Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Έτσι με καταδίκασε το κατεστημένο της Κορινθίας πολιτικό - οικονομικό -αθλητικό γιατί γράφω και λέω την αλήθειες

Κατέθεσε στο δικαστήριο ο κ. Τσιχριτζής: Στην επαναληπτική διαδικασία υπήρχαν μόνο οι εκπρόσωποι και δικηγόρος της άλλης πλευράς. 
Συμπτωματικά ξέχασε να συμπληρώσει :
Ο κατηγορούμενος αυτός ο εχθρός του Κορινθιακού ποδοσφαίρου είχε γράψει στο φύλλο της Πρωινής της 6 Ιουλίου του 2013 " ...για να μη έχουμε και πάλι ισοψηφίες και ότι άλλο ήθελε προκύψει Αφού μαζευτούν οι εκλέκτορες στη μεγάλη αίθουσα του εργατικού κέντρου και γίνει η εκφώνησης των εκπροσώπων των σωματείων η εφορευτική επιτροπή να εγκατασταθεί στον πρώτο όροφο του κτιρίου που στεγάζεται το εργατικό κέντρο. Και όταν κλείσουν οι κάλπες τους φακέλους να τους ανοίγει ο]η δικαστικός και αφού εξετάσει το ψηφοδέλτιο και το βρει έγκυρο να το υπογράψει. Γιατί αν δεν τηρηθεί αυτή η διαδικασία θα έχουμε πάλι άκυρα 
Γιατί είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που συναντώ σταυρό μέσα σε κύκλο Και διαλογή ψηφοδελτίων δεν μπορεί να γίνει παρουσία πλήθους.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος  

Αυτά κύριοι παράγοντες του Κορινθιακού ποδοσφαίρου τα έγραφε ο καταδικασθείς ως συκοφάντης Νικηφόρος Βέβαια όταν σιγουρέψατε την νίκη και αυτό ήταν πολύ εύκολο μια και στην επαναληπτική εκλογή δεν υπήρχε αντίπαλος. Και αυτό αποδείχτηκε κατά την πορεία μετά τις εκλογές που σχεδόν οι κεφαλές της Νέας Πορείας συνεργάστηκαν με τον κ. Τσιχριτζή και ο υπερασπιστής των κάθε πρώτη του μήνα πληρώνει 88.70 ευρώ και για τριάντα έξη μήνες αλλά μπορεί να σας σας λέει κατάμουτρα ντροπή σας. 
Καλά η κ. πρωτοδίκης κινδύνεψε με λιντσάρισμα από  τους εκλεκτούς της Κορινθιακής κοινωνίας και πως πήγε στο ίδιο τόπο πίου απειλήθηκε ακόμα και η ζωή της Όλως παραδόξως δεν έκανε την παραμικρή αναφορά Στην αστυνομία δεν υπήρχε η παραμικρή καταγγελία  
Τώρα ψάχνω να βρω  ψύλλους στα άχυρα και έχετε απόλυτο δίκιο 
Αλλά δεν θέλω να με χαρακτηρίσετε Ρουμάνο γιατί ...




... είμαι Έλληνας από την Κορινθία δυστυχώς και όχι από την Αρκαδία και γι αυτό αγωνίζομαι να το αποδείξω μια και οι Αρκάδες διοικούν .