Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Δημήτρη Μπινιάρη αυτούς τους κονδυλοφόρους είχες δίπλα σου και περίμενες να πάρεις πρωτάθλημα. Λυπάμαι γιατί όλα τα είχα προβλέψει και σου τα είχα πει και είχα αποβληθεί

Θεέ μου πως μπορούν ορισμένοι να είναι πάντα με τους δυνατούς και πως υπάρχουν αφελείς - δυνατοί να  δουλεύονται  


κι αν να στοχάζεσαι μπορείς μονάχα το ιντερέσο·
το νικημένο αν παρατάς και πάντα διπλαρώνεις
το νικητή,κι αν να στοχάζεσαι μπορείς μονάχα το ιντερέσο·
το νικημένο αν παρατάς και πάντα διπλαρώνεις
το νικητή,
Προσθήκη λεζάντας

κι αν να στοχάζεσαι μπορείς μονάχα το ιντερέσο·
το νικημένο αν παρατάς και πάντα διπλαρώνεις
το νικητή,

κι αν να στοχάζεσαι μπορείς μονάχα το ιντερέσο·
το νικημένο αν παρατάς και πάντα διπλαρώνεις
το νικητή, μα και τους δυο ξετσίπωτα προδίνεις·
αν, ό,τι γράφεις κι ό,τι λες, το ξαναλέν κι οι άλλοι
γι’ αληθινό — να παγιδεύουν τον κουτό κοσμάκη·

κι αν να στοχάζεσαι μπορείς μονάχα το ιντερέσο·
το νικημένο αν παρατάς και πάντα διπλαρώνεις
το νικητή, μα και τους δυο ξετσίπωτα προδίνεις·
αν, ό,τι γράφεις κι ό,τι λες, το ξαναλέν κι οι άλλοι
γι’ αληθινό — να παγιδεύουν τον κουτό κοσμάκη·




Διαβάζω

Εκδίκηση χωρίς τέλος;;; | Ρίχνει την Κόρινθο ΄06 στην Β' κατηγορία;;;

Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Εμείς θεωρούμε ότι ο Τσιχριτζής είναι ο Λουδοβίκος 14 της Κορινθίας και ο συντάκτης του παρόντος κειμένου μας τον παρουσιάζει ως Αμίν Νταντα αλλά δεν μπορώ να δεχτώ  ότι η χώρα μου η Ελλάδα είναι μπανανία. Εδώ  έχουμε
δημοκρατία και αυτό για πολλούς και ποικίλους λόγους ίσως να το αγνοεί ο κονδυλοφόρος της αυλής μέχρι χθες του προέδρου Μπινάρη  τώρα  με τρόπο  ξεδιάντροπο  δίνει εξουσίες στο Μιχάλη Τσιχριτζή που είμαι βέβαιος ούτε ο ίδιος γνωρίζει.



Διαβάζω

Το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Κορινθίας,ουσιαστικά τελείωσε το περασμένο Σάββατο στον Συνοικισμό, με την διακοπή του αγώνα απο τον διαιτητή κ.Καλαρά.
Δίκαια ή άδικα, σωστά ή λάθος, έντιμα ή ανέντιμα, δεν έχει πλέον καμία σημασία πρωταθλήτρια είναι η ιστορική ομάδα της πόλης που θα ανέβει στην Γ' Εθνική κατηγορία.
Κάθε υγιής φίλαθλος της Κορίνθου, δεν μπορεί παρά να ευχηθεί στον ΠΑΣ Κόρινθος, αυτή την φορά να ξεκινήσει σε υγιείς βάσεις για να φτάσει εκεί που είναι το ποδοσφαιρικό όνειρο όλων και να μαζέψει και πάλι κοντά της τους χιλιάδες φίλους της ομάδας που έχουν απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Θαυμάστε αυτή την πρόταση την οποία δεν έγραψε ο κ. Γ@Μ@Ω αλλά ο φιλικός κονδυλοφόρος του προέδρου Μπινιάρη που κάθε βράδυ μεταξύ σουβλάκι και κρασιού σε γνωστό ποδοσφαιρικό στέκι  τον στεφάνωνε πρωταθλητή 


Δίκαια ή άδικα, σωστά ή λάθος, έντιμα ή ανέντιμα, δεν έχει πλέον καμία σημασία πρωταθλήτρια είναι η ιστορική ομάδα της πόλης που θα ανέβει στην Γ' Εθνική κατηγορία

Καλά δεν υπάρχει κανένας φραγμός στη συγγραφικό παραλήρημα του φιλικού κονδυλοφόρου του Δημήτρη Μπινιάρη που δέχεται ότι δεν καμία σημασία ο τρόπος που κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή 
Και το φριχτό εδώ είναι η συνέχεια  

Κάθε υγιής φίλαθλος της Κορίνθου, δεν μπορεί παρά να ευχηθεί στον ΠΑΣ Κόρινθος,αυτή την φορά να ξεκινήσει σε υγιείς βάσεις  

Δηλαδή ο σωστός φίλαθλος να ευχηθεί μια ομάδα που κατέκτησε όχι σωστά έναν τίτλο και δεν είχε υγιείς βάσεις Και αυτόν τον άνθρωπο Δημήτρη Μπινιάρη τον είχες άμεσο συνεργάτη και περίμενες να πάρεις πρωτάθλημα 

Διαβάζω


Το πρωτάθλημα τελείωσε αλλά δεν έχει τελειώσει όπως φαίνεται η οργή  του προέδρου της Ενωσης Ποδοσφαιρικών σωματείων κ.Μιχάλη Τσιχριτζή απέναντι στην ομάδα Κόρινθος 2006.
Απο χθες απο παράγοντες  της Ενωσης διακινείται έντονα το σενάριο ότι η αρμόδια επιτροπή που θα επιληφθεί του αγώνα ΠΑΣ Κόρινθος-Κόρινθος 2006, έχει την πρόθεση όχι απλά να τιμωρήσει την ομάδα αυτή αλλά να την υποβιβάσει στην Β' κατηγορία Κορινθίας...!
Αν αυτό το σενάριο έχει έστω και ελάχιστη αλήθεια τότε μιλάμε για εκδίκηση χωρίς φραγμούς και κανένα τέλος.


Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Το ποδόσφαιρο έχει κανόνες και όχι σενάρια και επομένως εδώ δεν υπάρχει καμιά οργή κανενός προέδρου μια και η επιτροπή που ονομάζεται πειθαρχική βαδίζει επάνω σε κανονισμούς. Υπερβολική τιμωρία δεν υπάρχει μόνο άφεση αμαρτιών όταν τα όργανα ( Νεοφυτιάδης --Φραντζής -- Καλαράς  --Δημόπουλος--Λουκάς ) της ένωσης δεν γράφουν τίποτα για τον Π Α Σ  στα φύλλα αγώνος και στις εκθέσεις των.
Τρομοκρατούμε  την ομάδα που υπηρετούσαμε δήθεν για να παρουσιάσουμε μεγαλόψυχο τον άνθρωπο που τρεις φορές  έκλεψε το πρωτάθλημα. από τον Δημήτρη Μπινιάρη γιατί δεν τον προσκύνησε όπως κάνει τώρα ο φιλικός μέχρι χθες  κονδυλοφόρος.του απροσκύνητου.  


Διαβάζω


Κανείς δεν μπορεί να αφαιρέσει το 

δικαίωμα απο τον κ.Τσιχριτζή να αγαπά την 

ομάδα της  καρδιάς του και κόντρα 

ακόμα στην ηθική να την βοηθήσει να πάει 

όσο ψηλότερα μπορεί.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Εδώ έχουμε το κερασάκι σε μια τούρτα δημοσιογραφική που δεν κρατά τα προσχήματα αλλά καθαρά και αηδιαστικά  σ αυτή την πρόταση παρουσιάζει το μεγαλείο της Κορινθιακής Δημοσιογραφίας.Αναγνωρίζει το δικαίωμα στον κ. Τσιχριτζή επειδή αγαπά την ομάδα της καρδιάς του να πάει ακόμα και κόντρα και στους ηθικούς κανόνες προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να πάει όσο ψηλότερα μπορεί 
Ο Βασιλέας ( Μπινιάρης ) ξόφλησε ζήτω ο νέος Βασιλέας ( Τσιχριτζής ) που τα  του δικαιολογούμε όλα αρκεί να βρεθεί καινούργιο στασίδι. 
Μα δεν είναι όλοι καλόκαρδοι όπως ο Δημήτρης Μπινιάρης. 


Διαβάζω


Ο πρόεδρος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Κορινθίας δεν μπορεί όμως σε καμία περίπτωση να εκδικηθεί με τέτοιο τρόπο μία ομάδα που είναι αήττητη αλλά δεν παίρνει πρωτάθλημα..
Που δεν δημιούργησε επεισόδια και κανένα αγώνα πλην την αντίδραση των ποδοσφαιριστών της το περασμένο Σάββατο.
Μία ομάδα που επένδυσε σε Κορίνθιους παίκτες, προπονητές και έδωσε ξεχωριστό ποιοτικό ενδιαφέρον στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο.
Μία τέτοια εκδίκηση είναι σίγουρο ότι θα την καταδίκαζαν ακόμα και οι πολύ φανατικοί οπαδοί του ΠΑΣ Κόρινθος, πλην ελαχίστων που κινούνται με μοναδικό κριτήριο το μίσος.
Αν το σενάριο του υποβιβασμού είναι στο μυαλό του κ.Τσιχριτζή τότε το Κορινθιακό ποδόσφαιρο είναι απλά μία ζούγκλα που δεν υπάρχει τίποτα και κάκιστα ασχολούνται μαζί του τόσες χιλιάδες νέοι Κορίνθιοι.
Είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι άνθρωποι που έχουν γράψει ιστορία ηθικής στο ποδόσφαιρο όπως οι κκ. Ραχανιώτης και Πετρόπουλος σε καμία περίπτωση δεν θα δέχονταν κάτι τέτοιο.
Δεν σημαίνει ότι μπορούν να το αποτρέψουν αν το θελήσει ο κ.Τσιχριτζής.
Στο ποδόσφαιρο παρά το γεγονός ότι είναι το πιο λαϊκό άθλημα ισχύει ο νόμος του Προέδρου και οι πάντες σιωπαίνουν...!
Δυστυχώς αλλά έτσι είναι.!

Απρίλιος 2018
Street Life

Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Έβαλα και τον επίλογο που είναι ένας ύμνος προς τον Μιχάλη Τσιχριτζή που ζητάμε την επιείκεια του και να μη προβεί σε εκδικήσεις. Και όταν γνωρίζει ο συντάκτης του κειμένου ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να υποβιβάσει την ομάδα και η κολακεία αυτή προς το πρόσωπο του προέδρου είναι αδικαιολόγητη  
Αλλά αυτό που γράφει  Είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι άνθρωποι που έχουν γράψει ιστορία ηθικής στο ποδόσφαιρο όπως οι κκ. Ραχανιώτης και Πετρόπουλος σε καμία περίπτωση δεν θα δέχονταν κάτι τέτοιο
Αλήθεια τι να δεχθούν τον στην φαντασία υποβιβασμό; Αλλά ποια ιστορία  ηθικής έχει γράψει στο ποδόσφαιρο ο πρώτος αντιπρόεδρος Πετρόπουλος όταν με την παρουσία του στην σύνθεση του Δ Σ της ένωσης έχει καλύψει όλα του Λουδοβίκου. Αλλά και ο Νίκος Ραχανιώτης καλύπτει μόνο ένα χρόνο τα εγκλήματα που έγιναν.  

Κλείνω με τα λόγια του Κώστα Βάρναλη 
στο ποίημα ΑΝ που είναι μια παρωδία στο ποίημα του Κίπλινγκ


Αν στην πλεμπάγια να μιλάει αρνιέται η αρετή σου 
κι όταν ζυγώνεις δυνατούς, στα δυο λυγάς στη μέση· 
κι αν μήτε φίλους μήτ’ εχθρούς ποτέ σου λογαριάζεις 
και κάνεις πως τους αγαπάς, αλλά ποτέ κανέναν...