Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Από ερασιτέχνες παράγοντες έχει ανάγκη το Κορινθιακό ποδόσφαιρο.

Δει δη χρημάτων και άνευ τούτων ουδέν εστί γενέσθαι των δεόντων                 Δημοσθένης 
  

Μελέτησα την όλη κατάσταση της ομάδας Κόρινθος 06 το πρωτάθλημα της τρίτης
εθνικής κατηγορίας και ιδίως το πρωτάθλημα της πρώτης εθνικής που το γνωρίζω πιο καλά και από την ...τσέπη μου.
Συζήτησα με τον πρόεδρο Δημήτρη Μπινιάρη και αποφάσισα να τον βοηθήσω και να μη αφήσω να του κλέψουν και για τέταρτη φορά το πρωτάθλημα. 
Η ομάδα θα οργανωθεί όπως οι Π Α Ε. Και αυτό σας το υπόσχομαι. Θα γνωρίζετε τα πάντα μέσα στην ομάδα γιατί στόχος του προέδρου είναι να μοιράζεται μαζί σας και τις αποτυχίες και τις επιτυχίες. Γιατί μόνο έτσι θα αποκτήσει η ομάδα φίλους όταν θα καταλάβουν οι φίλαθλοι ότι είμαστε μια οικογένεια. 
Τώρα αγωνίζεται η ομάδα για πρώτη φορά σε πρωτάθλημα εκτός νομού 
Ο πρόεδρος Μπινιάρης θέλει η ομάδα αυτή να γίνει όλων των Κορινθίων και θα το πετύχει γιατί θέλει να δημιουργήσει και όχι να διχάσει 
Σας δίδεται η σπάνια ευκαιρία να δημιουργηθεί η κραταιά Κόρινθος που μπορεί να γίνει όλων των Κορινθίων γιατί θα υπάρχουν σωστοί που θα την διοικούν. 
Γιατί όπως είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης " ...μετά από κάποια σημεία τα λεφτά δεν έχουν καμία πια σημασία Παύουν να είναι ο σκοπός Το παιχνίδι είναι αυτό που μετράει" Και η Κόρινθος για να πάει ψηλά θέλει πρώτα τον κόσμο Γι αυτό σας καλώ να πείτε το βροντερό παρών και να εμπιστευθείτε έναν ηγέτη που έχει ένα σπάνιο προσόν Είναι καλός άνθρωπος και θα οδηγήσει την Κόρινθο στα μεγάλα σαλόνια  Σήμερα δεν υπάρχει άλλος ηγέτης να οδηγήσει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο εκτός  νομού. Και ο λόγος είναι απλός  Δεν είναι επαγγελματίας παράγων Όπως και εγώ επαγγελματίας δημοσιογράφος 













Μετά από κάποιο σημείο, τα λεφτά δεν έχουν πια σημασία. Παύουν να είναι ο σκοπός. Το παιχνίδι είναι αυτό που μετράει.