Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Τσιχριτζής Τριαντάφυλλος Μπιτσιος αυτοί διοικούν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο.Ντροπή !!!


Η γελοιοποίησης στο μεγαλείο της Από το σοβαρό στο γελοίο, η απόσταση είναι μικρή. Από το γελοίο όμως στο σοβαρό, η απόσταση είναι τεράστια





Για την πρώτη Ιουλίου του 2021 που η διοίκησης της Ε Π Σ Κορινθίας έχει βάσει του 


καταστατικού της το δικαίωμα να κάνει εκλογές.Που σημαίνει ότι έχουν μείνει σαράντα εννέα ( 49 ) μέρες και τίποτα δεν κουνιέται στην Κορινθία αν και υπάρχουν τεράστια προβλήματα αφού οι ομάδες  διαλύονται και κανενός το αυτί δεν ιδρώνει. Και μια ωραία πρωία βλέπουμε να κυκλοφορεί ένα VIDEO  που τον πρωταγωνιστικό ρόλο να τον παίζει ο ΒΟΥ αντιπρόεδρος του σημερινού προέδρου της Ένωσης που τον έχω χαρακτηρίσει Πανκορινθιακό υβριστή Ναι είναι ο αντιδήμαρχος Κορινθίων που διάλυσε τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου. Και αν δεν ήταν κάποιοι σοβαροί να βάλουν πλάτη η ομάδα του Χιλιομοδίου θα ήταν στα αζήτητα.Και βλέπουμε  τον κ. Μπίτσιο να έχει έναν πίσω του και να λέει ότι 
 
"...είμαστε έξω από τα γραφεία του Μαρινάκη για να δώσουμε τα χέρια με την προεδράρα μας Καλή Ανάσταση "

Και αυτός που βλέπετε στην φωτογραφία μαζί με τον πρωταγωνιστή  να είναι ο Γιώργος Τριαντάφυλλος ο αρχηγός της παράταξης όραμα για την αλλαγή που εδώ παίζει το βουβό πρόσωπο και όλα τα έχει αναλάβει ο  ΒΟΥ αντιπρόεδρος που ανήκει σε αντίπαλη παράταξη. Μα τις εκλογές  της ένωσης τις κερδίζει ο Λουδοβίκος 14 πάντα έχοντας στο αντίπαλο ψηφοδέλτιο έναν Δούρειο ίππο. 
Εκλογές του 2013 ο δήθεν αρχηγός που έκανε την αντιπολίτευση στον εικονικό ήταν ο Παναγιώτης Λαμπρινός ενώ στην ουσία ήταν ο Θανάσης Πισιμίσης που σάρωσε πολιτικά αξιώματα και αθλητικές επιτυχίες του Ζευγολατιού που ήταν πρόεδρος Αυτός έκανε πρόεδρο τον Τσιχριτζή.
Στις εκλογές του 2017 Δούρειος ίππος ήταν ο Φάνης Σιτές που ενώ ήταν συν αρχηγός της παράταξης του μαζί με τον Γιατρό Στάθη Γκουρβέλου. Μετά τις εκλογές έγινε αθλητικός δικαστής του Τσιχριτζής. Τώρα για  τις εκλογές του 2021 δεν κρατάμε πλέον ούτε τα προσχήματα Τα είπε όλα σε συνέντευξη που έδωσε ο συγγραφέας  καθηγητής και υποψήφιος του οράματος  Χρήστος Αναγνωστόπουλος ότι μεταξύ Τσιχριτζή και Τριαντάφυλλου δεν υπάρχουν διαφορές. Γι αυτό όλα αυτά που κάνει ο Παγκορινθιακός υβριστής τα θεωρώ φυσιολογικά. Στην Κορινθία δεν υπάρχει μέτρο γελοιότητας.