Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Μετά τον Τσιχριτζή πρόεδρο της ένωσης έχουμε και τον κ. Ναυτόπουλο Βου αντιπρόεδρο να παίρνει ανοικτά θέση !!!




Μετά την συνεχή συνεργασία του προέδρου της Ε Π Σ Κορινθίας κ. Μιχάλη Τσιχριτζή άλλοτε προέδρου του Π Α Σ Κόρινθος -- το αίμα νερό δεν γίνεται και όταν γίνει δεν πίνεται -- με τον προπονητή  του Π Α Σ κ. Βασιλόπουλου και ανοικτά στα γραφεία της ένωσης -- που σημαίνει ότι ανεπιφύλακτα τάσσουμε υπέρ μιας ομάδας --έχουμε και άλλη τοποθέτηση επιφανούς μέλους της ένωσης. 
Σε γνωστό ποδοσφαιρικό στέκι της Κορίνθου -- από τα αρχαιότερα -- μια παρέα κάλεσε να προσφέρει καφέ στον κ. Ναυτόπουλο -- οποία ευτυχία να έχεις την δυνατότητα να προσφέρεις καφέ σ έναν άνθρωπο που συγκεντρώνει τόσα αξιώματα  Καθηγητής καλών τρόπων Βου αντιπρόεδρος της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας  Παρατηρητής τάξεως σ όλα τα γήπεδα της χώρα --και βρήκανε την ευκαιρία επειδή το τοπικό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της  ποδοσφαιρικής περιόδου 2016- 2017 που  θα αρχίσει το Σαββάτο 24 Σεπτεμβρίου του 2016 να τον ρωτήσουν πως το βλέπει
Και αυτός ως γνήσιος οχι φίλαθλος αλλά οπαδός του Π Α Σ ( ξεχνώντας την επίσημη ιδιότητα που έχει ) είπε:
" Ο Π Α Σ Κόρινθος έχει τους  επτά πρώτους αγώνες που έχει είναι εύκολοι  και θα έχει επτά νίκες μέχρι που στην ογδόη αγωνιστική που θα συναντήσει την ομάδα Κόρινθος 06 θα έχει φύγει μπροστά."
Και ερωτώ πάσα αρχή και εξουσία να μας πει με πιο δικαίωμα και σε δημόσιο χώρο ο Βου αντιπρόεδρος παίρνει θέση υπέρ μιας ομάδας του πρωταθλήματος που με τον προπονητή της συνεργάστηκε σε συνέχειες μέσα στα γραφεία της ένωσης ο πρόεδρος της. 
Και περιμένουν οι παράγοντες που ματώνουν οικονομικά να δουν άσπρη μέρα. 
Μα ούτε και όταν θα χιονίσει δεν θα μπορέσουν να την δουν.