Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Παντελής Κολλιάκος :Ο νέος προπονητής δάσκαλος του ποδοσφαίρου στην ομάδα των Αγίων Θεοδώρων



    Παντελής Κολιάκος : Ένας Δάσκαλος του ποδοσφαίρου         

                              Αποτέλεσμα εικόνας για Παντελής Κολλιάκος

Διαβάζω 

Η ποδοσφαιρική ομάδα των Αγίων Θεοδώρων προχώρησε στην πρόσληψη του Παντελή Κολλιάκου, ενός πολλά υποσχόμενου προπονητή με σύγχρονες μεθόδους και με τεράστια θητεία στα γήπεδα των μεγάλων κατηγοριών ως ποδοσφαιριστής. Η πρόσληψη του Παντελή Κολλιάκου, η οποία προκάλεσε αίσθηση στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Κορινθίας, σηματοδοτεί μία σειρά από κινήσεις που έχουν ως στόχο την επαναφορά της ομάδας στην πρώτη κατηγορία. Στο άμεσο μέλλον, πρόκειται να ανακοινωθούν επίσης τρεις ποδοσφαιριστές

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Επειδή θεωρώ ότι χωρίς να φταίω έχω έμμεσα αδικήσει τον Παντελή ως ποδοσφαιριστή που τον θεωρώ ότι μπορεί να προσφέρει για ένα ημιχρόνιο τις ποδοσφαιρικές του υπηρεσίες σε οποιαδήποτε ομάδα που αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα. 
Αλλά σήμερα θέλω να ασχοληθώ με τον προπονητή Παντελή Κολιάκο που προσωπικά τον θεωρώ έναν πολύ καλό δάσκαλο του ποδοσφαίρου που έχει ένα πολύ μεγάλο προσόν Να παίρνει από τον παίκτη το μέγιστο της απόδοσης του. 
Με παίκτες που οι άλλοι δεν τους είχαν σε μεγάλη εκτίμηση κατόρθωσε και πρωταθλήματα να κατακτήσει Βέβαια είχε μια περιπέτεια με την ομάδα του Α Ο Ζευγολατιού Που ενώ στην ομάδα τον έφερε ο αντάρτης πολιτικός  Θάνος Πισιμίσης και τον εγκατάλειψε.
Πιστεύω ότι χέρι στην μεταγραφή αυτή πρέπει να έβαλε ο πρώτος σε ψήφος  δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λουτρακίου Πέραχώρας Αγίων Θεοδώρων  Σπύρος Ράτης που ξέρει να υπηρετεί σωστά το ποδόσφαιρο.