Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Μιχάλη πες αλεύρι ο Πέτρος Καϊμακάμης σε γυρεύει

Ο Πέτρος Καϊμακάμης είναι ένας καταξιωμένος Δικηγόρος που αναλαμβάνει μεγάλες αθλητικές δίκες.  Είμαι φίλος του εδώ και 25 χρόνια.
Το παράδοξο που συμβαίνει με τις ενώσεις του ποδοσφαίρου είναι ότι ζουν με την ψευδαίσθηση ότι διοικούν σωστά γιατί οι αποφάσεις των πειθαρχικών επιτροπών δε εφεσιβάλλονται  στην επιτροπή εφέσεων της
Ε Π Ο  Και καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια γιατί κανένας δεν τολμά να προσφύγει στην Ε Π Ο.
Και ο κ. Τσιχριτζής πριν να κάνει αναθεώρηση του καταστατικού είχε κάνει πρόεδρο της πειθαρχικής επιτροπής  έναν συνταξιούχο του Λιμενικού που έχει την ικανότητα όχι να πετά από καρδάρα σε καρδάρα όπως μας λέει το γνωστό τραγούδι  αλλά από διοίκησή σε διοίκηση. Και αυτός είναι ο κ. Γιάννης Γεροβασίλης. Που βαρύνεται με μια πράξη κακουργηματική και τον καταγγέλλω για μια ακόμη φορά.Κατά την γνώμη μου ο κ. Γιάννης Γεροβασίλης με αυτό που έκανε ως πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής δεν έχει θέση στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Συγκεκριμένα ο τότε ποδοσφαιριστής του Σαρωνικού Νίκος Μαργέτης μετά την λήξη του αγώνα της ομάδας του συνάντησε έξω από τα αποδυτήρια τον διαιτητή του αγώνα που ήταν ο κ. Μιχάλης Καρσιώτης που περίμενε να πάρει την συνάδελφο του που ντυνόταν φυσικά μόνη της.
Φαίνεται ότι είπε ο κ. Μαργέτης κάτι για την κυρία που ήταν συνεργάτης του , Επειδή το φύλλο αγώνα είχε κλείσει έκανε έκθεση. Γιατί ο κ. Μιχάλης είναι τυπικός όπως το απέδειξε στο περίφημο αγώνα  Ελλάδας Βέλου και Πέλοπα που έγραψε ένα φύλλο αγώνα που δεν είχε καμία σχέση με την αλήθεια. Ο κανονισμός εδώ λέει ότι η πειθαρχική  επιτροπή επιλαμβάνεται όλα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα . Για την έκθεση του παρατηρητή ή την έκθεση του διαιτητή καλε΄τε ο παραβάτης σε απολογία.  Και η υπόθεσης εξετάζεται στην άλλη συνεδρίαση της πειθαρχικής επιτροπής. Ο κ. Γεροβασίληε έκανε τις παρακάτω ενέργειες.
Κάλεσε σε απολογία τον κ. Μαργέτη που δεν είχε το δικαίωμα αφού έπρεπε  να συνεδριάσει η επιτροπή που είχε συγκεκριμένη μέρα. Την Δευτέρα ο κ. Γεροβασίλης  τον κάλεσαν τον κ. Μαργέτη  για να απολογηθεί και την Τετάρτη συνεδριάζει  η επιτροπή και τιμώρησε με μια αγωνιστική  τον ποδοσφαιριστή Μαργέτη. Η ποινή ήταν χαριστική γιατί ήτα αρχηγός της ομάδος.
Και αυτά που έγραφε ο κ. Διαιτητής στην έκθεση του δεν ήταν μόνο για μια αγωνιστική να τιμωρηθεί ο παίκτης. Αλλά εδώ υπάρχει ο δόλος ( και το επαναλαμβάνω ο δόλος )από πλευράς κ. Γεροβασίλη αφού την ερχόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός αγωνιζόταν με την ομάδα του Σπαθοβουνίου  που ήταν παράγων κατά το παρελθόν ο κ. Γεροβασίλης. Δεν κρατάμε ούτε καν τα προσχήματα.
Το ίδιο έγινε με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου Αφαίρεσαν τρεις βαθμούς οι εδώ φωστήρες Και έρχεται η επιτροπή της Ε Π Ο  και  εξαφανίζει αυτή την ποινή. Και η Επιτροπή η πειθαρχική της ένωσης ακόμα παραμένει στη θέση της.                                                                            
 Αλλά ο κ. Καϊμακάμης έχει αναλάβει πλέον όλες τις πονεμένες ιστορίες. Και είναι πολλές
Πήρατε μια γεύση και είναι βέβαια οδυνηρή γι όλους αυτούς που βγάζουν αποφάσεις που δεν στηρίζονται πουθενά. Μα το θέμα αυτό έχει και πολλές προεκτάσεις Καιρός κάποιοι να καταλάβουν ότι οι κρίνοντες ...κρίνονται. Το πρώτο χαστούκι έπεσε.