Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Νικηφόρος : Η συκοφαντία είναι η δύναμη των δειλών Απόστολε Καϋλάνη. Γι αυτό είμαι εδώ για τους πολεμώ και να σας προστατεύω



Isaac MarionΤο γράψιμο δεν είναι λέξεις πάνω σε

ένα χαρτί. Είναι επικοινωνία.

Είναι μνήμη.


                                                 


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κόρινθος, 31/07/2020

Δήλωση Παραίτησης :εκτός τόπου και χρόνου!
\

 Απαντάει ο Νικηφόρος 

Προσοχή τι γράφετε γιατί έπρεπε να μη ξεχνάτε το πανάρχαιο των Λατίνων ότι τα γραπτά μένουν για να σε κυνηγούν.
Εκτός τόπου και χρόνου λέγεται για κάποιον που η συμπεριφορά του, τα λόγια του, οι πράξεις του δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, είναι εκτός θέματος, ο ίδιος δείχνει να είναι χαμένος στις σκέψεις του
Επομένως ο Απόστολος Καϋλάνης είναι ένας χαμένος  στις σκέψεις του με απλά λόγια δεν έχει το δικαίωμα να συμμετέχει  σε κανένα σωματείο αφού χάνει λάδια.  Και νομίζω ότι αυτός που τα έγγραψε όλα αυτά δεν πρέπει να έχει περάσει έξω από τα δικαστήρια.                              

Δελτίο τύπου  
Τίποτα δεν μας εκπλήσσει πια από τις παρασκηνιακές ενέργειες της μειοψηφίας του Επιμελητηρίου Κορινθίας, που σε πλήρη σύμπλευση με την παραθεσμική "εξουσία" των γνωστών μιντιακών  κύκλων, συνεχίζει στην ίδια αντιπολιτευτική ρότα παλιάς σοδειάς, θυμίζοντας προεκλογικές μέρες του 2018!

Διαφορετικά πώς να εξηγήσουμε την ασόβαρη Αίτηση – Δήλωση Παραίτησης του  κ. Καϋλάνη, περί δήθεν έμμισθης θέσης του στο Επιμελητήριο, που το ποσό του μισθού του καταβαλλόταν ανελλιπώς..
….και λοιπές ανακρίβειες, που εν ...σοφία εποίησε!!!

Απαντάει ο Νικηφόρος
Είχα έναν πολύ καλό φιλόλογο καθηγητή τον μακαρίτη Βαγγέλη Κακάμπουρα που μας έλεγε ότι άμα δεν στρωθείτε στο διάβασμα ούτε  εφημερίδα και δεν θα την καταλαβαίνετε Και εγώ αυτό το διαπίστωσα με την παραίτηση του Απόστολου Καϋλανη που διαβάζοντας την και σχολιάζοντας την πουθενά δεν συναντιέμαι με το Δελτίο Τύπου του επιμελητηρίου Και σκέπτομαι ότι αυτό το έγραψαν γραμματικοί που αυτά που γράφουν είναι όλα σκέτη σοφία. 
Εκτός από την αφεντιά μου κανένας άλλος δεν έκανε σχολιασμό Άρα φορτώνουμε επάνω μου όλα τα παραπάνω Ξέρω τι σημαίνει σοβαρός και επομένως και το ασόβαρος είναι κάτι το ποινικό Γιατί ο Απόστολος Καϋλάνης που ποτέ δεν το έχω δει τον κατηγορεί κάποιος "γραμματιζούμενος " γραπτώς ότι οι πράξεις του στερούνται σοβαρότητας. Παρασκηνιακές ενέργειες της μειοψηφίας. γράφει ο σοφός συντάκτης του Δελτίου και δεν κοκκινίζει και ούτε αυτός και ούτε το χαρτί που γράφονται αυτές οι "σοβαρές αλήθειες" Ο σημερινός πρόεδρος στις εκλογές του επιμελητηρίου ήρθα τρίτος και καταϊδρωμένος  Επομένως οι σοφοί συντάκτες του Δελτίου ή δεν ξέρουν τι σημαίνει μειοψηφία ή συνειδητά γράφουν ψέματα μια και είναι εκτός τόπου και χρόνου.Ρότα που σημαίνει πορεία πλοίου μόνος μου και την χαράσσω και την ακολουθώ αφού αυτά μου τα δίδαξε ο Νίκος Καζαντζάκης.   

Δελτίο Τύπου  
Παρότι η Δήλωση Παραίτησης του κ. Καϋλάνη δεν προσδιορίζει ΠΡΟΣ ποιον ακριβώς απευθύνεται για να γίνει δεκτή ή όχι, το Επιμελητήριο Κορινθίας, σεβόμενο τα μέλη του, οφείλει να διευκρινίσει τα εξής :

Απαντάει ο Νικηφόρος 
Δεν απευθύνεται στην πλειοψηφία του Δημήτρη Μπίτσιου αλλά σ όλα τα μέλη  που απαρτίζουν το Δ Σ του επιμελητηρίου. Αυτό είναι παράτυπο να μας το γράψει ο σοφός συντάκτης του κειμένου. Ο άνθρωπος υποβάλει την παραίτηση του σ όλους αυτούς που έχουν εκλεγεί γιατί θεωρεί την σημερινή διοίκηση ότι δεν έχει εκλεγεί από τον λαό αλλά από συναλλαγή. Όλα αυτά που γράφω χρεώνονται σε μένα. Όταν πρωτοκολλεί την παραίτηση του στο πρωτόκολλο του επιμελητηρίου σημαίνει ότι είναι αόριστη; 

Δελτίον Τύπου 
  1. Ουδέποτε ο κ. Καϋλάνης διορίστηκε έμμισθος υπάλληλος της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου Κορινθίας.
  2. Η διοίκηση του Επιμελητηρίου, για ενίσχυση της διαφάνειας, αποδέχθηκε την πρόταση της μειοψηφίας να συμμετάσχει το εν λόγω μέλος της στην διαπαραταξιακή επιτροπή προσωρινού χαρακτήρα, που συστάθηκε για την υποβοήθηση του τεχνικού συμβούλου, ο οποίος (όταν και εφόσον οριστεί από την Διαχειριστική Αρχή)  θα κάνει τις οριστικές μελέτες, ώστε να εγκριθεί η χρηματοδότηση του έργου. 
  3. Προφανώς οι δαπάνες  οι οποίες πραγματοποιούνται για την αμοιβή συμμετεχόντων σε μόνιμα ή προσωρινού χαρακτήρα συλλογικά όργανα (επιτροπές, συμβούλια, ομάδες εργασίας κλπ) δεν συνιστούν έμμισθη θέση, προβλέπονται από τις εκάστοτε διατάξεις /κατά συνεδρίαση και βεβαίως αυτά τα συλλογικά όργανα ανακαλούνται με διοικητικές πράξεις ή αναστέλλουν τη λειτουργιά τους , όταν δεν υπάρχουν ζητήματα που άπτονται του αντικειμένου 
Ο Νικηφόρος Απαντάει 
Πουθενά δεν γράφει ο Απόστολος Καϋλάνης ότι διορίστηκε έμμισθος υπάλληλος Αλλά ο ίδιος ο πρόεδρος του επιμελητηρίου που έγινε με την ψήφο του Δημήτρη Μπίτσιου τον πρότεινε να είναι μέλος της επιτροπής. Και πάλι ο ίδιο ο πρόεδρος του είπε ότι  η θέση θα είναι έμμισθη των 200 ευρώ. Όλα τα άλλα είναι σοφίσματα του σοφού συντάκτη του Δελτίου 


Δελτίον Τύπου 

  1. Η αναστολή λειτουργίας της περί ης ο λόγος επιτροπής, στην οποία συμμετείχαν από πλευράς Διοίκησης ο Πρόεδρος Παναγιώτης Πιτσάκης (άμισθος) και ο Απόστολος Καϊλάνης καθώς και  οι υπάλληλοι Σωτήρης Κοροβήλος (άμισθος), Γεώργιος Πολυχρονόπουλος (άμισθος)  και Αγγελική Πανούση (άμισθη), αποφασίστηκε ομοφώνως από το Δ.Σ του Επιμελητηρίου και ευκρινώς αναφέρεται στο Πρακτικό Νο. 130 της 11ης Μαΐου 2020. Αυτό είναι γνωστό τοις πάσι...εκτός ίσως σε αυτούς που αδυνατούν να αντιληφθούν ακόμη και την ολική έκλειψη ηλίου!

Ο Νικηφόρος απαντάει 
Παρατηρώ ότι γράφει ο σοφός συντάκτης του Δελτίου "  στην οποία συμμετείχαν από πλευράς Διοίκησης ο Πρόεδρος Παναγιώτης Πιτσάκης (άμισθος) και ο Απόστολος Καϊλάνης καθώς και  οι υπάλληλοι Σωτήρης Κοροβήλος (άμισθος), Γεώργιος Πολυχρονόπουλος (άμισθος)  και Αγγελική Πανούση (άμισθη)" ότι  όλους τους χαρακτηρίζει άμισθους  στο  Κεϋλάνη δεν γράφει τίποτα εκεί στην οικονόμα Που αφήνει σε μυαλά αρρωστημένα να υποθέσουν ότι και ο συντάκτης του  Δελτίου 
Και συνεχίζει ο σοφός και παιχνιδιάρης συντάκτης του Δελτίου  "Η αναστολή λειτουργίας της περί ης ο λόγος επιτροπής,... αποφασίστηκε ομοφώνως από το Δ.Σ του Επιμελητηρίου και ευκρινώς αναφέρεται στο Πρακτικό Νο. 130 της 11ης Μαΐου 2020. 
Και έρχεται ο Απόστολος Καϋλάνης και καταθέτει τέσσερις αποδείξεις της τράπεζας με ημερομηνίες 6-3-2020 ,3-4-2020 ,8-5-2020 και 5-6-2020 που η τέταρτη κατάθεση έγινε μετά με πρακτικό διάλυση της επιτροπής  Μπορεί να μας εξηγήσει ο συντάκτης του Δελτίου που ενώ ο Αποστόλης Καϋλάνης δεν γνωρίζει  τίποτα για την ολική έκλειψη του Ηλίου αυτός νομίζει ότι απευθύνεται σε υπό υπανάπτυκτους Και ευτυχώς που δεν είχε  τον καθηγητή μου γιατί θα τον άφηνε στην ίδια τάξη. Να τον χαίρεται ο πρόεδρος του επιμελητηρίου μια και ταιριάζει με την αυλή του.

  Δελτίον Τύπου.
  1. Αν ο κ. Καϋλάνης ουδέποτε κατάλαβε σε ποια επιτροπή του προτάθηκε να συμμετάσχει και απείχε των «δια περιφοράς» συνεδριάσεων (λόγω του κορωνοϊού) γιατί κάποιοι του είπαν ότι δεν θα συνεδριάσει ποτέ και αυτός τους πίστεψε...τότε καλώς δηλώνει -  έστω και ετεροχρονισμένα -   ότι προτίθεται να ξεπληρώσει τα βερεσέδια του...ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΑ!
  2. Αυτό όμως "απέχει παρασάγγας" από τα  φληναφήματα περί «ευθιξίας» που του υπαγόρευσαν στην επιστολή του...όταν μάλιστα στην ίδια επιστολή  δηλώνει ότι συμμετέχει στα κοινά και αγωνίζεται με γνώμονα το προσωπικό κέρδος!
Παναγιώτης Πιτσάκης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας
Ο Νικηφόρος Απαντάει 


Βλέπω για εντυπωσιασμό  σοφέ συντάκτη του Δελτίου γράφεις λέξεις άγνωστες στο πλατύ κοινό Και βάζεις την λέξη φληνάφημα που σημαίνει λόγος χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο. Άρα η παραίτηση του Καϋλάνη δεν έχει καμία σημασία.  
Και δεν έχει επικοινωνία με το περιβάλλον Πουθενά δεν διάβασα ότι η συμμετοχή του στην επιτροπή θα έχει προσωπικό κέρδος Τώρα αν έχει βερεσέδια αυτά είναι καλοδεχούμενα μας γράφει ο σοφός συντάκτης 
Μα τα 800 ευρώ τα επέστρεψε δεν τα συμψήφισε με τα χρέη του. 
Νομίζω ότι το Δελτίο σας είναι εκτός τόπου και χρόνου αφού η κατάθεση στις 5 Ιουνίου του 2020 σας εκθέτει και μάλιστα ανεπανόρθωτα. 

Πρόεδρε του Επιμελητηρίου 

Δεν γνωρίζω κανέναν και μόνο για την αλήθεια μάχομαι Και αυτό μπορεί να σας το βεβαιώσουν οι πάντες που ζουν στην Κορινθία Αν χρειαστεί ο λαβωμένος από το Δελτίο σας Απόστολος Καϋλάνης να σας πάει στο εισαγγελέα θα είμαι δίπλα του. Το ατύχημα θα είναι που θα πάει εσάς και όχι τον συντάκτη του Δελτίου που όπως απέδειξα χωρίς να υπηρετώ μόνο την αλήθεια μπάζει από ανακρίβειες και υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τον Απόστολο  Καϋλάνη που είχε την λεβεντιά να χαστουκίσει το ...σύστημα!!!