Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Γυρίζω ...μαθαίνω ...γράφω και κάποιοι το παίζουν ...μουγκοί



Πληροφορούμαι ότι κάτι φαντάσματα του παρελθόντος είδαν ότι υπάρχει προίκα στην Κόρινθο 06 βάζουν λυτούς και δεμένους για να πλησιάσουν τον πρόεδρο Δημήτρη Μπινιάρη γιατί έχει ψωμί η τρίτης εθνική κατηγορία Θα είναι αφελής ο πρόεδρος της Κορίνθου 06 να πιστέψει όλους αυτούς τους γλυκομίλητους που αυτό είναι το μέγιστο προσόν  των απατεώνων .
Τα ονόματα που ακούω να κινούνται είναι επαγγελματίες του είδους και έχουν θάψει πολλές ομάδες αλλά τα δικά τους οικονομικά είναι πολύ ανθηρά. Πρέπει να γνωρίζει ο πρόεδρος της Κορίνθου 06 ότι τώρα που θα είναι πρωταθλητής θα πέσουν οι κόλακες που κατά τον αρχαίο Αντισθένη είναι χειρότεροι από τα κοράκια και θα θελήσουν να τριγισουν αυτή την επιτυχία.  

Και είμαι βέβαιος ότι ο μεγάλος χορηγός ο πρόεδρος του επιμελητηρίου έχει μεσάνυχτα από το ποδόσφαιρο και οι σχετικοί έγραψαν αυτό το τρισάθλιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ  για να αναγκάσει τον Δημήτρη Μπινιάρη να μπει στο καβούκι του και ελεύθερα τα κοράκια ( απατεώνες--κόλακες) να στείλουν και αυτή την ομάδα στα άπατα. Κανένας δεν τόλμησε να σχολιάσει αυτό το Δελτίον Τύπου του κ. Πιτσάκη που είναι μια προειδοποίηση προς τον άνθρωπο που έχει ταυτιστεί με την Κόρινθο 06 ότι καιρός είναι να τα μαζεύει γιατί τώρα ήρθε η ώρα που θα μπορεί να εισπράξει