Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Ο Γκουστάβο Πογέτ εξέπληξε τον Δημήτρη Μελισσανίδη



Ο Γκουστάβο Πογέτ εξέπληξε τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τους Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, όταν στην σημερινή συνάντηση που είχαν εξέφρασε την έντονη επιθυμία του να αναλάβει εκείνος την ομάδα πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Από την ΑΕΚ του δόθηκε η επιλογή να παρακολουθήσει το παιχνίδι από την εξέδρα και να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα τη Δευτέρα. Ωστόσο, ο Ουρουγουανός τεχνικός επέμεινε να κοουτσάρει εκείνος την ομάδα στη Λεωφόρο και ανάγκασε τους κιτρινόμαυρους να ξεκινήσουν αγώνα δρόμου.

Λίγο μετά την συνάντηση ο Πογέτ παρέδωσε στους ανθρώπους της ΠΑΕ όλα τα απαιτούμενα έγγραφά (τις πιστοποιήσεις του, το διαβατήριό του, το δίπλωμα UEFA Pro που του έχει εκδώσει η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία κ.α.), ενώ ζητήθηκε και από τους δύο συνεργάτες του, τον Άντονι Ότγουεϊ και τον Μαουρίσιο Ταρίκο να στείλουν κι εκείνοι τα έγγραφά τους, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να τακτοποιηθούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα με την ΕΠΟ, ώστε να αποκτήσουν το δικαίωμα να καθίσουν στον πάγκο της ομάδας την Κυριακή. Κάτι που στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι θα καταστεί εφικτό.

Παράλληλα, έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να κλειστούν εισιτήρια στους Ότγουεϊ και Ταρίκο, προκειμένου να ταξιδέψουν στην Αθήνα αργά μετά τα μεσάνυχτα σήμερα (όπως τελικά προγραμματίστηκε), προκειμένου να δώσουν κανονικά αύριο το πρωί στην προπόνηση της ΑΕΚ και ο Πογέτ να ξεκινήσει μαζί με τους συνεργάτες του την μόλις διήμερη προετοιμασία που θα έχει περιθώριο να κάνει για το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Στην αυριανή προπόνηση ο  Πογιέτ θα έχει στο πλευρό του και δύο ανθρώπους από το νυν τεχνικό τιμ, οι οποίοι θα συνεχίσουν σε αυτή τη φάση στην ομάδα. Ο ένας είναι ο γυμναστής Παναγιώτης Βούλγαρης, ο οποίος θα αναλάβει την εκτέλεση του προγράμματος εκγύμνασης που θα καταρτίζουν ο Πογέτ και οι συνεργάτες του (η περίπτωση του Αντόνιο Πίντους φαίνεται να μην προχωρά) και ο άλλος είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Καμπόλης. Αντίθετα ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας δεν πρόκειται να παραμείνει στην ομάδα