Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Αντώνη Ηλία οφείλεις να δώσεις απαντήσεις

      32_ποντικος_ρατατουηγ.jpg       Αρουραίος
     Φάκα για πιπεράτες ειδήσεις

Αυτόν έβαλαν προπονητή των νέων παιδιών
Διαβάζω :


ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Καλούνται οι κάτωθι 26 ποδοσφαιριστές να βρίσκονται με αθλητική ενδυμασία
ΣΗΜΕΡΑ Δευτέρα 9.10.2017 και ώρα 15.00 στο γήπεδο ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
για  ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΙΔΩΝ Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Υπενθυμίζουμε ότι η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική.
Σε περίπτωση απουσίας να ειδοποιηθεί η Ε.Π.Σ. Κορινθίας
στο τηλέφωνο 2741022258 ή
ο Ενωσιακός Προπονητής κ. ΗΛΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ στο τηλέφωνο 6977272026.
Ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν αδικαιολογήτως
αυτομάτως αποκλείονται από τις Μικτές Ομάδες
για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018
Σχολιάζει ο Νικηφόρος
Επιτέλους μάθαμε το όνομα του ενωσιακού προπονητή. Ονομάζεται Ηλίας Αντώνης

Να τι έχω γράψει για τον προπονητή αυτόν


Ηλίας κερνάει και Ηλίας πίνει …και την αλήθεια κακοποιεί χωρίς να νοιάζεται κανείς …



Λάβαμε μια επιστολή που είναι συγχρόνως και διαμαρτυρία για ένα δικό μας δημοσίευμα. Και δυστυχώς συμπεραίνω ότι ο συντάκτης της που μάλλον είναι το ίδιο πρόσωπο που μας έστειλε και την πρώτη επιστολή που δεν μπορεί να ξεχωρίσει ορισμένα πράγματα που αλλοίμονο  γι’ αυτόν είναι κραυγαλέα.
Γράφει η ομάδα του Ποσειδώνα Κυρά-- Βρύσης δια χειρός προέδρου προπονητών 
1-- ΠΡΟΣ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΙΝΗ
Θέμα: Επιστολή Διαμαρτυρίας σχετικά με το δημοσίευμα της 24-10-2012.

Κύριε «δημοσιογράφε» Νικηφόρε, στο δημοσίευμα της 24-10-2012 αποκαλείτε την Π.Α.Ε Ποσειδών Κυράς Βρύσης ιδιωτικό σωματείο. Γνωρίζετε το καταστατικό του και τα μέλη του ; Έχετε κάνει έλεγχο στη σύνθεση του Δ Σ; ή μήπως στηρίζεστε μόνο στους πληροφοριοδότες σας εξ Ισθμίων και γίνεστε το «παπαγαλάκι» τους;
Σας κάνουμε λοιπόν γνωστό, ότι η Π.Α.Ε Ποσειδών Κυρά Βρύσης ιδρύθηκε το 2009 από κατοίκους κατά μεγάλη πλειοψηφία της Κυράς Βρύσης. Αριθμεί 50 μέλη, ταμιακώς εντάξει και έχει κάνει δύο φορές νόμιμες αρχαιρεσίες για την εκλογή του Δ.Σ. Όποιος επιθυμεί να εγγραφεί μέλος και να διεκδικήσει και την προεδρία του Δ.Σ, μπορεί να το πράξει. Εμείς είμαστε ανοικτοί στην εγγραφή νέων μελών και θέλουμε ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν το ποδόσφαιρο και την ομάδα μας ειδικότερα.
Επίσης κύριε Σκούρτης εάν δεν πείθεστε με τα παραπάνω, μπορείτε να προτρέψετε οποιαδήποτε αρμόδια αθλητική αρχή να ελέγξει τα βιβλία μας και να προβεί σε διαχειριστικό έλεγχο, για να διαπιστωθεί η κατάσταση της ομάδας μας.
Απαντάει ο Νικηφόρος
Και ενώ η επιστολή είναι για την εφημερίδα αρχίζει «…κύριε «Δημοσιογράφε» Νικηφόρε» Όλα αυτά σημαίνουν  σε  συκοφαντώ  δια της γελοιοποιήσεως σου. Αυτό σημαίνει πολλά που μόνο οι νομικοί μπορούν να εξηγήσουν στους αποστολείς όπως και η πρώτη επιστολή. 
Κάποιος ανώνυμος είχε γράψει επάνω σε έναν μισό γκρεμισμένο τοίχο :
« Αν μπορείς να διαβάσεις αυτό ευχαρίστησε τους δασκάλους σου»  Εσείς όμως μια και δεν θέλετε να καταλάβετε τι γράφω δεν πρέπει να ευχαριστήσετε κανέναν.  Γιατί έγραψα : Ισχυρίζεστε ότι είσαστε προπονητής από το 1982 και πρέπει να μας ονομάσετε τις ομάδες που έχετε προπονήσει  Δηλαδή κατά χρονολογία
Παράδειγμα από το 1982 μέχρι το 1984 προπονούσα την ομάδα Άλφα
Και έχω βγάλει τους παρακάτω ποδοσφαιριστές  Επίσης τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που έχετε βγάλει γιατί στις γενεές που αναφέρεστε εμένα δεν μου λέει τίποτα. Γιατί γνωρίζω ότι το 2005 προπονητής στον Ποσειδώνα Ισθμίων ήταν ο Θανάσης Τζαμουράνης. Μετά η ομάδα διαλύθηκε και εσείς φτιάξατε τον Ποσειδών Κυρά Βρύσης που είναι οικογενειακό σας σωματείο και έχει ποδοσφαιρική ζωή από την περίοδο 2011-2012 Είσαστε επίσημα απών από τα ποδοσφαιρικά πράγματα της Κορινθίας από το 2005 έως το 2011. Γιατί να ενδιαφερθώ για κάποιον που δεν υπάρχει στον ποδοσφαιρικό χάρτη του νομού μας;»
Πουθενά δεν αμφισβητώ την νομιμότητα της ομάδας σας παρά μόνο αυτά που ισχυρίζεται ο κ. πρόεδρος των προπονητών για την πλούσια δράση του κ. Αντώνη στο πόστο του προπονητή. Κακώς μπλεχτήκατε εσείς Να γιατί επιμένω ότι δεν μπορείτε να με διαβάσετε ένα απλό κείμενο . Ή προσπαθείτε να υπερασπιστείτε τον προπονητή σας σε αυτά που υποστήριξε ο προπονητής σας και πρόεδρος των προπονητών για την πλούσια δράση του .Ενώ κάτι τέτοιο δεν υπάρχει με στοιχεία που έδωσα από την σελίδα μου. Που σημαίνει για την ταμπακέρα όμως προπονητής σε πολλές ομάδες  που αποδείχτηκε ότι αυτή ήταν μία ο Ποσειδώνας.δεν μας είπε απολύτως τίποτα.   
Γράφει η ομάδα του Ποσειδώνα Κυρά-- Βρύσης δια χειρός προέδρου προπονητών 
2--Όσον αφορά την επιλογή του προπονητή, σας πληροφορούμε ότι είναι δουλειά του Δ.Σ της ομάδας και όχι δική σας. Επίσης, όσον αφορά το χλευαστικό σχόλιο για τη θέση της ομάδας στο βαθμολογικό πίνακα, αποδεικνύει το πόσο εμπαθής και άσχετος είστε από το σπορ που λέγεται ποδόσφαιρο.
Απαντάει ο Νικηφόρος
Ναι συμφωνούμε απόλυτα ότι δουλειά του Δ Σ της ομάδας σας είναι να διορίζει τον προπονητή. Και δική μας υποχρέωση είναι να επισημάνουμε ότι ο πρόεδρος του Ποσειδώνα που έβαλε προπονητή τον κ. Αντώνη είναι όλως τυχαία αδελφός του. Εδώ είναι το οικογενειακό και όχι ιδιωτικό. Εμπαθής κ. πρόεδρε σημαίνει αυτός που είναι γεμάτος από εμπάθεια που τον εμποδίζει να κάνει αντικειμενική κρίση. Ναι δεν ήμουνα αντικειμενικός γιατί έγραψα ότι έχει ένα βαθμό ο Ποσειδώνας ενώ δεν έχει κανέναν. Για να διαβάσεις μια βαθμολογία δεν πρέπει να ξέρεις από ποδόσφαιρο αλλά από αριθμούς. Αυτά τα ολίγα που ανεπανόρθωτα σας εκθέτουν  Αλλά δεν είναι δυστυχώς για τον κ. πρόεδρο των προπονητών  η πρώτη φορά.
Γράφει η ομάδα του Ποσειδώνα Κυρά-- Βρύσης δια χειρός προέδρου προπονητών 
3--Όσον αφορά την αναφορά σας στον Α.Σ Ποσειδών Ισθμίας, στον οποίο πάλι εμείς είμαστε μέλη έως το 2005, να ρωτήσετε τους πληροφοριοδότες «φίλους σας», γιατί τον διέλυσαν το 2008 και που πήγε η επιχορήγηση των 10.000€ που πήραν από τον Δήμο Λουτρακίου ~ Περαχώρας αυτή τη χρονιά;
Απαντάει ο Νικηφόρος
Η πένα η δική μου μόνο γεγονότα γράφει και όχι εκθέσεις ιδεών ή εικασίες  όπως εσείς συνηθίζετε από πολύ παλιά. Αφού γνωρίζετε για τα 10.000 ευρώ γιατί δεν κάνατε καταγγελία στο δήμο; Μήπως όλα αυτά ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας σας όπως συνηθίζετε;  Τον λόγο για την επιχορήγηση τον έχουν  άλλοι και όχι εγώ. Αν μου δώσετε στοιχεία θα δώσω συνέχεια για να ρωτήσω που πήγανε τα χρήματα. Πληροφορία σημαίνει κάθε στοιχείο που μεταδίδεται από κάποια πηγή  Ενώ γεγονός είναι κάτι που έχει συμβεί . Το ότι σας έδειξαν κ. Αντώνη  πόρτα το 2005 από τον Ποσειδώνα Ισθμίων είναι γεγονός επομένως δρν χρειάζομαι πληροφοριοδότη. Οι 10.000 ευρώ η επιχορήγηση είναι πληροφορία.Για να γίνει γεγονός πρέπει να μου παραδώσετε στοιχεία τέτοιοα που να αποδεικνύουν την κακοδιαχείριση  του ποσού αυτού. Και αν δεν το κάνετε μπορεί η τότε διοίκηση του Ποσειδώνα Ισθμίων να σας μηνύσει
Γράφει η ομάδα του Ποσειδώνα Κυρά-- Βρύσης δια χειρός προέδρου προπονητών 
4--Τέλος, πρέπει να πάρετε και μια απάντηση για την αναφοράς στο νέο δημοτικό γήπεδο της Ισθμίας «Ιωάννης Στέφας», ότι «είναι κατά την άποψη σας ακατάλληλο και ότι δεν πρέπει να διεξάγονται αγώνες σε αυτό και για την ερώτηση που κάνατε στο δημοσίευμα της εφημερίδας προς την Ε.Π.Σ Κορινθίας και συγκεκριμένα στον πρόεδρό της Μιχάλη Τσιχριτζή σχετικά με το θέμα αυτό.
Με ποια κριτήρια κύριε Σκούρτη κρίνεται εσείς την καταλληλότητα ενός γηπέδου; Από το αν έχει δίκτυο ύδρευσης και super  αποδυτήρια; όπως έχουν τα υπόλοιπα γήπεδα του νομού; Σας βεβαιώνουμε ότι το συγκεκριμένο γήπεδο κύριε Σκούρτη έχει το καλλίτερο αγωνιστικό χώρο στην Κορινθία και είναι το ασφαλέστερο για τους ποδοσφαιριστές. Εσείς βέβαια θέλετε οι αγώνες των ομάδων της Ισθμίας, αλλά και των άλλων δυο ομάδων του Λουτρακίου που αγωνίζονται σε αυτό, να γίνονται στο παλαιό χωμάτινο γήπεδο για να σπάνε τα πόδια τους και να τραυματίζονται με την παραμικρή πτώση οι ποδοσφαιριστές; Θα μου πείτε ότι το ποδόσφαιρο είναι αντρικό σπορ, όμως έχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι εποχές που το σύγχρονο ποδόσφαιρο παίζεται σε αυτούς τους χώρους, Οχι ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι στην χώρα μας και ιδιαίτερα στο νομό μας. Σας πληροφορούμε ότι η Ε.Π.Σ Κορινθίας κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να βελτιώσει τους αγωνιστικούς χώρους, ούτως ώστε οι περισσότεροι αγώνες να διεξάγονται σε γήπεδα με χόρτο. Για το σκοπό αυτό τοποθέτησε προσωρινά τα λυόμενα  ως αποδυτήρια φιλοξενούμενων και διαιτητών και αναμένεται η αντίστοιχη κίνηση από το Δήμο Λουτρακίου να τοποθετήσει και τα αποδυτήρια των γηπεδούχων και να τακτοποιήσει τις υπόλοιπες εργασίες προκειμένου το γήπεδο αυτό να αποκτήσει τις απαιτούμενες ευκολίες του.
Με την παραπάνω αναφορά μας στην Ε.Π.Σ Κορινθίας δεν ευλογούμε τα γένια κανενός, όμως αναφερόμαστε στην πραγματικότητα και θέλουμε να μαθευτεί η αλήθεια. Αντί λοιπόν να μιλάτε για την αναλγησία της Δημοτικής αρχής που έχει καθυστερήσει να κάνει το γήπεδο λειτουργικό, εγκαθιστώντας αποδυτήρια, ρεύμα και νερό, επιτίθεστε και εγκαλείτε τη Ε.Π. Σ Κορινθίας.
Απαντάει ο Νικηφόρος
Πιστεύω ότι ο πρόεδρος δεν έχει διαβάσει αυτά που έχω γράψει για το γήπεδο που φέρει το όνομα του αείμνηστου φίλου μου Γιάννη Στέφα
Τον δικαιολογώ αλλά δεν θεωρώ αδικαιολόγητή την στάση του κ. προέδρου των προπονητών μια και εμάς έχει συνηθίσει να γράφει ανακρίβειες. Στην τηλεοπτική μου εκπομπή που έκανα χαρακτήρισα το γήπεδο ως νύφη ξυπόλυτη. Γιατί δεν έχει αποδυτήρια για τους γηπεδούχους που αλλάζουν σε αυτά του Ισθμιακού που απέχουν πάνω από 500 μέτρα από το γήπεδο: «Γιάννης Στέφας»  Και το τραγικό είναι ότι οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας είναι υποχρεωμένοι να μένουν  μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεκαπέντε λεπτά όσο διαρκεί η ανάπαυλα του ημιχρόνου. Και αυτά τα στοιχεία μας τα έδωσε ο κ. πρόεδρος των παλαιμάχων  ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Λουτρακίου Αλέκος Λόης..
Για τον δήμαρχο και όλους τους δημοτικούς συμβούλους είπα ότι είναι δολοφόνοι όπως και η ένωσης που ορίζει αγώνες του παιδικού πρωταθλήματος σε αυτό το γήπεδο Και το οξύμωρο σχήμα για σας όλους που επιφανειακά νοιάζεστε για το γήπεδο Γιάννης Στέφας έχω γράψει ότι   μαζί με τον περιβάλλοντα χώρο το χαρακτήρισα το ωραιότερο της Ελλάδας. Και μάλιστα τόνισα ότι πρέπει να πηγαίνουν εκεί οι μανάδες με τα παιδιά τους. αφού αποτελεί τον φυσικό πνεύμονα. Που μαζί με την διώρυγα έχουμε μια εικόνα πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα. 
Αν τα έγραφε όλα αυτά  ( που αποτελούν βάναυση κακοποίηση της αλήθειας )κάποιος άλλος θα με πείραζαν Αλλά επειδή συντάκτης των είναι ο κ. Αντώνης είμαι υπερήφανος 
Γράφει η ομάδα του Ποσειδώνα Κυρά-- Βρύσης δια χειρός προέδρου προπονητών 
5-- Τέλος, δεν υπάρχει περίπτωση να σας απαντήσουμε σε οποιοδήποτε δημοσίευμα ή σχόλιο σας από Τ.ν, διότι γνωρίζουμε καλά το είδος της «δημοσιογραφίας» που κάνετε, αλλά και τους πληροφοριοδότες σας.
Παρακαλούμε η επιστολή μας αυτή να δημοσιευτεί αυτούσια στην εφημερίδα σας και όχι αποσπασματικά, κατά το δοκούν.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θεόδωρος Ηλίας
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αναστάσιος Γκεζερλής
Απαντάει ο Νικηφόρος
Αν κ. πρόεδρε των προπονητών επαναλαμβάνω  δεν ξέρετε να διαβάζετε υπεύθυνος δεν είμαι εγώ αλλά ο δάσκαλος σας. Την επιστολή σας την πρώτη  η διεύθυνσης της εφημερίδας μας δεν ήθελε να την δημοσιεύσει και την δημοσίευσα στην τακτική σελίδα που έχω στην Πρωινή για να σας απαντήσω σε όλα αυτά που γράφετε.
Είμαι βέβαιος ότι δεν πρέπει να καταλάβατε  αυτό που γράψατε «Παρακαλούμε η επιστολή μας αυτή να δημοσιευτεί αυτούσια στην εφημερίδα σας και όχι αποσπασματικά, κατά το δοκούν.»
Εδώ είμαι υποχρεωμένος να σας γνωρίσω ότι κατά το δοκούν σημαίνει δημοσίευσα μέρη από την επιστολή σας; από αυτά που ξεχώρισςα. Επειδή γνωρίζω ποιόν είχα απέναντι μου πρόσεξα να μη παραλείψω το παραμικρό από το υβριστικό σας κείμενο κ. πρόεδρε των προπονητών
Να τι γράφω στις 24 10 12 « … Ακριβώς έχει η επιστολή 883 λέξεις  ούτε χίλιες και δεν κόβω ούτε ένα και γιατί τότε μπορεί να μου πει ο συντάκτης της ότι έκανα λογοκρισία»
Ευχαριστώ που με τα γραπτά σας μου δίνετε το δικαίωμα να σας χαρακτηρίσω κοινούς συκοφάντες ως προς το θέμα της τμηματικής δημοσίευσης της πρώτης επιστολής σας. . 
Κύριε Αντώνη  Ηλία
Αν δεν κάνατε αυτή την οικογενειακή ομάδα θα είσαστε στα αζήτητα όπως και ο κ. Γενικός γραμματέας. Και η μοναδική σας αποστολή θα είναι η διαγραφή των συναδέλφων σας προπονητών που μπορούν να προπονούν ομάδες ενώ εσείς μόνο σε οικογενειακό περιβάλλον. Και ο συνεργάτης σας στο πόστο του Γενικού Γραμματέα να είναι προπονητής με δίπλωμα χωρίς όμως ομάδα
Και αυτός είναι ο λόγος που το παίζετε Ιαβέρηδες της; νομιμότητας αφού υπάρχουν προπονητές; που έχουν ομάδα αν και στερούνται διπλώματος και εσείς που το αποκτήσατε το έχετε κορνιζάρει για να στολίζει τον τοίχο του σπιτιού σας.. Εκτός και αν βρεθεί κανένας αδελφός και γίνει πρόεδρος  και σε προσλάβει . Και εδώ δικαιολογείται ο εκνευρισμός του που έστειλε στο διάβολο τους παίκτες του αφού είναι οικογενειακή υπόθεση.    


Και επειδή το αποτολμούν με ανακρίβειες τους απαντώ με λεπτομερή στοιχεία για να σταματήσουν να κάνουν κακό στα νιάτα.
Και σε όλους αυτούς που νομίζουν ότι με τα κουτσομπολιά τους θα μπορέσουν να τρομοκρατήσουν τους χαρίζω τα λόγια  THOMAS NEIL
«| …απ’ όλους εκείνους που δεν λένε τίποτα μόνο λίγοι είναι σιωπηλοί.»  3.11.12

Αυτά έγραφα για τον σημερινό Ενωσιακό προπονητή  που δεν έχει προπονητική ιστορία γιατί ο άνθρωπος δεν υπήρξε προπονητής  όπως με κάθε σαφήνεια γράφω. Αυτοί  που το διόρισαν  και συγκεκριμένα αυτός που έκανε την πρόταση  πρόεδρος της τεχνικής επιτροπή κ. Νίκος  Μαργέτης και το Δ Σ της ένωσης που ψηφισε την επιλογή του εν λόγω προπονητή να μας γνωρίσουν Πως έγινε η επιλογή  Που έχει εργαστεί ο προπονητής  που τον βάλατε να προπονεί τα παιδάκια.
Στο αρχείο της ένωσης υπάρχουν τα φύλλα του αγώνα που ο εν λόγω προπονητής έχει βρίσει  σχεδόν τους περισσότερους διαιτητές

Περιμένουμε να πάρει θέση η ένωσης Το θέμα αυτό το θεωρώ τεράστιο. Και αν δεν απαντήσετε δεν θα σταματήσω