Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Παντελής Κολλιάκος φτιάχνει μια επικίνδυνη ομάδα

Αποτέλεσμα εικόνας για Παντελής Κολλιάκος
Αποτέλεσμα εικόνας για ιΣΘΜΙΑΚΌς


















Παρακολούθησα τον αγώνα Ισθμιακού -- Ολυμπιακού  Άσσου και διαπίστωσα ότι υπάρχουν κάποιοι ταλαντούχοι άνθρωποι που στην κυριολεξία μπορούν ακόμα και βουνά να κινήσουν.
Αυτό που διαπίστωσα από την πρώτη στιγμή ήταν κάτι που μέχρι σήμερα δεν το έχω ποτέ δει. Στο πάγκο του Ισθμιακού να υπάρχουν μόνο δυο αναπληρωματικοί και αυτό με υποχρέωσε να ρωτήσω τον προπονητή Παντελή  Κολλιάκο γιατί αυτή η γύμνια και πήρα μια απάντηση που δεν μπορούσα να την πιστέψω αν δεν γνώριζα προσωπικά και για πολλά χρόνια τον προπονητή. 
Σήμερα Νικηφόρε είχα έξι ελλείψεις Στο σπίτι του ποδοσφαιριστή Παπαηλιού μπήκαν κλέφτες και αυτός για να τους αποφύγει πήδηξε από το μπαλκόνι και στραμπούλισε το πόδι του Τέσσερις παίκτες είχαν εργασία και δεν μπόρεσαν να πάρουν άδεια  Και ένας που είχε κόκκινη "
Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και μπορεί να έληξε με 4-0 υπέρ του Ισθμιακού αλλά και ο Ολυμπιακός έπρεπε να σκοράρει και υπήρξε άτυχος 
Να κρατήσετε ένα όνομα ποδοσφαιριστή: Γεωργίου του Ισθμιακού Που αν συνεχίσει να παίζει έτσι είναι σίγουρη η ποδοσφαιρική του καριέρα. 
Όλες οι φάσεις έγιναν στην πλευρά του νεαρού επόπτη ΜΟΝΤΖΕΛΗΣ
Συνιστώ στους αρμοδίους να τον προσέξουν Είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο στη θέση του επόπτη Οι διαμαρτυρίες των παικτών του Ολυμπιακού Άσσου αδικαιολόγητες. ο νεαρός δεν έκανε ούτε ένα λάθος 
Ο διαιτητής Γιάννης Κακριδής μετά το κόψιμο του από τον κατάλογο των διαιτητών της Β εθνικής νομίζω ότι κάνει αγγαρεία  
Αυτοκίνητα περίπου πενήντα θεατές καμιά τριανταριά Τα αυτοκίνητα που περίσσευαν ήταν των παικτών