Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Ο Α Ο Λουτρακίου μια ομάδα που προσφέρει τόσα πολλά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς την βοήθεια των λεγόμενων φορέων !!!



Πριν καν να αρχίσει το πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας η ομάδα του Α Ο Λουτρακίου έχει αρχίσει να υλοποιεί την παροιμία την οποία γνωρίζουμε από τα πρώτα βήματα της ζωής μας. 
Γιατί θα μπορεί να μας πει κάποιος τρίτος ότι δεν γνωρίζει των φρονίμων τα παιδιά πριν να πεινάσουν μαγειρεύουν 
Και έτσι η ομάδα του Α Ο Λουτρακίου που διοικείται από μια σωστή παρέα που έδωσε κοινωνικό παρών και πήρε βαθμό αναγνωρίσιμο όχι γιατί παρέμεινε δυο χρόνια σε ένα πρωτάθλημα πολύ δύσκολο όπως είναι αυτό της τρίτης εθνικής κατηγορίας αλλά γιατί έχει δημιουργήσει μια σχολή ποδοσφαίρου ικανή να διδάξει σε πολλές ομάδες πρώτης εθνικής κατηγορίας. 
Γιατί ελάχιστες ομάδες ανά την Ελλάδα έχουν να παρουσιάσουν το πλούσιο ποδοσφαιρικό έργο του Α Ο Λουτρακίου . 
Και το σπουδαιότερο εδώ είναι ότι δεν έχει καμία βοήθεια από κανέναν φορέα ή για να κυριολεκτούμε  ψιχία τα οποία σε σύγκριση με την ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου μόνο ως φιλοδωρήματα μπορούν να συγκριθούν. 
Και διαβάζουμε ότι ο Α Ο Λουτρακίου κάνει μεταγραφές νέων σε ηλικία παικτών που έχουν την δική τους ιστορία. 
Θα παρακολουθήσουμε πολύ κοντά την ομάδα του Α Ο Λουτρακίου και όχι μόνο τους παίδες και τους έφηβους που κάναμε μέχρι σήμερα αλλά και τους μεγάλους που θα έχει να αντιμετωπίσει ένα καινούργιο πρωτάθλημα νομίζω πιο δύσκολο απ όλα τα άλλα Οι σειρήνες ήδη έχουν αρχίσει να ηχούν και οι περισσότερες αφορούν τον προπονητή Μεσολόγγη που είναι ικανός αν υπολογίσουμε αυτά που λέγονται στα διάφορα ποδοσφαιρικά στέκια από ανεύθυνους που δεν γνωρίζουν απολύτως τίποτα από  ποδόσφαιρο παρά μόνο από κουτσομπολιό για να βρίσκονται στην επικαιρότητα Μα είναι γνωστό ότι μόνο με λόγια χτίζονται αλώνια και κατώγια που μόλις ξυπνήσει από το όνειρο ο κατασκευαστής όλα έχουν σωριαστεί.
Και η ομάδα του Α Ο Λουτρακίου με ηγέτη τον Θωμά Καναβό μπαίνει στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας για να παλέψει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους χωρίς να έχει την υποστήριξη παρά μόνο την ποδοσφαιρική αξία των παικτών της. 
Μα η αυλαία μόλις έχει ανοίξει και αυτό αποτελεί την εισαγωγή. Που σημαίνει ότι έχουμε πολλά να γράψουμε μήπως και κάποιοι ξυπνήσουν και καταλάβουν την προσφορά της ομάδας αυτής του Α Ο Λουτρακίου  όχι στο Κορινθιακό αλλά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.