Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Βιομήχανε Θανάση Πισιμίση πρέπει να υπάρχει σεβασμός σ ανθρώπους που έχεις συνεργαστεί έστω και πολύ λίγο


Ο Μιχάλης Βλάχος ήρθε και ανέλαβε την ομάδα του Α Ο Ζευγολατιού με προσδοκίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα κατά δήλωση του βιομηχάνου -- περιφερειακού συμβούλου και προέδρου της ομάδας του Α Ο Ζ .
Και μετά από μια νίκη μια ισοπαλία και μια ήττα της ομάδας του κ. Πισιμίση ο Μιχάλης Βλάχος είδε την πόρτα της εξόδου Και αυτό συνηθίζεται στα σωματεία 
Αυτό που όμως που δήλωσε ο κ. Πισιμίσης ούτε συνηθίζεται μα ούτε και μπορεί κανένας να χωνέψει 
Γιατί είπε παρουσία φιλάθλων σε γνωστό ποδοσφαιρικό στέκι ο άνθρωπος που δεν γνωρίζει τίποτα από ποδόσφαιρο. " Ο Μιχάλης Βλάχος είναι καλό παιδί και καλός προπονητής αλλά δεν κάνει να προπονεί ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Γι αυτό και πήραμε Α Ζήκο και κάνοντας αρχή από την Κυριακή με την Παναχαϊκή πάμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα " 
Γράψαμε αυτή την δήλωση για να υπάρχει στο αρχείο μας για να την συγκρίνουμε με την καινούργια που θα κάνει όταν θα διώξει τον Ζήκο.
Βέβαια πήρε το πρωτάθλημα μέσα από το στόμα της Κόρινθος 06 και όπως είπα και στην τηλεόραση στη Δίκη του Σκάι ο κ. Γκρούτσης ξέρει να βγάζει πρωταθλητές μια και όρισε σε πέντε αγώνες εκτός έδρας του Α Ο Ζευγολατιού τον Γιάννη Νεοφυτιάδη Και τον Ρούτσι στον αποφασιστικό αγώνα Α Ο Ζ --Κόρινθος 06 που μέχρι το 32 λεπτό είχε δώσει έξι κίτρινες κάρτες σε ισάριθμους παίκτες της ομάδας Κόρινθος 06. 
Εμείς του ευχόμαστε να βγει πρωταθλήτρια η ομάδα του Ζευγολατιού αλλά δεν το πιστεύουμε . Και ο χρόνος θα δείξει ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. 
Πάντως υποστηρίζω τέτοια ιταμή  δήλωση σε βάρος προπονητή δεν έχει κάνει  κανένας παράγοντας σωματείου Κύριε Βιομήχανε θα έχεις παγκόσμια πρωτιά