Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Το ντέρμπι στην Παναχαϊκή, η… κορυφή στην Βάρδα


Παναχαϊκή
Σε  μια αγωνιστική που και οι τέσσερις πρωτοπόροι νίκησαν, ξεχώρισε η μεγάλη νίκη της Παναχαϊκής επί της Αχαϊκής στο τοπικό ντέρμπι, που έφερε τους Πατρινούς στο -2 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟ Βάρδας.
Τη δεύτερη νίκη της, στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας πήρε η Παναχαϊκή, επικρατώντας στο αχαϊκό ντέρμπι της Αχαϊκή με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Δημήτρης Πολυχρόνης, στο 61ο λεπτό και μάλιστα στο ντεμπούτο του.
Ο Σιαλμάς έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε δυο φορές στο δοκάρι, πρώτα στο δεξί κάθετο και μετά στο αριστερό με το ριμπάουντ να το παίρνει ο Πολυχρόνης που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι «μελανόλευκοι» για τρίτο σερί παιχνίδι κρατούν Στο μηδέν στην άμυνά τους, φτάνοντας στους 7 βαθμούς. Αντίθετα η Αχαϊκή δεν τα κατάφερε ούτε στην Πάτρα μένοντας στον 1 βαθμό.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Λαμπρόπουλος, Βασιλείου (40′ Γκίνο), Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Ελευθεριάδης, Φωτάκης, Πολυχρόνης, Κωνσταντινίδης (64′ Στεργίδης), Σιαλμάς (85′ Αθανασόπουλος).
ΑΧΑΪΚΗ (Γκόφας): Δρακόπουλος, Δριμάλας, Κωνσταντινόπουλος (77′ Στεφανόπουλος), Πετρόπουλος, Παπαδόπουλος, Σωτηρόπουλος, Σπυρόπουλος (68′ Αποστολόπουλος), Γεωργόπουλος, Ρουμπάτος (54′ Κωστούλας), Μενίκου, Αγγελόπουλος.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:
Τσικλητήρας Πύλου-Δόξα Μεγαλόπολης 3-1
Φωστήρας-ΑΟ Θήβα 4-0
ΠΑΟ Βάρδας-ΑΟ Ζευγολατιού 2-0
Παναχαϊκή-Αχαϊκή 1-0
Ένωση Ερμιονίδας-Αστέρας Αμαλιάδας 3-1
ΑΟ Λουτράκι-Αιολικός (Δευτέρα 26/9-15:30)
Παναρκαδικός-Παναργειακός 1-0
ΡΕΠΟ: ΑΟ Χαλκί