Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Ο κ. Γ@Μ@Ω μέχρι πότε θα βασανίζει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο

  Το κατηγορώ του Αρκάδιο Βαζέχα που δεν τόλμησε   ο κ. Γ@Μ@Ω να τον μηνύσει αν και τον απείλησε αλλά την έκανε με ελαφρά ...πηδηματάκια                              



                                        
Το κατηγορώ του Αρκάδιου



Δυστυχώς το πρωτάθλημα της Α’ Κορινθίας είναι πιο χαμηλά σε σχέση με τα πρωταθλήματα της Αθήνας. Πέρσι δυο ομάδες έκαναν μια δικιά τους κούρσα πρωταθλητισμού και οι υπόλοιπες δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν. Φέτος πιστεύω ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα
Ενα πράγμα με έχει πικράνει πολύ. Η στάση της διοίκησης προς του ποδοσφαιριστές. Προσωπικά αισθάνομαι ότι δεν άξιζα τέτοια συμπεριφορά. Καταφέραμε με τους συμπαίκτες μου να βγάλουμε την ιστορική Κόρινθο από το τοπικό πρωτάθλημα με πολύ αγώνα και θυσίες. 
Αλλά οι περισσότεροι μείναμε απλήρωτοι.
Ο κόσμος δεν ξέρει αν όλα πάνε καλά μέσα σε μια ομάδα, βλέπει μόνο όσα φαίνονται στο γήπεδο, δεν είναι έτσι όμως. Αρκετοί ήταν αυτοί που πλήρωσαν για να φύγουν και να μπορέσουν να βρουν ομάδα για φέτος.

Ακόμα και το ότι κάναμε μπάνιο με κρύο νερό όλο το χειμώνα, είναι απαράδεκτο.
Για τις κάτω του μετρίου προπονήσεις δεν θα μιλήσω… Προσωπικά πλήρωνα από την τσέπη μου προπονήσεις και αποκατάσταση για να βρίσκομαι στο επίπεδο που πρέπει.

Δεν είναι τυχαίο που ο σύλλογος έκανε τόσες μεταγραφές, απλά το αποτέλεσμα φαίνεται, δυστυχώς στο τέλος. Οπως δεν είναι τυχαίο το ότι δεν έμεινε κανείς από πέρσι. Η Κόρινθος καταστρέφεται από τη διοίκησή της. Μακάρι τα παιδιά που πήγαν φέτος στην ομάδα να μην υποστούν τα ίδια. Είναι στενάχωρο να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε μια ομάδα που κάποτε βρισκόταν στα μεγάλα σαλόνια της χώρας.

 Ο κόσμος της Κορίνθου θέλει μια δυνατή ομάδα στις μεγάλες κατηγορίες.
Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Αυτόν τον ηγέτη είχατε που σας οδήγησε όταν ακούνε οι φίλαθλοι το όνομα Π Α Σ Κόρινθος να γελάνε τα τσιμέντα του γηπέδου. Βρίζατε τον Δήμαρχο και την πεθαμένη μάνα μου  και καμαρώνατε για τον ηγέτη σας. Και είχατε και την απαίτηση να  χρηματοδοτήσει αυτό που βρίζατε την ομάδα που κατά τον Βαζέχα υιό δεν έχει ούτε ένα σημείο που να φανερώνει ποδοσφαιρική ομάδα. Και αυτόν τον άνθρωπο ακόμα τον έχετε να διοικεί την ομάδα. Δικαίωμα που το έχει πάρει από θρασύτητα και μόνο χωρίς να έχει το παραμικρό προσόν. ( διοικητικό --οικονομικό)
Και τώρα η ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος μετά τον ποδοσφαιρικό διασυρμό στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας γύρισε στα τοπικά πρωταθλήματα και από πληροφορίες που έχω είναι μια ομάδα χωρίς ποδοσφαιριστές