Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Κύριο Σπύρο Γιαλοψό εκδότη - Διευθυντή εφημερίδας

Καλήν εσπέραν άρχοντες,

αν είναι ορισμός σας,


Χριστού τη Θεία γέννηση,

να πω στ' αρχοντικό σας.

Δεν είναι τυχαίο που διάλεξα τρεις  μέρες πριν από την συνηθισμένη μέρα που λένε τα κάλαντα να σας πω  σε σας κ. Διευθυντά της εφημερίδας το Βήμα του Λουτρακίου τα δικά μου τα κάλαντα τα οποία να τα επισυνάψετε στην έφεση όταν θα δικαστεί η πρωτόδικη καταδίκη μου την οποία πετύχατε ερήμην.
Γιατί κάποιος Δικηγόρος  νόμισε ότι με κοίμισε και δεν έκανα τις πρέπουσες ενέργειες για να μπορώ και πρωτόδικα να σας αντιμετωπίσω. Και εσάς και τον μάρτυρα σας που τον έχετε μαζί σας πάντα  και στην αγωγή που σας έκανε ο κ. Παύλου. Και δεν είναι άλλος από τον κ. Αντώνιο Κουκουλά του επί δώδεκα χρόνια συνεργάτη του Δημάρχου κ. Παύλου και του κ. Γιώτη  εκεί δεν ξέρω τον χρόνο όπως ο ίδιος ο πρώην δήμαρχος το δηλώνει σε βιβλίο του Αλλά και καλλιτεχνικός Διευθυντής  των εκδηλώσεων που γινόντουσαν έξω από το χώρο της εκκλησιάς της Παναγιάς της Γιάτρισσας. Που ο κ. Κουκουλάς  έχει άμεση συνεργασία στα πνευματικά εκκλησιαστικά καθήκοντα με τον προϊστάμενο του ναού ιερέα κ. Νικόλαο Βασιλόπουλο. 
Σας απέδειξα ότι είμαι ο δεύτερος που δεν σας φοβάμαι κ. εκδότη  και έχω την τιμή να ακολουθώ   μια γυναίκα που έχει και το ιστορικό όνομα ΕΒΙΤΑ που στην κυριολεξία είναι στα Ελληνικά μεταφραζόμενο   ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΊΝΑ και δεν είναι άλλη από την κ. Κούτμου. 
Που   σας κονιορτοποίησε στο θέμα των διαφημιστικών πινακίδων σώζοντας μερικώς το δημοτικό συμβούλιο. Όπως και οι Παπαθεοδώρου και Λάμπρου Γιάννης που σήκωσαν ανάστημα στον υπερκυβερνήτη.  
. Και έτσι δεν θα κουραστώ να αποδείξω ότι η ύπαρξης των ήταν παράνομη. Αλλά το τραγικό εδώ είναι ότι είπαν ναι για τις πινακίδες οι παρακάτω κατά καιρούς σύμβουλοι ότι έχει καλός 
Βέβαια από το μπλοκ θα σας απαντήσω σε όλα αυτά που με κατηγορείτε στην αγωγή σας κ. εκδότη .Και όλα αυτά θα τα πάω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ στους αρμοδίους για να σχηματίσουν μια άποψη για τον Δήμο που έτυχε και εγώ να είμαι Δημότης Και θα απαιτήσω έρευνα επί όλων αυτών που κατά καιρούς έχω καταγγείλει και κανένας ( εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων ) όχι δεν συγκινείται.αλλά μου κάνουν μηνύσεις και αγωγές. 

Κεφάλαιο πρώτο του κατηγορητηρίου Διαφημιστικές Πινακίδες 

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 27.9.2001 

 Παρόντες είναι οι  1--Γεωργίου Χαράλαμπος - πρόεδρος 2-- Βασιλείου Γεώργιος  3--Γκίκας Σπυρίδων 4-- Γκιώνης  Γεώργιος  5-- Πρωτονοτάριος Δημήτριος  6-- Λόης Νικόλαος 7--Πέτρου Γεώργιος 8--Γεωργίου Αθανάσιος 9--Καραβούλης Σπυρίδων 10-- Κόντης Κωνσταντίνος 11--Παπαθεοδώρου Λάμπρος 12--Φόρτης (Μπάλλας) Αθανάσιος 13-- Στέφας Δημήτριος  14--Μαστρογιάννης  Νικόλαος 15-- Σακελλαρίου Ελευθερία. 


Απόντες είναι   1- Μανός Νικόλαος 2-Παππας Χρήστος  3-Μπολέτης Παναγιώτης 4-Βαρελάς Νικόλαος 5-Σπανός Παναγιώτης  6-Δρίτας Μιχαήλ. 

Θέμα η υπ αρθ 16364|23-11-00 αίτηση του κ. Γιαλοψού  Σπυρίδωνα για τοποθέτηση έξι (6) 3vision σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου συνοδευόμενη από 
α) τοπογραφικό σκαρίφημα θέσεως και τεχνικά χαρακτηριστικά  επιγραφών του μηχανολόγου μηχανικού Δημητρίου Γέρου. 
β)Βεβαίωση του μηχανολόγου μηχανικού Θανάση Β. Καλογεράκη ότι η τοποθέτησης των 3vision θα πληρεί τους όρους ασφαλούς εγκατάστασης και λειτουργίας από πλευράς στατικών υπολογισμών ηλεκτρικής εγκατάστασης και τροφοδοσίας με ηλεκτρικό ρεύμα.                                                                                                                                                    
Για να καταλάβετε πόση μεγάλη σημασία έδιναν αυτοί οι σύμβουλοι που έλεγαν ναι σας παρουσιάζω  αυτή την βεβαίωση που την ίδια χρησιμοποίησε ο κ. Γιαλοψός ΑΚΌΜΑ και για το 2004 και  2007 για να πάρει την άδεια να χρησιμοποιεί σε χώρο του δήμου παράνομα τις διαφημιστικές πινακίδες Που πολύ ωραία περιγράφει η κ. ΕΒΙΤΑ (ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ) ΚΟΥΤΜΟΠΥ στην προσφυγή που έκανε στις 25 10.2007 κατά της αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου και ζητά την ακύρωση της και  για την βεβαίωση αυτή που " ...την άνευ ημερομηνίας βεβαίωση του Αθανασίου Καλογεράκη " Την ίδια ακριβώς είχε υποβάλει και το 2007 Η πλήρης  γελοιοποίησης του δημοτικού συμβουλίου και το αποδεικτικό στοιχείο ότι ο κ. Γιαλοψός διοικεί τον δήμο τότε με τον τίτλο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας. Και συνεχίζει και σήμερα με τον τίτλο Δήμος Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων. 






2) την από 10.9.2001 εισήγηση του αρμοδίου υπαλλήλου του οικονομικού τμήματος. 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
                                                                                                          
































Μέσα στο έγγραφο του κ. Πούρου 
υπάρχει μια παράγραφος που είναι πέρα για 
πέρα παράνομος. Συγκεκριμένα γράφει ο κ. Πούρος " η ηλεκτροδότηση των διαφημιστικών πινακίδων θα γίνει από τον δημοτικό φωτισμό με έξοδα του αιτούντα ο οποίος θα καταβάλει στο δήμο το αντίτιμο του καταναλισκομένου ρεύματος.|"                                                                  


Που σημαίνει ότι από αυτό που εσύ πληρώνεις Γιατί  στις 23 3 12 με αριθμό πρωτοκόλλου 5706 υπέβαλα στις τεχνικές υπηρεσίες το παρακάτω αίτημα 




  Και η τεχνική υπηρεσία του δήμου νόμισε ότι θα μπορούσε να παίξει μαζί μου και μου έστειλε την παρακάτω απάντηση 


            Επειδή η τεχνική υπηρεσία του δήμου θέλησε να πετάξει το τόπι εκτός δικών της αρμοδιοτήτων νόμισε ότι εμείς μασάμε ...ταραμά. Ο νόμος 2946 του 2001 και στο άρθρο 5 ρητώς αναφέρει ότι για να δώσει ο δήμος άδεια για διαφημιστική πινακίδα προηγείται έλεγχος των αρμοδίων οργάνων του .Και όπως γράφει η ΕΒΙΤΑ ( ΜΠΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ) ΚΟΥΤΜΟΥ στην προσφυγή της " ...δεν υπάρχει ανάλογη έκθεση από την αρμόδια τεχνική υπηρεσία " Που σημαίνει ότι δεν τηρήθηκε  διαδικασία που ο νόμος ορίζει.Γιατί θα δοθεί η απάντησης σε αυτούς που θα έρθουν να κάνουν εξέταση της δικής μου καταγγελίας. 
Και εδώ θα ήθελα να ρωτούσα κανένας από την τεχνική υπηρεσία του δήμου δεν είδε τις διαφημιστικές ταμπέλες; Κανένας από τους συμβούλους δεν γνώριζε τον νόμο 2946 και το άρθρο 5;
Αλλά ως επιμελής δημότης ( και ποιος σε λαμβάνει υπόψη του αφού τον δήμο τον διοικεί ο κ. Γιαλοψός και τα παρελκόμενα αυτού  )  υπέβαλα  στις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου με αριθμό πρωτοκόλλου 10.001 |11.5.2012  την παρακάτω αίτηση 

Και επειδή δεν πήρα καμία απάντηση μια και στο Δήμο βασιλεύει άκρα του τάφου σιωπή επειδή οι πάντες τρέμουν τον κ. ΓιαΛοψό έστειλα και ταυτοχρόνως και στον κ. πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου την παρακάτω ενημερωτική επιστολή με αριθμό πρωτοκόλλου   10.000 και ημερομηνία 11.5.2012   



                                                                                                                     

Εδώ με απάντησε η υπηρεσία που ασχολείται με τα οικονομικά
            Το έγγραφο αυτό χαρακτηρίζει παράνομες τις διαφημιστικές πινακίδες και με έγγραφο μας γνωρίζει η προϊσταμένη του οικονομικού κ. Αντωνίου Παναγιώτα και επίσης μας πληροφορεί ότι διαβιβαστικαν στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου για την αφαίρεση και  απομάκρυνση των.  Και από τότε έχουν περάσει ένας (1) χρόνος έξι (6) μήνες και είκοσι τέσσερις (24) μέρες και  οι πινακίδες ζουν και βασιλεύουν. 
Η παραπάνω απόφασης είναι η 305 της 27.9.2001 του δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου  Λουτρακίου Περαχώρας . έχουμε ακόμα δυο αποφάσεις που με κάθε λεπτομέρεια θα σας ενημερώσω. Και αυτό το κάνω από καθήκον για να μάθει ο Δημότης ποιους ψηφίζει και ποιοι τον διοικούν . Μαγική εικόνα θα μπορούσα να έλεγα αλλά αυτό δεν αρκεί. 

Αλλά θα συνεχίσουμε με τις δυο άλλες αποφάσεις που θα πέσει ακόμα και γέλιο. Γιατί πιστεύω ότι δημότης ενημερωμένος χρήσιμος. Ανημέρωτος επικίνδυνος.