Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Μη κρύβεστε απολογηθείτε.

Θρήνος: «Έσβησε» παίκτης της Λυκοποριάς
Να γιατί με μηνύουν επειδή γράφω Αλήθειες και προσπαθώ να σώσω τα νιάτα από το Χάρο που τους απειλεί
Και ο Νικηφόρος για την Δημοσιογραφία που ασκεί έφαγε οκτώ μήνες φυλακή ενώ άλλοι είναι οι εκλεκτοί των παραγόντων
Όχι άλλοι Νεκροί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους



Την απώλεια του ποδοσφαιριστή Βλάσση Καρβελά πενθεί το Κορινθιακό Ποδόσφαιρο.

Η είδηση

Ο Άτυχος ποδοσφαιριστής της ομάδας της Λυκοποριάς άφησε την τελευταία του πνοή, στο γήπεδο Δερβενίου ΚΩΣΤΑ ΒΥΖΑΣ όπου η ομάδα του υποδεχόταν την ομάδα του Αγίου Βασιλείου στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας Κορινθίας.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής κατά την διάρκεια του αγώνα αισθάνθηκε δυσφορία και στο 23΄ κατά την διάρκεια της διακοπής που  έδωσε ο διαιτητής λόγω ζέστης μόλις κάθισε στον πάγκο σωριάστηκε στο έδαφος.
Από τους υπευθύνους της Ομάδας της Λυκοποριάς μαζί με την συνοδεία του Γιατρού του αγώνα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ακράτας όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν μπόρεσε να αποφευχθεί το μοιραίο.

Αύριο πρωί θα διενεργηθεί η Νεκροψία στο Νοσοκομείο Ρίου
.

Αυτά έγγραφα :

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013





Αυτή είναι η απάντηση της ένωσης στα δικά μου δημοσιεύματα.

ΕΠΣ Κορινθίας:
Προς αποκατάσταση της αλήθειας για τα ιατρικά μηχανήματα
 «Προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με τα ιατρικά 
μηχανήματα και την λειτουργία της κάρτας υγείας ποδοσφαιριστών, ενημερώνομε την φίλαθλη κοινή γνώμη ότι, τα μηχανήματα παρεδόθησαν στην προηγούμενη Διοίκηση με πρόεδρο τον κ. Νίκα από την Ε.Π.Ο. με πρόεδρο τότε τον κ. Γκαγκάτση το έτος 2007. Έκτοτε είχαν δοθεί από το τότε Δ.Σ στον Δήμο Τενέας στον οποίον ήταν Δήμαρχος ο κ. Χασικίδης, ιατρός και μέλος του Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Κορινθίας.
Το ιατρείο αυτό για δύο έτη δεν λειτούργησε ποτέ για τον σκοπό που είχαν διατεθεί από την Ε.Π.Ο. Όταν ανέλαβε τις τύχες του Κορινθιακού Ποδοσφαίρου η τότε Διοίκηση με πρόεδρο τον Κ. Τσιχριτζή το 2009, προσπάθησε μετά από συνεννόηση με τον κ. Δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό να λειτουργήσει ως Δημοτικό Ιατρείο καθόσον ο Ιατρικός Σύλλογος Κορίνθου έφερνε αντιρρήσεις και κωλύματα λόγω του Π.Δ. 84/2004, καθόσον ήταν αδύνατη η έκδοση άδειας λειτουργίας Ιατρείου της Ε.Π.Σ. Κορινθίας.
Πράγματι ο Δήμος Κορινθίων με την υπ΄αριθμ. 198/2010 απόφασή του ενέκρινε την Δημιουργία Δημοτικού Ιατρείου στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου και στην συνέχεια παραχώρησε έναν χώρο στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου προκειμένου να τοποθετηθούν τα μηχανήματα και να γίνει προσπάθεια να λειτουργήσει ως Δημοτικό Ιατρείο.
Πλην όμως εξαιτίας του ότι είναι αδύνατη η νόμιμη έκδοση αδείας λειτουργίας από τις Αρμόδιες Αρχές αυτό δεν λειτούργησε με αποτέλεσμα τα ιατρικά μηχανήματα να μην χρησιμοποιούνται αλλά να βρίσκονται σε φυλασσόμενο χώρο στο ΔΑΚ Κορίνθου συσκευασμένα, τακτοποιημένα κι όχι παρατημένα ως κάποιοι κακόβουλοι διαδίδουν».
 Σχολιασμός Νικηφόρου
Αν και διάβασα αυτή την έκθεση ιδεών και ομολογώ πολύ κουράστηκα να την ερμηνεύσω αλλά δεν μπόρεσα αφού είναι και κακογραμμένη και γεμάτο ανακρίβειες Και βλέπω την δραματική προσπάθεια του κ. Τσιχριτζή προσωπικά να καλύψει μια εγκληματική παράλειψη όχι μόνο με ανακρίβειες αλλά και με αστειότητες και με χοντρά ψέματα  και χαρακτηρισμούς που δεν τολμά να γράψει το όνομα Μου όπως κάνω εγώ


Χαλεπόν άρχεσθαι υπό χείρονος
( Είναι σκληρό να άρχεσαι υπό χειρότερο σου)
                                            Δημόκριτος

                                                                                           Κακόβουλος σημαίνει αυτός που επιθυμεί το κακό άλλου.
Και δειλός αυτός που δεν έχει αυτοπεποίθηση και θάρρος που στερείται τόλμης και γενναιότητας.

 Προσωπικά ποτέ στη ζωή μου δεν είχα αυτή την επιθυμία να αποζητώ το κακό του άλλου.  Και για τον λόγο αυτόν  στα κείμενά μου αλλά και  στην τηλεόραση αναφέρω και ονόματα αλλά και στοιχεία.
 Επειδή το έγγραφο σας κ. πρόεδρε έχει γενικότητες είσαστε υποχρεωμένοι να απαντήσετε επάνω στα ερωτήματα μου γιατί με τις αοριστίες πρέπει να πάμε σε μαντείο.  Βέβαια αυτός που στερείται επιχειρημάτων συντάσσει εκθέσεις ιδεών που και γι’ αυτές χρειάζονται προσόντα που εσείς δεν έχετε αφού μόνοι σας  διαψεύδεστε με τα δικά σας γραπτά. Με αποτέλεσμα να είσαστε αξιολύπητοι 
Να δημοσιεύσετε το έγγραφο παραλαβής των μηχανημάτων  από την διοίκηση του κ. Νίκα γιατί αυτό  που γράφετε  «τα μηχανήματα παρεδόθησαν στην προηγούμενη Διοίκηση με πρόεδρο τον κ. Νίκα από την Ε.Π.Ο. με πρόεδρο τότε τον κ. Γκαγκάτση το έτος 2007.» φανερώνει ότι έχετε τάσεις συσκότισης από την μια του θέματος  και από την άλλη να κάνετε συνένοχο τον κ. Νίκα και τους συνεργάτες του. . Και αν δεν ήμουνα εγώ ομολογώ ότι θα το είχατε πετύχει και μάλιστα πολύ εύκολα.
Αλλά ατυχήσατε γιατί θα είμαι απέναντι σας όχι όπως κάνετε εσείς με αποκυήματα της φαντασίας σας αλλά με στοιχεία
Γράφετε ότι ο κ.Νίκας παρέλαβε τα μηχανήματα  2007 και προσωρινά το δέχομαι αλλά όμως  το 2007 αρχίζει την 1 Ιανουαρίου και τελειώνει την 31 Δεκεμβρίου   Μόνο που έχουν ένα χρόνο διαφορά οι δυο αυτές ημερομηνίες. Και ως μάγοι σε αυτά αναφέρετε ένα σκέτο 2007.
Αν και εμείς γνωρίζουμε ότι τα μηχανήματα η διοίκηση υπό  τον κ. Νίκα τα παρέλαβε μερικούς μήνες πριν παραδώσει σε σας την εξουσία.
Μια δημοσίευσης του εγγράφου παραλαβής θα μας λύσει το πρόβλημα.
Και εδώ πάλι θα ήθελα να μας λέγατε αν είχατε το δικαίωμα να κάνετε αυτές τις συμφωνίες με το δήμο.
Αλλά εγώ δέχομαι ότι όλα ήταν όπως εσείς μας τα γράφετε  Τότε γιατί στείλατε αυτό το έγγραφο στο Δήμο αφού τα μηχανήματα όπως γράφετε στο ενημερωτικό σας βρίσκονται σε φυλασσόμενο χώρο στο Δημοτικό Στάδιο συσκευασμένα και τακτοποιημένα και όχι παρατημένα που εγώ ο κακόβουλος γράφω.

Και επειδή μια φωτογραφία αξίζει χίλιες λέξεις ( αθάνατοι  Κινέζοι με τα ωραία σας ) παρακαλώ να απολαύσουν οι αναγνώστες της εφημερίδας μας πως είναι η σύγχρονη συσκευασία ευπαθών ιατρικών μηχανημάτων όπως είναι ο υπερηχογράφος καρδιάς

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερία Σήμερα