησε να εννοηθεί ότι γνωρίζει.Αλλά δεν μας απάντησε στα βασικά ερωτήματα που συνεχώς θέτω 

1-- Γιατί η ένωσης έχει βαφτίσει αρχιδιαιτητή τον Γκρούτση ενώ δεν είναι;
2--Που έγινε ακριβώς ο ξυλοδαρμός και αν το μέρος  ήταν απομονωμένο με αποτέλεσμα να μη υπάρχουν μάρτυρες ;
3--Πρέπει να έχει γραφτεί ο τραυματισμός στο βιβλίο συμβάντων του νοσοκομείου Και να ερωτηθεί ο γιατρός αν ήταν δολοφονική επίθεση
4--Στον τόπο του ξυλοδαρμού πήγε περιπολικό και τι έγραψε ο επικεφαλής ;

5-- Εφόσον υπάρχει μήνυση πρέπει να έχουμε και έκθεση του ιατροδικαστή; 

Βέβαια καμία απάντηση δεν  πήρα και ούτε τολμήσατε κ. πρόεδρε και εσείς να πείτε κάτι γι τα ερωτήματα μου. Μα ούτε και οι κονδυλοφόροι που υπηρετούν στην αυλή σας δημοσίευσαν το παραμικρό. Αντίθετα δημοσίευσαν αυτούσιο το Μανιφέστο του προέδρου των διαιτητών χωρίς να τολμήσουν να το σχολιάσουν.
Ενώ ο Νικηφόρος ανάλυσε ΄κάθε παράγραφο του  και απέδειξα ότι ψεύδεται και ότι αποτελείς μέρος του συστήματος Χωρίς να τολμήσει να απαντήσει.
Επειδή είσαστε συνεχώς μαζί με τους επαγγελματίες δημοσιογράφους που είναι και συνεργάτες σας να τους ρωτήσετε γιατί κρατούν αυτή την στάση 
Και θαύμασα την απουσία τους από τις ερωτήσεις που δεν σας έκαναν αν και διατηρούν επαγγελματικό μπλοκ  Και βρέθηκε ευτυχώς ένας που είναι μαζί σας αλλά το μαύρο πρόβατο με αυτούς που κάθε βράδυ βρίσκεστε σε γνωστό ποδοσφαιρικό στέκι και κατακτάτε τίτλους και  σας έκανε ερωτήσεις  Και θα ήθελα γιατί αυτοί οι πιστοί σας φυλάγονται ενώ ένας ανόητος ο Νικηφόρος που προχωρεί περισσότερο από εσάς . Με αποτέλεσμα να έχω πάθει τόσα. 
Δυστυχώς κ. πρόεδρε της Κορίνθου 06 εθελοτυφλείτε Ο Νικηφόρος είναι μαζί σας όχι γιατί προσδοκά κάτι από εσάς αλλά γιατί σας αδικούν. Και δυστυχώς με λαθεμένο τρόπο διεκδικείτε κάτι που είναι δικό σας και συνεχώς το χάνετε.