Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Ανακοίνωση από τον Πέλοπα Κιάτου



Μια ανακοίνωση του Πέλοπα που δεν  μπορούμε να καταλάβουμε



Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του Πέλοπα Κιάτου, του οποίου έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος, οφείλω να ευχαριστήσω όλους όσους προσφέρουν ανιδιοτελώς , είτε με τον χρόνο τους, είτε με τις υπηρεσίες είτε με τον οβολό τους, κυρίως όμως με την παρουσία τους στα αθλητικά δρώμενα του ιστορικού σωματείου.
Ένας από αυτούς είναι και ο αγαπητός σε όλους μας Λάκης Χαλκιάς ο οποίος για  δικούς του λόγους αποφάσισε να προσφέρει τις άψογες υπηρεσίες του στον  ιστορικό σύλλογο του Ηρακλή Ξυλοκάστρου. 
Καλή επιτυχία εύχομαι σε αυτόν  και στην νέα του ομάδα.
Αυτό όμως που με εκπλήσσει είναι δηλώσεις που τορπιλίζουν ανθρώπινες σχέσεις, προσπάθειες ετών και  μακροχρόνιες συνεργασίες,  χωρίς λόγο. Είναι οξύμωρο να διαβάζεις από ανθρώπους που η ομάδα του Πέλοπα τους έχει εμπιστευτεί  έμμισθες θέσεις προπονητών στην μεγάλη ομάδα και στις ακαδημίες της να γράφουν για ναι λυπηρό να  βλέπεις ανθρώπους που είχες εμπιστευτεί να προπονήσουν «λάφυρα μετεγγραφών» ή για «νεόκοπους παράγοντες».Είναι λυπηρό να  βλέπεις ανθρώπους που είχες εμπιστευτεί να προπονήσουν τα παιδιά σου να έχουν τέτοια συμπεριφορά.
Κήρυγμα από μισθοφόρους δεν είναι αποδεκτό από την διοίκηση του Πέλοπα, που μάχεται καθημερινά για να λειτουργεί ο Σύλλογος και να προσφέρει στα τοπικά αθλητικά δρώμενα.
Ο Πέλοπας δεν πωλείται, δεν μεταβιβάζεται, δεν παραχωρείται, δεν εξυπηρετεί συμφέροντα. 
Ανήκει στους πολίτες, στα παιδιά, στους αθλητές στην κοινωνία. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τον κρατήσουμε ζωντανό και αυτό θα προσπαθούμε εκτός προσωπικών επιδιώξεων και αντιπαραθέσεων.
 Ο Νικηφόρος Σχολιάζει 
Δεν  είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον κ. Λάκη Χαλκιά και θα ήθελα να δώσει μια απάντηση στην ανακοίνωση αυτή που κατά την γνώμη τον εκθέτει. Βέβαια ενώ ο Πέλοπας του είχε εμπιστευθεί καίριες θέσεις αυτός έφυγε για να προσφέρει αλλού τις υπηρεσίες του.Και αυτό είναι φυσιολογικό αφού είναι ο κ. Χαλκιάς επαγγελματίας στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αυτό που προσωπικά με εντυπωσιάζει είναι που κάνουν δηλώσεις που δεν τιμούν  τον ίδιο μια και παρέμεινε στην θέση του έμμισθου. Να γιατί περιμένουμε απαντήσεις από τον κ. Χαλκιά μια και η ανακοίνωση του Πέλοπα τον εκθέτει