Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Μιχάλη Τσιχριτζή με το ασκέρι σου ξεκουμπιστείτε γιατί βρομίσατε τα πάντα. Δεν υπάρχει ένας με φιλότιμο να με οδηγήσει στον εισαγγελέα;

Ο πούστης και  ρουφιάνος σας ρωτά και εσείς έχετε πάθει μούγκα Και ούτε στον εισαγγελέα δεν πάτε ούτε δεν παραιτήστε Και δικαιολογημένα  γιατί θα βγουν στην επιφάνεια τόσα που θα βρομίσουν την ατμόσφαιρα.








Προσπάθησα όταν ήρθα στο Λουτράκι να βοηθήσω το ποδόσφαιρο του νομού μας και αυτό πείραξε πολλούς γιατί νόμισαν ότι ήρθα να τους "κλέψω" τα αξιώματα των Και έμπρακτα το απέδειξα που από το 2001 δεν διεκδίκησα απολύτως το παραμικρό Ούτε από την δημοσιογραφία έβγαλα  μονόλεπτο 

Εγώ τον πρώτο που ύμνησα για την προσφορά στο ποδόσφαιρο ήταν ο Σπύρος Νίκας που τον χαρακτήρισα Νέστορα του ποδοσφαίρου της Κορινθίας και αυτός που η αυλή του τον είχε πείσει ότι θέλω να του φάω την θέση. Και να λέει μπροστά στο τηλεοπτικό φακό σε συγκέντρωση παραγόντων ότι αφήστε αυτόν εγώ θα του φορέσω τον ζουρλομανδύα Και όταν έχασε την εξουσία και τον ξέχασαν ακόμα και αυτοί που το έλεγαν πατέρα ο Νικηφόρος ήταν δίπλα του. Και το στερνό αντίο είχε το θλιβερό προνόμιο να το πει αυτός  που του έλεγε ότι θα του φορέσει την στολή του τρελού. 
Έχω τόσα γράψει για επιφανείς Κορινθίους και κανένας δεν τόλμησε να με απαντήσει. Στα διάφορα στέκια δικαιολογούνται ότι δεν ασχολούνται μαζί μου. 
Μα Μιχάλη Τσιχριτζή όταν σου γράφω με απάτη πήρες την προεδρία του Π Α Σ Κόρινθος δεν μπορείς να σιωπάς. Και να είσαι λαλίστατος στην δίκη που με καταδικάσατε ενώ τώρα  προσμένω τον εισαγγελέα που για μένα θα είναι λυτρωτής για να αποδείξω ότι αυτά που γράφω είναι πέρα για αληθινά. Γιατί δεν η εκλογή που έγινε με απάτη αλλά και πολλά άλλα που τον αποβάλλουν από το χώρο του ποδοσφαίρου. Και καλά αυτός κάνει το παγόνι το ίδιο κάνουν και οι παράγοντες των σωματείων που οι ομάδες διαλύονται και κανενός το αυτί δεν ιδρώνει. και τα σωματεία να διαλύονται.,
Να χαρακτηρίζω τον ΒΟΥ αντιπρόεδρο της ένωσης Πανγκορινθιακό υβριστή και ο ενδιαφερόμενος Δημήτρης Μπίτσιος να σιωπά εκνευριστικά.
Να κατηγορώ ανοιχτά την πειθαρχική επιτροπή και προσωπικά τον πρόεδρο Γιώργο Παναγιώτου   που είναι δικηγόρος ότι μεροληπτεί και να μη νοιάζονται Γιατί με τα στοιχεία που παρουσιάζω αποδεικνύω ότι υπηρετώ την αλήθεια 
Χαρακτηρίζω τα μέλη της επιτροπής που ορίζει τους διαιτητές ανδρείκελα και φύλλο δεν κουνιέται. 
Ζητώ στοιχεία για τον οικονομικό απολογισμό και κανένας δεν μου απαντάει. 
Ενώ ο ίδιος ο Λουδοβίκος  14 διώχνει από τον Π Α Σ Κόρινθος τον προπονητή  Τζαναβάρα Παναγιώτη και όπως αποδείχτηκε για να χάσει το πρωτάθλημα και έρχεται και τον βραβεύει μετά από 14 χρόνια. Όχι για τα αποτελέσματα που είχε ως προπονητής αλλά γιατί δεν μίλησε τότε με την αδικαιολόγητη παύση του που αυτός την τρίχα την κάνει τριχιά. 
Ποτέ δεν απάντησε για το εικονικό τιμολόγιο που του βρήκε το Σ Δ Ο Ε  στο ταμείο του Π Α Σ Κόρινθος όταν ήταν πρόεδρος. Και έβαλαν την ομάδα πρόστιμο 3.600 ευρώ. 
Και για να τα σκεπάσει όλα αυτά ο κομπιναδόρος Λουδοβίκος 14 βρήκε ΄ένα αμούστακο από τον Πόρο τον Παντελή Μπιτούνη να του δώσει παράνομα την ομάδα για να ελευθερωθεί και να γίνει πρόεδρος της ένωσης χωρίς να λογοδοτήσει για τις παρανομίες του στη θέση του προέδρου του Π Α Σ. Και σε κάποιον που γνώριζε ο Δικηγόρος Τσιχριτζής ότι τον είχε διώξει δικαστικά από την Καλλιθέα ο πρόεδρος της.    
Ότι γράφω υπηρετούν την αλήθεια γι αυτό τηρείτε άκρα του τάφου σιωπή.