Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Κόρινθος 06—Τενεάτης 9-1


Ένας αγώνας μνημείο για το ποδόσφαιρο που το παρακολούθησαν ελάχιστοι φίλαθλοι και αυτό είναι το πρόβλημα.



Δημήτρη Μπινιάρη ο εικονιζόμενος δεν έχει καμία θέση στην ομάδα θαύμα που έχει κάνει η τεχνική ηγεσία .Και άλλοτε έγραψα και είπα αλήθειες και με χαιρετούσατε με κόπο. Γιατί η αλήθεια πειράζει.


Είμαι ο πρώτος που είπα απευθυνόμενος μπροστά στο φακό του Σούπερ ότι η ομάδα αυτή δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα την περσινή και ότι φέτος αλλιώτικο ποδόσφαιρο. Μια μετά το 9-1 θα βρεθούν πολλοί προφήτες που θα γράψουν τίτλους δακρύβρεχτους και θα γελάσει κάθε πικραμένος
Ο Νικηφόρος όμως δεν περιμένει θετικό αποτέλεσμα για να γράψει θετικά αποτελέσματα Όλα αυτά τα είπα μπροστά στο γυαλί της τηλεόρασης όταν η Κόρινθος 06 είχε χάσει από τον Παναργειακό με 1-4
Και έτσι υλοποιηθήκαν τα λόγια μου αφού σε δυο επίσημους αγώνες  έβαλε δέκα τρία τέρματα που νομίζω ότι αποτελεί ρεκόρ.

Στο Διαιτητή  Τσιγάρα που είχε ως συνεργάτες του Πυργάκη και Τάγαλη οι ομάδες παρουσιάστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06:
Κεμαλαι,-- Φιλης -Μαγγινας - Γκουριωτης,--Μαυρελης,
Σάντα,--Χατζησοφρωνιου,--Χρυσαφιδης,--Λυγκος
Τζανετος
 
 Έπαιξαν και οι: Βασος  --Σμυρνης-- Χουσελας  -- Βρενοζι
ΤΕΝΕΑΤΗΣ:
Ταμπακου,--Σινανι Κιουσης  Μαρινος--Κακούρος,--Σεννης -- Δαμαλας,--Δουβης,--Σοφός,--Τζαναβαρας -- Καραχοντζιτης

 Έπαιξαν και οι: Μεναι  Παπαϊωάννου, Βακαλογλου  Γκουριωτης
 Και αυτοί που πέτυχαν τα εννέα τέρματα
Δυο  πέτυχε ο Λύγκος 2—και από ένα Βρενοζι ' Χρυσαφιδης--' Μαγγινας,
Σάντα,
--Τζανετος,--Αραπογλου,-- Χουσελας,
Κριτική
Ο τερματοφύλακας Κεμαλάι καλό θα είναι να βάζει λίγο γλώσσα μέσα γιατί με τις αγριοφωνάρες δεν προσθέτει απολύτως τίποτα Αντίθετα δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις Η τοποθέτησης του Βασίλη Φίλη στα χαφ άλλαξε όλη η ομάδα με αποτέλεσμα να δουλεύουν όλοι σαν ελβετικό ρολόι Επίσης έχει προστεθεί και ένας ωραίος παίκτης ο Μαγγίνας που δεν γνωρίζω την προέλευση του Βέβαια όταν μια ομάδα έχει μέσα στην σύνθεση της παίκτες του αναστήματος  του Μαυρέλη και του Χρυσαφίδη όλα αυτά τα αποτελέσματα είναι φυσιολογικά. Γιατί πια ομάδα που παίζει σε τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα θα ήθελα να μας τους ονομάσει,. Γιατί εμείς δεν μπορούμε να βρούμε.
Και θα ήθελα εδώ να απευθυνθώ για λίγο στο ποδοσφαιριστή Λύγκο που βάζει τα τέρματα το ένα μετά το άλλο .Οι συμπαίκτες σου εργάζονται και εσύ υλοποιείς τις προσπάθειες των μια και έχεις αυτό το χάρισμα. Αλλά και ο Αράπογλου και αυτός είναι πολύτιμος παίκτης γιατί παίζει όπως όλοι για την ομάδα Αφού κατόρθωσε ο προπονητής Σταύρος Μπινιάρης να κάνει τους παίκτες να δουλεύει ο ένας για τον άλλον και όλοι μαζί για το σύνολο.
Η ομάδα του Τενεάτη βρέθηκε μπροστά σε μια ομάδα πολύ καλή που δεν θα μπορούσε όχι η ομάδα των Αθικίων αλλά και ανώτερης κατηγορίας να αντιμετωπίσει. Επομένως να μη απογοητεύονται με τα εννέα τέρματα που δέχθηκαν Οι ήττες δυναμώνουν τους παίκτες.
Και ας έρθουμε στον διαιτητή του αγώνα που ακούει στο όνομα Τσιγάρας  Και άλλες φορές έχω γράψει ότι ο διαιτητής αυτός δεν είναι ικανός. Και δεν στέκομαι στα δύο κλασικά πέναλτι που δεν έδωσε αλλά στα άλλα τα σφυρίγματα του που ήταν καταστρεπτικά για του αγώνα .Και επειδή όλοι δεν κάνουμε για διαιτητές νομίζω ένας από αυτούς είναι και ο αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα.