Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Γιώργος Δασκαλόπουλος: Η διαιτησία απέκτησε τον συγγραφέα της

Βρισκόμαστε στο ιστορικό γήπεδο της Πουλίτσας εκεί που ο κ. Επειδής ( ένας είναι ο επειδής) είχε υβρίσει τον κ. πρόεδρο ( ένας είναι ο πρόεδρος)  με τόσα πολλά επίθετα  που κοκκίνισαν ακόμα και τα πλατάνια του γηπέδου.
Όλα όμως αυτά ξεχάστηκαν γιατί πρόεδρο και επειδής τους ενώνει η εξουσία. Μα ο κ. επειδής έχει μάθει να σκύβει το κεφάλι . Αφού τα ίδια έκανε όταν πρόεδρος της ένωσης ήταν ο κ. Νίκας.
Εκεί λοιπόν στο ιστορικό γήπεδο  είχε οριστεί να γίνει ο αγώνας  μεταξύ των ιστορικών από πλευράς παραγόντων ομάδων των Ταρσινών και του Φωκά. Που τα  Ταρσινά έχουν μεταξύ των παραγόντων τον αξιότιμο διευθυντή του δημοτικού σχολείου και ο Φωκάς τον άλλο αξιότιμο κ. Σελλά που με κατηγόρησε ότι φτιάχνω παιχνίδια στο τοπικό πρωτάθλημα της τότε Γ κατηγορίας. Που για τις καταγγελίες αυτές ενδιαφέρθηκε ο ίδιος ο κ. πρόεδρος της ΦΙΦΑ.
Διαιτητής του αγώνα ο κ. Γιώργος Δασκαλόπουλος  που στις 26 του Οκτώβρη του 2013 μαζί με τον πιστολέρο  κ. Δημόπουλο που ήταν παρατηρητής του αγώνα και τον σερίφη κ. Ιατρού που αν και δεν είχε καμία αρμοδιότητα βρέθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια πήγαν να διαλύσουν τον Ολυμπιακό Λουτρακίου.
Σφυρίζει ο Κολίνα της Κορινθιακής διαιτησίας και ο ευρισκόμενος στον πάγκο των αναπληρωματικών παικτών Νίκος Ντερντινής  δυσανασχετεί.
Αμέσως ο κ. Διαιτητής πηγαίνει στον πάγκο και του δείχνει κίτρινη κάρτα. Σαν να του έλεγε Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις τα δικά μου σφυρίγματα ; Και ο ποδοσφαιριστής του λέει Τι είναι αυτά που κάνεις και είσαι και διαιτητής της Σούπερ Λίγκα. Αυτό εξόργισε τον Κολίνα και αμέσως του βγάζει καπάκι δεύτερη κίτρινη και τον αποβάλει από τον πάγκο. Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω πιο είναι το αδίκημα που διέπραξε ο ποδοσφαιριστής  . Ίσως να μη φτάνουν οι γνώσεις μας . Μετά την λήξη του αγώνα μέσα στα αποδυτήρια έγιναν σκηνές απείρου κάλους που είχαν ως αποτέλεσμα ο κ. Δασκαλόπουλος  να γράψει πάλι ένα φύλλο αγώνα που χρειάστηκε πάλι ένα τρίωρο Και πλέον όταν θα αναφέρομαι στην αφεντιά του θα τον ονομάζω συγγραφέα
Αλλά όμως γι αυτόν  ισχύει το ουδέν κακό αμιγές …κακού . Που σημαίνει ότι αν γράψει πάλι κανένα φύλλο αγώνα που δεν θα συμφωνεί με την έκθεση του παρατηρητή  τότε θα έχουμε και πάλι γελοιοποίηση  όπως και με τον αγώνα του  ΠΑΟ Λουτράκι και του Ολυμπιακού Λουτρακίου.

Και θα θέλαμε να ρωτούσαμε τον σερίφη κ. Ιατρού που είναι μέλους της πειθαρχικής επιτροπής. Αν ένας διαιτητής χαστουκίσει ή σπρώξει έναν ποδοσφαιριστή πως ο αδικηθείς ποδοσφαιριστής  μπορεί να αμυνθεί;  Αναφέρομαι στον κ. Ιατρού γιατί όπως πληροφορούμαι  έχει κάνει διατριβή επάνω στα θέματα αυτά και σε άλλα πολλά για να έχει αυτή την εκλεκτή θέση μέσα στην ένωση