Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Το «κράξιμο» του Μελισσανίδη στον Αραβίδη. Οι ατάκες


Το «κράξιμο» του Μελισσανίδη στον Αραβίδη. Οι ατάκες
Κατά την... επίσκεψή του στα Σπάτα μπορεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης να είπε τους παίκτες “μαλα..ς” επειδή βγάζουν φωτογραφίες τα μούτρα τους ( όπως ακούστηκε- γράφτηκε και δεν διαψεύστηκε απο την ΠΑΕ ΑΕΚ) αλλά ονομαστικά αναφέρθηκε μόνο σε δύο. Στον Γιάκομπ Γιόχανσον που έδωσε συγχαρητήρια και στον Χρήστο Αραβίδη που του τα είχε...μαζεμένα (όπως φάνηκε) από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!
«Σε ρώτησε ένας οπαδός στο αεροδρόμιο (σ.σ. μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ) αν πιστεύεις πως μπορεί η ομάδα να συνέλθει. Κι εσύ τους απάντησες πως "μ' αυτούς που έχουμε η κατάσταση δεν ισιώνει με τίποτα". Ποιους έχουμε δηλαδή;», είπε νευριασμένος στον Αραβίδη ο Μελισσανίδης.

«Δεν στα μετέφεραν σωστά πρόεδρε. Τέτοια ατάκα δεν βγήκε ποτέ από το στόμα μου!», απάντησε ο παίκτης με τον Μελισσανίδη να του λέει σε έντονο ύφος: «Τα είπες και ήταν κι άλλοι μπροστά! Δικοί μας».

Το παράδοξο είναι πως ο Αραβίδης όχι απλώς είναι στην 20μελή αποστολή, αλλά είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται και στην ενδεκάδα του αυριανού αγώνα με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ λόγω των πολλών απουσιών που έχει ο Ζοσέ Μοράις.