Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Γιατί έφυ:γε ο Μαυροκεφαλίδης από την ΑΕΚ

mavrokefalidis
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, το φινάλε της συνεργασίας τους οφείλεται σε λανθασμένους χειρισμούς του παίκτη σ' ένα αμιγώς ιατρικό θέμα. Πέρυσι στο τέλος του πρώτου γύρου, είχε προταθεί στον 32χρονο φόργουορντ να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο για να αντιμετωπιστεί επαρκώς το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στο χόνδρο και ο ίδιος να επιστρέψει έτοιμος για τα πλει οφ και την καλοκαιρινή προετοιμασία. 
Εκείνος αρνήθηκε και επέλεξε να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση σε δικό του γιατρό. Όταν από την ΑΕΚ του ζήτησαν το dvd της αρθροσκόπησης για να διαπιστώσουν την πρόοδο της κατάστασής του, ο παίκτης αρνήθηκε να το δώσει και η σχέση του με την ΚΑΕ ψυχράνθηκε σε τέτοιο βαθμό που οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους.
Ίσως, μάλιστα, να έχουν βάση και τα πρόσφατα δημοσιεύματα στην Τουρκία, που ανέφεραν πως ο Μαυροκεφαλίδης βρέθηκε μια ανάσα  από τη Γαλατά, όμως κόπηκε στα ιατρικά τεστ. Προφανώς και όλοι εύχονται να παίξει ξανά μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο, όμως είναι αμφίβολο πλέον αν στο εξής θα βρει συμβόλαιο ανάλογο με εκείνο που απολάμβανε στην "Ένωση" (σ.σ. περί τις 600.000 ετησίως).