Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Ο αγώνας Ολυμπιακού Λουτρακίου --Πέραχώρας άνοιξε Λογαριασμούς που ή θα κλείσουν την ερχόμενη Κυριακή ή θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου

Εκτέλεσης εν ψυχρώ της ομάδας της Πέραχώρας 

Σ’ έστησαν  σε δυο γήπεδα αν και ήσουν πονεμένη ομάδα ι
σ’ έστησαν σε δυο γήπεδα κι ήτανε τρεις μαυροφορεμένοι
σ’ έστησαν σε μια γωνιά και σημαδεύαν να παραμείνεις στην ίδια κατηγορία

σ’ έστησαν σε μια γωνιά κι ήταν παραμονές δημοτικών εκλογών 



Ονομάζεται Δημήτρης Βασιλείου και παρέλαβε την ποδοσφαιρική ομάδα της Περαχώρας σε πλήρη διάλυση αφού η προίκα της ομάδας το γήπεδο λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος του Δημάρχου Γκιώνη σήμερα είναι ακατάλληλο και για στάνη. 
Όταν στο Δήμο Κορινθίων έχουν δημιουργηθεί διψήφιος αριθμός γηπέδων
 Όσο καιρό είναι πρόεδρος ο Βασιλείου πότε με τον έναν πότε με τον άλλο τρόπο τον αφήνουν εκτός προαγωγής στην άλλη κατηγορία. Και ο λόγος γιατί ο γιατρός ψήφισε τον συνάδελφο του Γκουρβέλο.
Κατά την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο οι στόχοι έχουν αλλάξει και η Περαχώρα μέσα σε δυο αγώνες έχασε έξι (6 ) βαθμούς και τρεις παίκτες για να μη είναι κομπλέ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Και όταν ρώτησα παράγοντα της Πέραχώρας γιατί οι παίκτες δεν διαμαρτυρήθηκαν  για το ανύπαρκτο πέναλτι Και μου είπε ότι αυτό κάναμε στο Μαψό και δεχτήκαμε δυο αποβολές και μια τρίτη μετά την λήξη του αγώνα Με αποτέλεσμα να εκνευριστεί ο προπονητής μας και να την πληρώσει με δυο μήνες εκτός αγωνιστικού χώρου. Και αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό τον πρωτοπόρο χωρίς τον αρχηγό μας που δεν θα τον έχουμε στους υπόλοιπους αγώνες και θα οφείλει και μια για την ερχόμενη ποδοσφαιρική σαιζόν.  Και δυο βασική που έφαγαν μια αγωνιστική και δεν έπαιξαν Με τρεις βασικούς να απουσιάζουν Εσύ που είσαι δημοσιογράφος κρίνε και βγάλε τα αποτελέσματα. 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος  

Παρακολούθησα τον αγώνα Πέραχώρας με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου  μαζί με αρκετούς φιλάθλους. Και θαύμασα την ομάδα του Ολυμπιακού που δεν χαρίζεται. Και τώρα πρέπει να παρουσιάσει την ίδια εικόνα μ αυτή που παρουσίασε σήμερα. Δεν υπάρχει καλύτερη άμιλλα από αυτή που δεν κάνει χατίρια και βλέπει όλους τους αντιπάλους με το ίδιο μάτι. 
Επειδή έχω δει και την ομάδα της Θύελλας Κ Διμηνιού και της Πέραχώρας δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να κερδίσει η Θύελλα με 6-0 τον Μαψός και από την ίδια ομάδα να χάσει η Πέραχώρα με 1-0.
Επειδή πολύ έχει εκτεθεί ο Καλαράς  τώρα κυκλοφορεί ο Βλαντής που γνωρίζει να καθαρίζει καταστάσεις. Παλαιά αυτούς του διαιτητές τους χαρακτηρίζαμε πεζικάριους. Που πήγαιναν σ έναν αγώνα και τον καθάριζαν όπως έκανε ο Βλαντής αποβάλλοντας δυο παίκτες και έναν μετά την λήξη του αγώνα για να μη έχει κανέναν κίνδυνο η ...Θύελλα Κάτω Διμηνιού. Σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερέχει η ομάδα της Θύελλας κ. Διμηνιού. που έχει μια νίκη και μια ισοπαλία στους μεταξύ τους αγώνες. Και έτσι όλα θα κριθούν την ερχόμενη Κυριακή στον αγώνα Ολυμπιακού Λουτρακίου -- Θύελλα Κ Διμηνιού που από τον αγώνα αυτόν θα καταλάβουμε ότι θα είναι ένας αγώνας γνήσιος ή σκηνοθετημένος. 
Και δυο λόγια για την Διαιτησία. Εξυπνότερο βοηθό από τον Πέτρο Ψυχογιό δεν έχω δει μέχρι σήμερα. Για να γράψω αυτό τον μελέτησα 90 λεπτά και διαπίστωσα η εξυπνάδα είναι να μη κάνεις το μεγάλο λάθος αλλά το μικρό που είναι καίριο. Πριν ο διαιτητής σφυρίξει το πέτσινο πέναλτι προηγήθηκε φάουλ του  επιθετικού παίκτη. Και στα οφσάιντ όταν έκρινε την επίθεση της Πέραχώρας ήταν αλάνθαστος ενώ αυτό δεν μπορώ να το ισχυριστώ όταν είχε την επίθεση του Ολυμπιακού Περιμένω την ερχόμενη Κυριακή και τότε...θα τα γράψω πολύ χοντρά 
Παναγιώτη Κακριδή η Πέραχώρα απέχει πολύ από το Ξυλόκαστρο ενώ το Διμηνιό  είναι πολύ κοντά