Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Ας βοηθήσουμε τον Δημήτρη Μπινιάρη που μπορεί να οδηγήσει την Κόρινθο 06 στα μεγάλα σαλόνια.


Αν μπορείς, να βοηθάς τους άλλους. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, τουλάχιστον μην τους προκαλείς κακό.

Αποτέλεσμα εικόνας για Δημήτρης Μπινιάρης
Δημήτρης Μπινιάρης ένας οικογενειάρχης σωστός που ομολογώ όταν τον γνώρισα ως πρόεδρο της Κορίνθου 06 είπα μέσα μου " ...ένα πρόβατο μέσα στους λύκους που δεν έχει καμία τύχη"

Και όμως έπεσα έξω  ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου με τεράστια πείρα. Που να φανταστώ αυτός ο οικογενειάρχης ο απλός συνάνθρωπος μας θα έκρυβε ψυχή λιονταριού και υπομονή Ιώβ 
Πίστεψε σε κάτι ευκαιριακούς φίλους που με την πρώτη στραβή  του γύρισαν την πλάτη Τώρα και πάλι ήθελα να του κλέψουν το πρωτάθλημα αλλά όχι αγωνιστικά όπως σ άλλες εποχές αλλά με τίτλους που απέκτησαν χωρίς να έχουν ψηφιστεί από την πλειοψηφία Αλλά με μαθηματικές  προσθέσεις Το τρία ( 3 ) συν τέσσερα ( 4 ) συν πέντε (5 ) γίναμε πρόεδροι. του Επιμελητηρίου.Και θέλαμε και την προεδρία της Κορίνθου 06 επειδή είμαστε δυνατοί έστω και με δεκανίκια. 
Και ούτε σ αυτούς δείλιασε ο ήρεμος οικογενειάρχης και είπε ότι συνεχίζει.  
Τιμώντας την στάση του Δημήτρη Μπινιάρη πρέπει να βρεθούμε δίπλα του.
Την αρχή την έκανα εγώ και θέτω την πένα μου  και τις γνώσεις μου που απέκτησα όταν είχα μεγάλες θέσεις σε ιστορικά σωματεία. 
Αν τόσα χρόνια πιστέψατε ότι αγαπώ το ποδόσφαιρο και μπορώ να βοηθήσω  ας ενωθούμε να κάνουμε την Κόρινθο 06 μεγάλη. 
Έχουμε έτοιμα πλάνα που θα τα ανακοινώσει ο πρόεδρος.Και κάθε βήμα μας θα είναι μελετημένο. Η Κόρινθος 06 έχει την ανάγκη όλων των φίλων του ποδοσφαίρου. και είμαστε βέβαιοι ότι θα γίνεται με την θέληση σας οπαδοί της ομάδας μας Και σας δηλώνουμε ότι δεν θα σας απογοητεύσουμε