Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Μιχάλη πάρε την παρέα σου και άντε στο καλό.

Αν και η πειθαρχική επιτροπή ήθελε με εισηγητή τον αρχιφύλακα κ. Ιατρού να στείλει στα τάρταρα την ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου  δεν το κατόρθωσε Με την απόφαση της η επιτροπή εφέσεων της Ε Π Ο εξαφανίζει την καταδικαστική απόφαση που σημαίνει την αφαίρεση των τριών βαθμών. Και επιστροφή του παράβολου των 300 ευρώ ή σε δραχμές 102.000 που πλήρωσε ο Ολυμπιακός για να εκδικαστεί η έφεσης.
Ένας αγώνας τεράστιος της πειθαρχικής επιτροπής για να θάψει τον Ολυμπιακό . Και έρχεται η επιτροπή εφέσεων και εξαφανίζει την αφαίρεση των τριών βαθμών που έγινε από σκέτη εμπάθεια και ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ. Γιατί το να αραδιάσεις άρθρα δεν σημαίνει ότι και οι αποφάσεις είναι σύννομες .Και προσωπικά δεν έχω καμία απαίτηση από τον κ. Ιατρού  ( ο άνθρωπος έχει άλλες ικανότητες) και ούτε από το άλλο μέλος της επιτροπής. Αλλά από τον κ. πρόεδρο που είναι και δικηγόρος έχω απαίτηση γιατί δεν είναι δυνατόν όλως παρανόμως να αφαιρεί τρεις βαθμούς από μια  ομάδα   και να έρχεται  η επιτροπή εφέσεων και να  δικαιώνει την ομάδα . Και εδώ υλοποιείται η παροιμία Η εγχείρησης πέτυχε πλην όμως ο ασθενής απεβίωσε. Γιατί με την απώλεια των τριών βαθμών αγωνίστηκε η ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου Που σημαίνει χαιρέτα μου τον πλάτανο. Και έτσι παίζει με σπασμένα τα φτερά και χάνει από τον Ηρακλή Ξυλόκαστρου. Και φέρνει ισόπαλο αποτέλεσμα με την ομάδα του Πέλοπα που υπό ομαλές συνθήκες και οι δυο δεν θα γλίτωναν.
Και εκείνος που εντυπωσιάζει είναι η επιστροφή του παράβολου. Στην ουσία ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε επάνω σε μια έκθεση παρατηρητή που δεν είχε ομοιότητες με το φύλλο του αγώνα.
Βέβαια οι ποινές του κ. αντιπροέδρου μειώθηκε κατά το 1\3 από τρία χρόνια έγιναν δυο και της κ. Μίχα από τρεις μήνες έγιναν δυο. Τώρα αν αυτή η πειθαρχική επιτροπή  μπορεί να συνεχίζει να δικά;ζει αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Αλλά θα μπορέσει να μας απαντήσει ο αρχιφύλακας - δικαστής εδώ ο κ. πρόεδρος ( ένας είναι ο πρόεδρος) χρησιμοποίησε τιμωρημένο ποδοσφαιριστή και μηδενίστηκε η ομάδα και τις αφαίρεσαν και μέναν βαθμό και εμάς θα μας κακολογήσετε γιατί πήραμε μια απόφαση που δεν ευσταθούσε; Σπουδαία τα λάχανα και οι ,,,μολόχες