Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Καλά δεν γνωρίζετε από ποδόσφαιρο αλλά ούτε και από Ελληνικά

Διαβάζω κάτι γραμμένο από τον επαγγελματία Δημοσιογράφο :



"ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ" ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 : 2-0 ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΣΣΟΥ(φωτο)





Μέτριο γενικά παιχνίδι με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι την πρώτη ώρα του αγώνα
Στο 67΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Λέκκας των γηπεδούχων.
Μετά το 2-0 τον έλεγχο του παιχνιδιού ανέλαβε ο Ολυμπιακός Άσσου ο οποίος και απείλησε σε δυό-τρεις φάσεις την εστία του Χανδρινού,
όμως και οι γηπεδούχοι μπορούσαν σε δύο ακόμα φάσεις να σημειώσουν γκολ

Σχολιασμός Νικηφόρου 
Ο όρος επάγγελμα στη γενικότερη αντίληψη χαρακτηρίζει την κατά κλάδο ή αντικείμενο συνήθη ασκούμενη βιοποριστική ενασχόληση, (εργασία), του κοινωνικού ανθρώπου. Κατά την έννοια της κοινωνιολογίας αποτελεί έλλογη συμπεριφορά του κοινωνικού ανθρώπου σταθερά προσαρμοσμένη στην εξεύρεση και εξασφάλιση πρόσφορων τρόπων αλλά και μέσων προς διαρκή ικανοποίηση, εξ υποκειμένου, των σε χρήμα αποτιμημένων αναγκαίων του.
Με απλά λόγια ότι η διοίκηση  Κόρινθος 06 έχει ταυτίσει την ομάδα με το επάγγελμα τους ότι το χειρότερο για ένα ποδοσφαιρικό παράγοντα. 
Και μόνο εγώ το επισημαίνω και  όλοι διαβάζουν όλα αυτά και δεν αντιδρούν που τους χαρακτηρίζουν επαγγελματίες του ποδοσφαίρου 
Μέχρι σήμερα είχα μάθει ότι φωτογραφίες βγάζουν οι διαιτητές με τους αρχηγούς των ποδοσφαιρικών ομάδων Από τώρα γνωρίζω ότι μπορούν να ποζάρουν ακόμα και οι παρατηρητές τάξεως μαζί με τους άρχοντες. Και η φωτογραφία αυτή που έλυσε μια απορία που με βασάνιζε Πως είναι δυνατόν ένας επαγγελματίας δημοσιογράφος που αυθαίρετα παίρνει και την ιδιότητα του φωτορεπόρτερ μπορεί να αλωνίζει το γήπεδο έχοντας το τηλέφωνο του ως φωτογραφική μηχανή Που σημαίνει την πλήρη γελοιοποίηση και το επάγγελμα του φωτορεπόρτερ που ασκείται τελείως παράνομα αλλά μάλλον επαγγελματικά. Εδώ ταιριάζει το επαγγελματική επιτυχία αλλά για τον επαγγελματία δημοσιογράφο που την εξαγόρασε για μια φωτογραφία. Τόσο απλά και φτηνά εδώ στην Κορινθία μπορεί κάποιος να τσαλαπατήσει τους κανονισμούς που διέπουν το ποδόσφαιρο.