Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΚΑΛΆ ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΎΕΤΕ ΤΌΣΟ ΞΕΔΙΆΝΤΡΟΠΑ


Τα μάθατε τα νέα  κ. Μελισσανίδη κ. Σαββίδη κ. Αλαφούζο ότι θα εφαρμοστεί το Ισπανικό σύστημα για την Ελληνική Διαιτησία και όλα θα πάνε πρίμα. 
Και το σύστημα είναι απλό Η Σούπερ Λίγκα θα ορίσει  ένα διαιτητή η φούτ μπολ λίγκ και αυτοί θα ορίσουν έναν διαιτητή και ένα τρίτο η Ε Π Ο το πρόβλημα είναι που θα βρεθούν αυτοί οι τρεις μάγοι. γιατί δεν νομίζω ότι σήμερα υπάρχουν αυτοί οι τρεις διαιτητές που θα μπορέσουν να σηκώσουν το βάρος αυτό. 
Στον αγώνα Α Ε Κ - Άρης Λεμεσού διαιτητής ήταν ο Παππάς που γελοιοποίησε την διαιτησία σε δυο αγώνες και όμως συνεχίζει. Και τον ορίζουν σε αγώνα φιλικό της ομάδας της Α Ε Κ που ο μεγαλομέτοχος της πρωτοστατεί για την κάθαρση στη διαιτησία. Στο Ευρωπαϊκό κύπελλο ο διεθνής μας διαιτητής Σιδηρόπουλος ορίστηκε να σηκώνει την ταμπέλα για τις αλλαγές. Και εκεί τα έκανε μούσκεμα Ενώ ο Τούρκος διαιτητής Τσακίρ είχε οριστεί σε  καθοριστικά παιχνίδια. Που όταν οι δικοί μας διαιτητές Διαμαντόπουλος και Τζίτζης  σφύριζαν αγώνες της Ευρώπης δεν υπήρχε Τουρκική διαιτησία.
Αλλά εμείς έχουμε ως προίκα τους αρχαίους προγόνους μας και αυτό μας έχει σε πολλούς τομείς μας έχει καταστρέψει. Γιατί αυτοί έκαναν το καθήκον τους και μας δόξασαν Τι κάναμε εμείς για να συνεχίσουμε το ένδοξο έργο τους;
Απολύτως τίποτα με αποτέλεσμα να γίνουμε ουραγοί των ανύπαρκτων.
Νομίζω ότι κανένας δεν θέλει ανεξάρτητη διαιτησία αλλά δική του διαιτησία και αυτό είναι που χαλάει την σούπα και γίνεται ...νεροζούμι!!