Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Χωρίς φόβο ...αλλά με πάθος για την αλήθεια.

Δεν φοβάμαι τίποτα 
                                  Δεν ελπίζω τίποτα 
                                                                  Είμαι λεύτερος                                                                        Καζαντζάκης 

Αποτέλεσμα εικόνας για γαρύφαλλο   Ο κ. Πισιμίσης δήλωσε "...θα ασχοληθώ ενεργά από
οποιαδήποτε θέση, από πρόεδρος ως απλό μέλος, μόνο σε μια περίπτωση. Στην ένωση των 2 ομάδων της Κορίνθου, ώστε να προκύψει μια ισχυρή ομάδα η οποία θα έχει στόχο να βρεθεί στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου!!"
Κύριε επαγγελματία δημοσιογράφε Νικολόπουλε γιατί δεν του κάνατε τις παρακάτω ερωτήσεις.
Πρώτη Ερώτηση Ποια είναι τα προσόντα σας κ. Βιομήχανε για να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο; Γιατί εγώ γνωρίζω μόνο με τις πλάτες του Τσιχριτζή ( που φαινομενικά ήσουν αντίπαλος αλλά εσύ και μόνο εσύ έκανες το πατριωτάκι  σου πρόεδρο Και αυτός περιφερειακό σύμβουλο με τους ποδοσφαιρικούς τίτλους που σου έδωσε.) γιατί μόλις τις έχασες  αφού αναγκάστηκες να παίζεις εκτός νομού διαλύθηκες με αποτέλεσμα να αναγκαστείς να  εγκαταλείψεις την ομάδα αλλά όχι τα αξιώματα που απέκτησες απ αυτήν .
Βάζοντας το παιδί σου πρόεδρο. Εφόσον απέτυχες διοικητικά δεν μπορείς να ζητάς να γίνεις μέλος μιας ομάδας.Το ποδόσφαιρο σ έχει αποβάλει.Λόγω ανικανότητας  και προδοσίας των συνεργατών σου στις εκλογές του 2013. Αυτά δεν σου τα ερώτησε ένας επαγγελματίας Δημοσιογράφος Κρίμα στα ρωτάει ένας ερασιτέχνης. Γι αυτό και δεν θα με απαντήσεις επειδή ως επαγγελματίας απαντάς μόνο στους επαγγελματίες δηλαδή  στο σινάφι σου 
Δεύτερη ερώτηση Αναφέρεσαι κ. αντάρτη πολιτικέ σε δυο ομάδες Ποια είναι η δεύτερη γιατί εγώ γνωρίζω μόνο την Κόρινθο 06.Μπορείς να ονομάσεις την δεύτερη και το Διοικητικό της συμβούλιο; Και θα αναγκαστείς  μαζί με τον κ. πρόεδρο του επιμελητηρίου ( που ο προσωπικός του λιβανιστής τον έκανε υπουργό Συγκοινωνιών ) να πληρώσεις τους απλήρωτους παίκτες 
Νομίζω δεν είναι τυχαίο που ο ίδιος κορυφαίος Δημοσιογράφος δυο φορές βρέθηκε στο πλευρό σου για να κάνει αβανταδόρικες  ερωτήσεις. Που εδγώ έκανα τις σωστές αλλά δεν τόλμησε να γράψει ή να πει το παραμικρό. 
Βέβαια αυτός είναι κορυφαίος και εγώ ερασιτέχνης.