Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Μηχάλης Τσιχριτζής και ο επειδής οι δυο ανιδιοτελείς εργάτεςς του Κορινθιακού ποδοσφαίρου









Ο πρόεδρος της ένωσης κ. Μιχάλης Τσιχτζής και ο γενικός γραμματέας κ. Επειδής αύριο Τετάρτη 28.10.2015 ( ιστορική ημέρα τα φιλαράκια από τα παλιά) θα είναι οι εκπρόσωποι της τάξεως όπως σας ενημέρωσα από χθες. 
Παρατηρητής τάξεως ο ευαίσθητος πρόεδρος και βοηθός του ο κ Επειδής. 
Επανέρχομαι στην είδηση γιατί έχει ανάψει το τηλέφωνο μου από αυτούς που προσδοκούν να γλείψουν εξουσία και το παραδάκι για την λαϊκή. Και θα είχαν και την ευκαιρία να δουν από κοντά τον πρόεδρο των προέδρων Και να λένε στα παιδιά τους και στην γυναίκα τους βάζοντας και ολίγον υπό τύπου αρκετού αλατιού να παρουσιάσει πόσο μεγάλος είναι και αν δεν ήταν 'ητο  αδύνατον να αντεπεξέλθει ο ευτραφής πρόεδρος στα καθήκοντα του. 
Γράψε λοιπόν μου είπε ένα λαμόγιο ( γιατί αυτοί που δεν λένε το όνομα  τους για μένα είναι ότι χειρότερο υπάρχει ) γιατί δεν γράφεις πιο σκληρά για τον Τσιχριτζή που τρώει δικά μας χρήματα. Και όταν του είπα εσύ που τα βρήκες ρε λεβεντόπαιδο μου είπε να πάω να κάνω την σεξουαλική πράξη και να παίξω τον ρόλο του παθητικού  Με την οικονομική κρίση που υπάρχει όλοι αυτοί που έμαθαν να κάνουν την εκδρομούλα τους και να βγάζουν και την λαϊκή τους τους έχει κακοφανεί . 
Αυτός που είναι σκέτη δυστυχία είναι κάποιους που το παίζει σε διάφορα ταμπλό και τον πήραν είδηση και τον έχουν βάλει στο γυναικωνίτη ενώ αυτός αγωνίστηκε για την επικράτηση του Μιχαλιού. 
την δόξα πολύ εμίσησαν τα ευρώπουλα κανένας.