Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Αν αφήσουν τον Σταύρο Μπινιάρη να δουλέψει θα φτιάξει το Ζευγολατιό ποδοσφαιρική ομάδα


Σταύρος  Μπινιάρης ο πρώτος αντιπρόεδρος των Κορινθίων προπονητών και δάσκαλος του ποδοσφαίρου  δημιουργεί τον νέο  Α Ο Ζευγολατιού.  
                                           

Διαβάζω 


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΑΟ Ζευγολατιού, με εξαιρετική χαρά ανακοινώνει την συνεργασία της με τον εξαιρετικό και έμπειρο προπονητή Σταύρο Μπινιάρη για την σεζόν 2020-2021.
Ο νέος προπονητής εργάζεται 24 συνεχόμενα χρόνια στην Α΄κατηγορία Κορινθίας και εκτός από το ήθος και τις ικανότητες του, είναι γνωστός για την ποιοτικές ομάδες που έχει παρουσιάσει όλα αυτά τα χρόνια.
Ο Σταύρος Μπινιάρης, θα έχει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για την ανδρική ομάδα του ΑΟΖ και όλων των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.
Η διοίκηση ομόφωνα τον εξουσιοδότησε να κάνει ότι κρίνει απαραίτητο για να επιστρέψει ο ΑΟΖ στον δρόμο των μεγάλων επιτυχιών και της αθλητικής αναγνώρισης.
Θα σταθούμε αρωγοί σε όλες επιλογές του προπονητή μας.
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ κ. ΣΤΑΥΡΟ ΜΠΙΝΙΑΡΗ».

Σχολιάζει ο Νικηφόρος. 
Γνωρίζω ότι σήμερα ουσιαστικά την ομάδα του Ζευγολατιού  την διοικεί ο κ. Μανάβης τον οποίο μόνο από φωτογραφίες και ανακοινώσεις του τον γνωρίζω. 
Νομίζω ότι ο προπονητής Σταύρος Μπινιάρης σήμερα είναι ένας δάσκαλος και μάλιστα πολύ μεγάλος όχι μόνο του Κορινθιακού αλλά του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Έφτιαξε την ομάδα θαύμα Κόρινθος 06 την ποδοσφαιρική περίοδο 2017- 2018 που νομίζω πολύ δύσκολα για να μη γράψω αδύνατο να ξανά δημιουργηθεί. Δεν φταίει αυτός που ο Μιχάλης Τσιχριτζής εν ψυχρώ του έκλεψε προσωπικά το πρωτάθλημα. Που το έχασε χωρίς να ηττηθεί. 
Κύριε Μαναβη ο Γιάννης Λάμπρου δεν κάνει για πρόεδρος της ομάδας γιατί ενώ δεν γνωρίζει το αντικείμενο το παίζει καθηγητής. Και θα ήθελα να με ακούσεις και μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας σου να μη μπαίνεις ούτε εσύ. Με τον Σταύρο Μπινιάρη δεν έχω ούτε κοινωνικό χαιρετισμό.