Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Γεώργιο Δασκαλόπουλο Συγγραφέα - Διαιτητή

Το τοπικό ποδόσφαιρο σε έκανε γνωστό δε όλη την Ελλάδα και εσύ το τιμωρείς κατά το χειρότερο τρόπο. Το υποτιμάς και προσπαθείς σαν να θέλεις να το εκδικηθείς.
Γιατί αυτά τα πρωτάκουστα που κάνεις μόνο αυτός που έχει προηγούμενα με το ποδόσφαιρο μπορεί να τα δημιουργεί./
Την αρχή την έκανες με ύβρεις εναντίον των ποδοσφαιριστών και των παραγόντων που είναι αυτοί που πάνω στις πλάτες των ανέβηκες για να φτάσεις εκεί ψηλά. Εδώ είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω ότι είσαι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο διαιτητικό αλλά όμως με αυτά που δημιουργείς δεν είναι μόνο πρωτόγνωρα αλλά και τρομερά επικίνδυνα.
Σε παρακολούθησα σε πολλά παιχνίδια όταν όλοι ζητούσαν το κεφάλι σου ήμουνα ο μοναδικός που έγραφα αλλά και έλεγα ότι δεν πρέπει να χαθείς γιατί στο πρόσωπο σου διέκρινα το ταλέντο σου Πλην όμως έχεις δημιουργήσει γύρω σου μια κατάσταση που κανένας δεν μπορεί να περιγράψει.  Το τελευταίο επίτευγμα σου είναι ο ποδοσφαιριστής Νίκος Ντερτινής που νομίζω ότι του κατασκεύασες το κατηγορητήριο. Όπως και σε βάρος του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού.

Γιώργο Δασκαλόπουλε

Τι έγινε στα αποδυτήρια του γηπέδου της Πουλίτσας το γνώριζα μια ώρα μετά την λήξη του αγώνα. Και δεν έγιναν όπως τα γράφεις στο φύλλο του αγώνα αλλά τελείως διαφορετικά.
Και το τραγικό είναι ότι τα παρακολούθησε και ο κ. επειδής που όμως δεν τολμά να βγει και να πει την αλήθεια.Δεν το κάνει  γιατί οι διαιτητές και η πειθαρχική επιτροπή αλλά και κάποιοι πιστολέρο γυμνασίαρχοι της τάξεως φτιάχνουν κατηγορητήρια και επιβάλουν ποινές  γιατί έτσι νομίζουν ότι θα μπορέσουν να διοικήσουν.
Η τιμωρία του Νίκου Ντερντινή σε εκθέτει ανεπανόρθωτα. γιατί προκάλεσες αυτή την τιμωρία. με την στάση σου που θα γραφεί στα παγκόσμια χρονικά.
Έχεις αποβάλει έναν ποδοσφαιριστή που δεν είναι κάτι το συνηθισμένο αλλά με πολύ μεγάλη ιστορία μέσα στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Και έχεις την θρασύτητα να πας μέσα στα αποδυτήρια της γηπεδούχου  και να κάνεις το μπάνιο σου. Μα το έκανες γιατί ήθελες να τιμωρήσεις τον Ντερντινή που δεν σε προσκύνησε . γιατί εσύ έχεις εκ του νόμου την ευχέρεια να γράφεις. Όπως προκάλεσες τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού που τον μπουγιέλωσες Αλλά πως θα μπορέσει να το αποδείξει.
Και όμως σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν βλαφτεί από εσένα. Και αυτοί όταν ενωθούν θα σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Και να είσαι βέβαιος ότι θα γίνει . Γιατί το άδικο ούτε ευλογείται ούτε και αποδίδει καρπούς. .