Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Ευχαριστώ κ. Γιαλοψέ που με την δημοσίευση μου δίνεις δύναμη για αγώνες

Ακόμα δεν μας απάντησε ο ειδικός συνεργάτης του κ Σιτέ σε θέματα επικοινωνίας  κ Μιχάλης Φιλιάνδρας επαγγελματίας δημοσιογράφος 


Και αντί αυτού απάντησε ο κουμπάρος του κ. Σπύρος Γιαλοψός με το παρακάτω δημοσίευμα 


Στις 24 Ιουνίου του 2016 έχασα την γυναίκα στις 4 Οκτωβρίου 2016 είχα την έφεση που είχα κάνει για μια καταδικαστική απόφαση που είχα σε βάρος μου που είχα καταδικαστεί ερήμην Τον καιρό αυτόν δεν είχα την δύναμη να αντιμετωπίσω αυτές τις καταστάσεις Ήρθα σε συνεννόηση μέσω δικηγόρων αφού εγώ τότε δεν είχα την δυνατότητα και έκλεισε αυτή η υπόθεση. 

Μετά από εννέα μήνες Δημοσίευσε την Δήλωση μου ο κ. Γιαλοψός. 
Ο εκδότης είναι κουμπάρος του κ. Φιλιάνδρα και νόμισε ότι η δήλωση αυτή θα με μείωνε Αν τώρα γινόταν η δίκη τον Οκτώβρη  του 2017 είναι βέβαιο ότι δεν θα την έκανα 
Όλα αυτά προέκυψαν όταν έγραψα ότι δεν μπορεί ο Φάνης Σιτές να διεκδικήσει την ένωση με αυτούς τους συνεργάτες που έχει. 
Και τότε ο Δημοσιογράφος --επικοινωνιολόγος  Φιλιάνδρας έλεγε στις ρούγες και στις στράτες ότι εγώ κρατώ αυτή την στάση γιατί ζήτησα από τον Φάνη Σιτέ να με διορίσει επ αμοιβή στην Ε Π Ο.
Ζήτησα να βγει και να πει ότι δεν είπα τίποτα από αυτά. Και μετά την σιωπή του τον ονόμασα Ρόμπα ξεκούμπωτη Και τότε απάντησε ο κουμπάρος με την δήλωση που έκανα όταν βρισκόμουν σε τραγική κατάσταση που εύχομαι να μη την ζήσει ο μεγαλύτερος εχθρός μου. 
Με αυτούς τους συνεργάτες κ. Σιτέ δεν είχατε καμία τύχη.