Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Ακύρωσε το ραντεβού με τη Super League 2 ο Βασιλειάδης FacebookWhatsAppMessengerTwitter Παρασκευή, 28/06/2019 2 Αναβλήθηκε το ραντεβού που είχε προγραμματιστεί για τις 12:30 μ.μ. μεταξύ της Super League 2 και του Γιώργου Βασιλειάδη, καθώς με επιστολή που έστειλε, ο υφυπουργός Αθλητισμού έκανε γνωστό πως δεν θα πραγματοποιηθεί.



2

Αναβλήθηκε το ραντεβού που είχε προγραμματιστεί για τις 12:30 μ.μ. μεταξύ της Super League 2 και του Γιώργου Βασιλειάδη, καθώς με επιστολή που έστειλε, ο υφυπουργός Αθλητισμού έκανε γνωστό πως δεν θα πραγματοποιηθεί.
Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Η καλύτερη απόφαση που πήρε γιατί θα γραφεί στην ιστορία ο χειρότερος υπουργός για το ποδόσφαιρο. αφού με τον ερχομό ξένων διαιτητών για το Ελληνικό πρωτάθλημα το πήγε σαράντα και χρόνια πίσω Έκανε ένα τελικό Κυπέλλου με κλειστές τις πόρτες αφού δεν μπορούσε να τον τελειώσει. 
Ο κ. Βασιλειάδης θα ήταν ένας πολύ μεγάλος υπουργός αν είχε και υφυπουργό τον κ. Κωνσταντινέα που ενώ το έπαιζε αντιστασιακός ήταν το χαϊδεμένο παιδί 


Του Άρη Σταθόπουλου που τον έκανε διεθνή χωρίς να γνωρίζει ξένη γλώσσα Τώρα  κάποιος θα με ρωτήσει  αν γνωρίζει Ελληνικά. Μα ο κανονισμός της Βουλής δεν βάζει περιοριστικούς όρους για να γίνεις βουλευτής πρέπει να ξέρεις Ελληνικά Ενώ η ΦΙΦΑ βάζει περιορισμούς  Ο ανίκανος διαιτητής που αν δεν είχε τον πρόεδρο της ένωσης Μεσσηνίας ούτε σχολικούς αγώνες δεν θα διαιτήτευε το παίζει αντιστασιακός. Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις