Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Ο Νικηφόρος ένας ερασιτέχνης δημοσιογράφος θαυμάζει τον Χατζηνικολάου και τολμά και γράφει γιατί.

 Ψάχνε να βρεις και άναβε το λυχνάρι σου πριν σε βρει η νύχτα



Τον Δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου  τον προσέχω πολύ όταν κάνει συνεντεύξεις γιατί από μια δεν χαρίζεται σε κανέναν και από την άλλη προβάλλει ανθρώπους που πιστεύω ότι αν δεν ήταν αυτός κανένας δεν θα έγραφε ούτε μια αράδα για την αφεντιά τους.  


Ομολογώ  το τον περασμένο   Σαββάτο 8|5|21   που παρουσίασε τον Γιώργο Σαμπάνη προσωπικά ποτέ δεν θα μάθαινα  ότι αυτός ο νεαρός πόσο σπουδαίος είναι. Προικισμένος αθλητής στίβου και στη συνέχεια  μουσικός να φτιάχνει πανέμορφα τραγούδια τα οποία τα τραγουδούν   οι μεγάλοι τραγουδιστές μας.  και μέσα σ αυτούς είναι  και ο ίδιος.

Και σε μια εποχή που έχουμε την ανάγκη της νεολαία μας δεν την προβάλλουμε και ομολογώ αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα Και παρουσιάζουμε κάποιους που χάνονται πριν καλά τους δούμε. 

Αλλά δυστυχώς αυτές οι εκπομπές να μεταδίδονται ώρες απαγορευμένες που δεν μπορούν να τις δουν μαθητές ενώ κατά την γνώμη μου έπρεπε να ήταν μάθημα γα να διαπιστώσουν οι μαθητές ότι η νεολαία μας αξίζει.και δεν πρέπει συνεχώς να την κατηγορούμε επειδή την ζηλεύουμε Η συνέντευξη αυτή μίλησε μέσα μου γιατί ο νεαρός Σαμπάνης ήταν τόσο απλός που τα λόγια του Γιώργου Νταλάρα τον προσγείωναν ενώ αν δεν ήταν αυτός  με το βάρος του θα είχε απογειωθεί  και θα ακολουθούσε τους αναρίθμητους που χάνονται γιατί δεν μπόρεσαν να σηκώσουν τα σωστά λόγια επειδή. δεν αεροβατούσαν