Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Αυτοί... σφυρίζουν Ολυμπιακό και ΑΕΚ



Αυτοί... σφυρίζουν Ολυμπιακό και ΑΕΚ
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των αγώνων του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ με Παρτιζάν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντίστοιχα. 
Ο Χαβιέρ Εστράδα θα διευθύνει τον επαναληπτικό μεταξύ Ολυμπιακού και Παρτιζάν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, που θα γίνει την Τετάρτη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ισπανός ρέφερι δεν φέρνει γούρι στις ελληνικές ομάδες. Έχει βρεθεί τρεις φορές στο δρόμο του ΠΑΟΚ. Ήταν στο Γκαμπάλα-ΠΑΟΚ 0-0 για τους ομίλους του Europa League τη σεζόν 2015/16, στο Άγιαξ-ΠΑΟΚ 1-1 για τον γ’ προκριματικό του περσινού Champions League και στο ΠΑΟΚ-Σάλκε 0-3 για τους «32» του Europa League τη σεζόν 2016/17. Επίσης έχει «σφυρίξει» το Αστέρας-Τότεναμ 1-2 για τους ομίλους του Europa League την περίοδο 2014/15, όπως και το φιλικό Ελλάδα-Ισλανδία 2-3 στις 29 Μαρτίου του 2016.


Στον Γάλλο, Μπενουά Μιγιό έπεσε ο... κλήρος να διευθύνει τον επαναληπτικό της ΑΕΚ με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

H UEFA έκανε γνωστό σήμερα το διαιτητικό τιμ για το παιχνίδι, το οποίο συμπληρώνουν οι: Ζιλιάν Πασελί και Στεφάν Λουζί.
Τέταρτος θα είναι ο Στεφάν Ζοσέμ.

Ο Μιγιό στο παρελθόν έχει διαιτητεύσει ένα παιχνίδι ελληνικής ομάδας και συγκεκριμένα της Εθνικής u19 με αντίπαλο την αντίστοιχη της Αγγλίας για να προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017.

Θα είναι η δεύτερη φορά που θα διευθύνει παιχνίδι για το Champions League. Το πρώτο ήταν για την β’΄προκριματική φάση της διοργάνωσης στην περασμένη σεζόν, στο Παρτιζάνι- Φερεντσβάρος.