Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Παναγιώτη Πιτσάκη : η χορηγία σας δεν σημαίνει και ομηρία του προέδρου Δημήτρη Μπινιάρη


Ποιος είσαι εσύ που τόλμησες να πεις παρών όταν ανέβηκες τον Γολγοθάς σου και σε δικαίωσε η υπομονή σου και η επιμονή σου ;


Τόσο καιρό που του λήστευαν τους τίτλους και ήταν στα αζήτητα κανένας δεν
νοιάστηκε τι κάνει ο πρόεδρος της Κορίνθου 06 Τώρα που κατέκτησε το πρωτάθλημα πανηγυρικά και απέκτησε πόντους στο χώρο του ποδοσφαίρου και θέλησε να αξιοποιήσει την προσφορά του βάζοντας υποψηφιότητα με τον Νίκα εγκλημάτησε.
Ενώ έχουμε την περίπτωση Πισιμίση που αξιοποίησε κατά τον καλύτερο τρόπο την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα στις εκλογές του 2010 να είναι δεύτερος αναπληρωματικός και το 2014 τρίτος Νομαρχιακός σύμβουλος και να νικήσει ακόμα και τον Παπαφωτίου. Βέβαια εκεί δεν ήταν μέγας χορηγός ο κ. Πιτσάκης Αλλά εκμεταλλεύτηκε το χώρο του αθλητισμού. 
Είμαι βέβαιος ότι θα έχετε όφελος με την ενασχόληση σας με το ποδόσφαιρο Και παίρνω την δική περίπτωση που πέρασα από το δικό σας ΚΤΕΟ αν και με το άλλο είχα φιλικούς δεσμούς. Και το έκανα γιατί μέρος των χρημάτων σας τα δίνατε για το ποδόσφαιρο. Αλλά αυτή η κίνηση σας  της χορηγίας δεν σήμαινε και ομηρία του προέδρου της Κορίνθου 06. 
Είμαι σίγουρος ότι διακόψατε την οικονομική συνεργασία με την Κόρινθο 06 επειδή ο πρόεδρος της Δημήτρης Μπινιάρης πολιτεύεται με ψηφοδέλτιο όχι της αρεσκείας σας