Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Σχολιάζουμε αυτόν τον αγώνα με χιουμοριστική διάθεση

Ζευγολατιό --Ολυμπιακός Λουτρακίου 



Όταν πρόεδρος της ιστορικής ομάδας ήταν ο βιομήχανος ξυδιού τότε που έπεσαν επάνω του οι
πάντες αλλά παρέμεινε το ψηφοδέλτιο Νέα Πορεία που αρχηγό είχε τον Παναγιώτη Λαμπρινό που σήμερα συμπτωματικά είναι προπονητής  της ομάδας του Α Ο Ζευγολατιού. και επάξια κατέχει  την ένατη θέση  επί συνόλου 16. Εδώ έχω θαυμάσει την αποφασιστικότητα του άλλοτε προέδρου Πισιμίση που ενώ δεν άκουσε κανέναν κήρυξε ανένδοτο στο Τατούλη --Τσιχριτζή --Πρέδρου της Ε Π Ο Με αποτέλεσμα

να βγάλει τον Τσιχριτζή πρόεδρο και να σαρώσει όλους τους τίτλους Το παράδειγμά του μιμήθηκαν και άλλοι αντιστασιακοί όπως η οικογένεια του Άγγελου Μαργέτη ο Δημήτρης Φλεβάρης και τώρα τελευταία  ο επικεφαλής μαζί με τον γιατρό Γκουρβέλου του ψηφοδελτίου στις εκλογές του 2013 ο γιγάντιος παράγοντας του ποδοσφαίρου Φάνης Σιτές. Που ο άνθρωπος μιλούσε για αλλαγή αλλά εννοούσε τον Τσιχριτζή Εμείς κάναμε το λάθος. 
Και από την άλλη έχουμε τον ιστορικό Ολυμπιακό που ο Φανούλης είναι κολλητός του προέδρου Δέδε Και όμως με τις αδικίες των διαιτητών σήμερα κινδυνεύει να υποβιβαστεί Και να φωνάξουμε μ όλη την δύναμη της φωνής μας  Ζήτω ο εικονικός Μιχάλης  Τσιχριτζής  που ακόμα και ποντικούς στα αποδυτήρια των διαιτητών εισήγαγε  Και ενώ θα μπορούσε να τους πιάσουν τα όργανα του τους άφησαν να φύγουν.Πέσαμε σε  Φιλόζωοι.