Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Κύριο Σπύρο Γιαλοψό άτυπο Δήμαρχο του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων.

Σήμερα θα εξετάσουμε την με αριθμό 228 δεύτερη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου πουν πάρθηκε στις 21 Ιουνίου του 2004 και που θέμα ήταν
1-- Με αριθμό 8046 της 27 5 -2004 αίτηση του κ. Γιαλοψού Σπυρίδωνα για ανανέωση της άδειας τοποθέτησης τριών διαφημιστικών πλαισίων  3vision σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου η οποία έχει χορηγηθεί σ' αυτόν με την αριθμό 305 | 2001 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου μας που κυρώθηκε με την αριθμό 21452\20-12-2001 όμοια απόφαση του Γ Γ Π Π για τις συγκεκριμένες θέσεις και με τους όρους που μνημονεύονται στην εν λόγω Α Δ Σ συνοδευόμενη από
α) τοπογραφικό σκαρίφημα θέσεως και λεπτομέρειας πινακίδας καθώς και τεχνικά χαρακτηριστικά  επιγραφών του μηχανολόγου μηχανικού Δημητρίου Γέρου. 




και τεχνικά χαρακτηριστικά  επιγραφών 




Εδώ μπαίνει η λέξης ντροπή Γιατί το τοπογραφικό σκαρίφημα έχει χρόνο μελέτης τον Οκτώβριο του 2001. Και τα τεχνικά χαρακτηριστικά Σεπτέμβρη του 2001 Και χρησιμοποιήθηκαν και στην απόφαση 305!!!

Θανάσης Καλογεράκης Μηχανολόγος του Ε Μ Π

β)Βεβαίωση του μηχανολόγου μηχανικού Θανάση Β. Καλογεράκη ότι η τοποθέτησης των 3vision θα πληρεί τους όρους ασφαλούς εγκατάστασης και λειτουργίας από πλευράς στατικών υπολογισμών ηλεκτρικής εγκατάστασης και τροφοδοσίας με ηλεκτρικό ρεύμα.





Για να καταλάβετε πόση μεγάλη σημασία έδιναν αυτοί οι σύμβουλοι που έλεγαν ναι σας παρουσιάζω  αυτή την βεβαίωση που την ίδια χρησιμοποίησε ο κ. Γιαλοψός ΑΚΌΜΑ και για το 2001 και  2007 για να πάρει την άδεια να χρησιμοποιεί σε χώρο του δήμου παράνομα τις διαφημιστικές πινακίδες Που πολύ ωραία περιγράφει η κ. ΕΒΙΤΑ (ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ) ΚΟΥΤΜΟΠΥ στην προσφυγή που έκανε στις 25 10.2007 κατά της αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου και ζητά την ακύρωση της και  για την βεβαίωση αυτή που " ...την άνευ ημερομηνίας βεβαίωση του Αθανασίου Καλογεράκη " Την ίδια ακριβώς είχε υποβάλει και το 2007 Η πλήρης  γελοιοποίησης του δημοτικού συμβουλίου και το αποδεικτικό στοιχείο ότι ο κ. Γιαλοψός διοικεί τον δήμο τότε με τον τίτλο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας. Και συνεχίζει και σήμερα με τον τίτλο Δήμος Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων. 
Ενώ ο  νόμος 2946 του 2001 και στο άρθρο 5 ρητώς αναφέρει ότι για να δώσει ο δήμος άδεια για διαφημιστική πινακίδα προηγείται έλεγχος των αρμοδίων οργάνων του .Και όπως γράφει η ΕΒΙΤΑ ( ΜΠΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ) ΚΟΥΤΜΟΥ στην προσφυγή της " ...δεν υπάρχει ανάλογη έκθεση από την αρμόδια τεχνική υπηρεσία " Που σημαίνει ότι δεν τηρήθηκε  διαδικασία που ο νόμος ορίζει.Γιατί θα δοθεί η απάντησης σε αυτούς που θα έρθουν να κάνουν εξέταση της δικής μου καταγγελίας. 
Και εδώ θα ήθελα να ρωτούσα κανένας από την τεχνική υπηρεσία του δήμου δεν είδε τις διαφημιστικές ταμπέλες; Κανένας από τους συμβούλους δεν γνώριζε τον νόμο 2946 και το άρθρο 5;

Και που ήταν παρόντες κατά την συνεδρίαση οι παρακάτω Δημοτικοί άρχοντες. 
1—Σπανός Παναγιώτης  πρόεδρος 2—Παπαθεοδώρου Λάμπρος  3—Γκιώνης Γεώργιος  4—Πρωτονοτάριος  Δημήτριος  5 – Μπολέτης Παναγιώτης  6—Βασιλείου Γεώργιος  7—Ζέρβας Νικόλαος  8—Πέρρας Σωτήριος  9—Δρίτσας Μιχαήλ  10—Γκίκας Σπυρίδων  11—Λάμπρου Ιωάννης  12—Κόντης Κωνσταντίνος  13—Κοφινάς Ηλίας 14—Πέτρου Γεώργιος  15—Πρωτόπαπα  Μαρία  16—Μαστρογιάννης  Νικόλαος  17—Γεωργίου Χαράλαμπος 18—Γεωργίου Αθανάσιος  19--  Στέφας Δημήτριος  20 Παπαδημητρίου  Αναστάσιος



Απών Ρουμελιώτης Γεώργιος. 

Η απόφαση αυτή παρουσιάζει ενδιαφέρον γιατί ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Λάμπρος Παπαθεοδώρου επαναστάτησε σε αυτή την γελοιοποίηση των θεσμών και πρότεινε να ανανεωθεί μέχρι την ημερομηνία λήξεως της παρούσης σύμβασης  ( αυτό αν και προσπάθησα δεν το κατάλαβα ) οπότε και να γίνει δημοπρασία για τις θέσεις που περιγράφονται και με του όρους που μνημονεύονται στην με αριθμό 305 του Δ Σ  Η πρότασης του κ. Παπαθεοδώρου ψηφίστηκε από ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ 

Έτσι έχουμε και μια άλλη παράνομη απόφαση  του Δημοτικού Συμβουλίου αφού δεν τηρήθηκαν οι προϋποθέσεις του άρθρου 5 του νόμου 2946 του 2001 που έπρεπε να υπάρχει τεχνική μελέτη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου. Τώρα αν ισχύουν μελέτες δυο ετών και οκτώ μηνών εμείς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Και μια βεβαίωση που δεν έχει ημερομηνία.

Κύριε Γιαλοψέ 
άτυπε Δήμαρχε του Δήμου
Λουτρακίου Περαχώρας  Αγίων Θεοδώρων.

Αγωγές από την μια εσύ στοιχεία από την άλλη εγώ. Μάρτυρες που έχουν άμεση πνευματική σχέση με την Παναγιά την Γιάτρισσα από την πλευρά σου Νόμους παραθέτω εγώ. 
Δεν είμαι Αστυνομικός ούτε και πολιτικός για να φοβάμαι την εφημερίδα σου. Είμαι ο Δημότης του Δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Σκούρτης του Παναγιώτη  ( Νικηφόρος) από την Κλένια της Κορινθίας ορμώμενος που  επιθυμεί να τον διοικεί ο από τον λαό εκλεγμένος Δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοιΚαι αυτό θα αγωνιστώ για να το πετύχω και θα το πετύχω. 

Ακολουθεί η τρίτη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου  και η περίοδος της σιωπής ...των φοβισμένων αμνών . Και πόσα έσοδα έβαλε στο ταμείο του ο Δήμος.